331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes öğle yemeğinde sanırım bende bişiler yesem süper olcakk.....
hala bi haber yok kuraaa sonucundan

ERKEN GELMIŞIN YEMEKTEN. BENDE SIMDI YIYOM MAKARNA :d

Gamıs ya ceren gelmıyomu ben hıc rastlamıyom artıkın

Aa evet varr tamamen unutmusum .aksam bı bakayım.

Amelıyat kesınlesmıs ay yaaa lıflerın heĞsı kopmus demıs doktor. Kıslar cevrenızde varmı bacak lıflerı kopan menıskopatı olan uff canım sıkıldı

kızlar kıbrıs çıkmışş

en azından guzel bı yerde askerlık yapcak canım ya bılıyorum uzak sana ozlem cok olcak .yanlız ıcın rahat olcak . Hayırlısı nı dılemekten bısey gelmıyo elden

lingoşum bebeğim evet rahat yapcak inşallah yaa bakalım benimki ne olcak

QUOTE=ilarzu;11632326]guzum geçmiş olsun gül reçelimm ben hastalık tarafında değil heemn kocişini göreck tarafından bakıyorum oolaya yalnız:))))

HOSGELDIN DI CEM AMA GITMISIN BILE . EVET 15 GUNE ASKIMI GORCEM INSALLAH

ASKIM EVET YA ISLER YOGUN HAFTAYA CARSMBA YA KADAR ARADA KATILCM ARANIZA. OGLEN OLMUYOSUN OGLEN BOS OLUYORUM YEMEKTEYKEN.

[ BUNA KESINLIKLE KATILIYORUM BENDEDE VARDI PARA HARCAYINCA GECTI. TAVSIYE EDERIM.

AYRICA GECMISOLSUN DILEKLERINİZ ICIN TESEKKUR EDERIM KIZLAR AYRI AYRI HEPINIZE İYİKİ VARSINIZ.[/QUOTE]

Amelıyat kesınlesmıs ay yaaa lıflerın heĞsı kopmus demıs doktor. Kıslar cevrenızde varmı bacak lıflerı kopan menıskopatı olan uff canım sıkıldı

kız burdaydım ben anamın takılarını şallarını satışa çıkardım da ondan online gözükememişim peteğimm

ay bu arada linki verem hemen canlar

İlarzu' dan Şallar, Taçlar, Kolyeler, Yüzükler - Kadınlar Kulübü Seri İlanlar

gülüm benim arkdaşın babası olmuştu çok ağrılı bişey değil evde istraat verecek bayağı bi zaman 1 ay kadar olması lazım

merak etme bişey yok sen göreceğin zamana sevinebilrisin şimdiden reçelimboshayallersmileboshayallersmile

:çok üzgünüm: çok üzüldüm canım yaa hayırlısı üzülme

en azından guzel bı yerde askerlık yapcak canım ya bılıyorum uzak sana ozlem cok olcak .yanlız ıcın rahat olcak . Hayırlısı nı dılemekten bısey gelmıyo elden

bende karmakarışık oldum ya uzak ama kıbrıs daha rahatmış hayırlısı artık ya off odasındaki 2 kişiye balıkesir çıkmış üstelik mafoldumben
güz ben duymadım yakın çewremden öle bi ameliyat.. ama genelde sporcularda olmuyomu buna benzer ameliyatlar bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…