derece bizdede yok(((
haftaya cumayı nasıl bekliycem ben yaaaa offfffffff((((
dur kıs hele sakin oll ...bütünlemeye kalan bile olmuş 13 kişi(spordan )
benimki spordan rapor almıştı o yüzden spor sınavına girmedi bilmiyorumkismile
neyse bakarsın yarın şaka ypmıştım der benimki beni böle kandırmaya bayılır hep yapıyodu o yüğzzden doğruda sölese içimde bi kuşku varaklinialirimsmile
naptın kız yaptın mı pastalarını nasıl oldun canım toparlanabildinmi:1hug:
inş. dediğin gibidir canım :) ama ben nası rapor aldığını merakettim , muaf mı tutuldu sadece derslerinin ortalamasını falanmı aldılar...
ben bugün çok kötü uyandım hiç bişi yapamadım tabii dışarıda çıkamadık böle olunca dinlendim baya biraz daha iyiyim:)) sen nasılsın bakalım?
evet canım komutanı demiş git rapor al diye spor muaf yani sadece aldıgı eğitimler ve atıştan sınava tabi tutuldu ortalamada ona göre değerlendirildi sanırım anlattıgı bu fisfisfis
yarın çıkcakmısınız iyi olmana sevindim canım :1rolleyes:
iyyim canım bende işte bugün spor falan hak getire hiç bişey yapamadım midemde bulanıyo bi tuhafım uykusuzum dün 4 e kadar kliple uğraştım oda istediğim gibi olmadı :dilcikar:
iyiymiş ya seni umutlandırmiim ama o zaman derece yapmamsına imkan yok:)) keşke bilseydikte bizde öle yapsaydık atış, bomba eğt, vs hep 100 müş aşkımın ders notlarıda hepsi 5 :roflol: ama işte koşu ve barfiks yaktıı her nese geçti artık kafamçokkarıştı gönderdin mi klibini peki?
yarın 1 gibi çıkcak,bende dışarda olucam buluşup gezces işte bi aksilik olmassa....
bugün biz dışardan yedik ama olsun heeç pişman diilim delikafadulden
bu arada ben 1 kilo daha wermişim sositososito
bi rahatsızlığı varmıydı peki muaf olabilmesi için?
banada öyle geliyo dere yapmaması imkansız diye ama o zaman diğerlerine haksızlık olur diye düşünüyorum analamadım gitti neyse CADIARZU
yok klibi göndermedim zaten beraberken izlemek istiyrum klibi diyo var bunda bişeler yerimseniben
gezin canım yaaa tadınsüprizzzzz cıkarın
1 kilo vermene sevindimolumunekankayizsmile ben az evvel sinirden biraz lays yedim sn şanslısın eve kendine göre şeyler alıyosun bizde herkes ayrı takılıyo ne ararsan var cipsinden pastasına bilmemnesine gelde yeme:1closedeyes:
ala ala demkki war bi bildiği hadi bakalım hayırlısı opuyorumnanaktan
bazen yalnızken sıkıntıdan yemeğe sarsanda dediğin gibi bi motive oldun mu kendine göre alıyon yapıyon....yarı yıl tatilinde sabah akşam eşşek gibi spor yaptım anca 1 kilo 2 haftada neden pasta börek hamur işi yemekler desen o biçimm walla dayanamıyo insan belli bi süre sonraa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?