331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr sabah işe gelirken brillant mağazası var yolda , mağaza açılıyo bi baktım , beyaz bi yatak örtüsü ama çok güzeldi koşa koşa gittim fiyatını sordum 350 tl dedi bana çok ucuz geldi çünkü çok güzeldi kızlar haberiniz olsun onu olucam , ve dün akşam netten rapsodi mobilyaya baktım süperler ben çok beğendim ve öle çok pahalıda değiller bilginize sunarım kızlar bi bakarsınız belki

damlacım bence örtü,eşya konusunda çok detaya takılma.temel olan almanız gerekenleri alın hayırlısıyla kocacığınla birlikte evinize girdiğinizde eksikler hiç bitmiyor zaten ne kadar alırsan al:)aceleci davranma yani .düğün organizasyonu vs.gibi şeylere odaklan.yanlış anlama ben evlilik aşamasındaki herkes için söylüyorum bunları.ailem adan z ye herşeyi aldılar ama yine de eksik bitmiyo ya da ay şunu seçeceğime bunu seçseydim tarzı sözler hiç bitmiyo.yaaa acaba ben mi öleyim yoksa?olabilir bak.ben kararsızım galiba:)şaka bi yana da arkadaşım dediğimi de kulak ardı etme olur mu?

tamam canım benm bende çok kararsızım herşeyi beğenmiyorum eşya konusundada şimdiden bakmaya başladım herşeyi aynı anda bakmaya başladığım için zorlanıyorum ya askımda askerde herşey bana kalıyo bazzen çok daralıyorum ama gecicek biliyorum zemuszemus

damlacım o zaman sen ne yap biliyor musun ilk olarak kına,düğün vs şeyleri belirle en azından seçeneklerini en aza indir sonrasında ailenin yapacağı ya da alacağı şeyleri belirle yine seçeneklerini an aza indirerek.zaten nişanlında gelince geri kalanı halledersiniz.
zorlanma konusuna gelince emin ol bende öyleyim.hatta hepimiz öyleyizdir.zaman geçtikçe daha bi zor gelmeye başladı.çok zor oluyor gerçekten bi bitse .yine de gitmeden önceki zamanı düşününce rahatlıyorum çünkü o zaman 5,5 ay vardı ama şimdi 3 ay kaldı.biraz daha sabır sonra hepimiz için güzzel günler gelecek inşallah...

günaydın kızlr...nasılsınız bakalım güzel,neşeli ,keyif verici ve çabuk biten bir gün olur umarımmmm

ii canım ya ne yapalım uğraşıyoruz işte
sizin sonuçlar 19 unda mı belli olacak

merakla bekliyoruz canım,inşallah bulunduğunuz şehirler olurda geri kalan zamanı daha çabuk geçirirsiniz

sağol canım benim burda ama ruhum işlerde burda gözüküyorum ama yokum aslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…