331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya ınsan ole oluyo ama kılo fazla degıl ole 1-2 kılo almam cok farketmez

günaydın balımmm nassın özledim seni bayanssulusmile

canımcım bende senı ozledım ya. kac gun oldu valla gorsmeyelı

aha tv 8 de plates başladı.bari biraz plates yapayımm:))))gerçi bu kadına sinir oluyorum ama neyse

aha tv 8 de plates başladı.bari biraz plates yapayımm:))))gerçi bu kadına sinir oluyorum ama neyse

bense sewmem ama araştırdım pilatesi iyi anlatıyo baya tatilde 1 hafta yaptım mannak bişi :)) yap canım arada bi kaç günde yürüyüş serpiştir bomba gibi olursun:)))

lingoşummm belli oldumu aradımı seninkiii

yok bebeeem ya aramadı :gitme:

gızlarrr benim sporum geldiiii
nescafemi içtim spor ayakkabımı giydim hazırım zemuszemus
gelcem yine :)) öpüyom hepinizi :lepi:

Gamıs kzı naptın gorusmeyelı anlatsana

yap hayatım yaappp keşke evde olsamda şimdi a.s
yaptım güzelce elimi yüzümü de yıkadımm.göbişim yanıyo ama:)))

gızlarrr benim sporum geldiiii
nescafemi içtim spor ayakkabımı giydim hazırım zemuszemus
gelcem yine :)) öpüyom hepinizi :lepi:

yürüyüşe mi çıkıyosun bende akşam üstü yürüyim bari ama tek başıma yürüyüşüde sevmiyorum,annem de gelmez şimdi,mp3 de yok yanımda of ne yapsam

Bendede bısı yok sayılır ole devam . Esım doktor ıÇın agrı mrk gectı ordan erzuruma gıtcek doktora. Bellı olcak amelıyat ısı. Onu beklıyorum.
Yenı cıcıler aldım hepsıde cok guzel oldu kendıme geldım bolbol para harcadım. Dahada harcamayı planlıyorum. Kartlara baya yuklendım gelcek aya allah kerım artıkın napalım. Ankara ıcın pamuklu gecelık arıyorum sımdı. Malum soĞuktur. :)
ole kardesım GELDDı. aksam rahat rahat gıremem KK YA oyuzden
baskada aklıma bısı gelmıyo bukadar sanırım

ya geçmiş olsun ne oldu eşine?ben kaçırdım herhalde oraları.
yeni cicilerini güle güle giy üzerinde eskisin.dediğin gibi Allah kerim canım ya boşver aklımızda olacağına üzerimizde olsun di mi ama.
ankara ile ilgili durum ne?ay ben baya bişey kaçırmışım herhalde

hee gir kk yaa gızz alışveriş yaptıgını biliyom zati evet ankara soğuk canım al pamuklu geceliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…