boyum 170 e yakın.kilom gelmeden önce 57-58 civarıdı ama şimdi en az 63 falanımdır.doğru söylüyorsunda nasıl zayıflıcam onu düşünüyorum.ben şimdi zayıflıcam diye stres yapar daha çok yerim.ama hep bizimkiler yüzünden oluyor ya.akşam 6-7 gibi yemek yeniyo sonra çay.ama yanında çikolata,bisküvi ya da pasta eşliğinde.sonra bizimkiler 10 gibi bir posta daha yemek yiyolar hadi bi daha eşlik ediyorum onlara.sonra kahve çerez falan 12 ye doğru da bi meyva aşaması haliyle de tıka basa dolu oluyorum.ve 3 gün öncesine kadar sabahladığım için gece de atıştırıyordum.allahtan şimdi erken yatıyorum gece atıştırmalarını bıraktım.yok ama bundan sonra akşam yemeğinden sonra yemicem tutucam kendimi çok üzüldüm dün ya şok oldum resmen
günaydın balımmm nassın özledim seni bayanssulusmile
güzeller günaydınnn :)
günaydın tatlışım
bebişim, dün ablam edayla konuşuyodu akşam, sana slm söledim söyledimi sana eda
sen edaya sölemişsin galiba benio da ablama sölemiş gülüyodu akşam
aha tv 8 de plates başladı.bari biraz plates yapayımm:))))gerçi bu kadına sinir oluyorum ama neyse
aha tv 8 de plates başladı.bari biraz plates yapayımm:))))gerçi bu kadına sinir oluyorum ama neyse
lingoşummm belli oldumu aradımı seninkiii
gızlarrr benim sporum geldiiii
nescafemi içtim spor ayakkabımı giydim hazırım zemuszemus
gelcem yine :)) öpüyom hepinizi :lepi:
Gamıs kzı naptın gorusmeyelı anlatsana
hadi iyi tepinmeler anacımlülülülülülü
yaptım güzelce elimi yüzümü de yıkadımm.göbişim yanıyo ama:)))yap hayatım yaappp keşke evde olsamda şimdi a.s
bense sewmem ama araştırdım pilatesi iyi anlatıyo baya tatilde 1 hafta yaptım mannak bişi :)) yap canım arada bi kaç günde yürüyüş serpiştir bomba gibi olursun:)))
evet plates konusunda baya iyi gibi ama esnek bunlar rahat rahat yapıyo ben yaşlanmışım ya iyice hamlamışımda.yok bundan sonra hergün yapıcam sadece kocam için değil valla zaten o kilo almamı daha çok istiyo:)))ama kot pantolonuma girememek çok kötüydü sırf bu yüzden bu ne ya şiştim iyice .daha bu yaşta öle koyverirsem ileride düşünmek bile istemiyorum
gızlarrr benim sporum geldiiii
nescafemi içtim spor ayakkabımı giydim hazırım zemuszemus
gelcem yine :)) öpüyom hepinizi :lepi:
yaptım güzelce elimi yüzümü de yıkadımm.göbişim yanıyo ama:)))
bense sewmem ama araştırdım pilatesi iyi anlatıyo baya tatilde 1 hafta yaptım mannak bişi :)) yap canım arada bi kaç günde yürüyüş serpiştir bomba gibi olursun:)))
evet plates konusunda baya iyi gibi ama esnek bunlar rahat rahat yapıyo ben yaşlanmışım ya iyice hamlamışımda.yok bundan sonra hergün yapıcam sadece kocam için değil valla zaten o kilo almamı daha çok istiyo:)))ama kot pantolonuma girememek çok kötüydü sırf bu yüzden bu ne ya şiştim iyice .daha bu yaşta öle koyverirsem ileride düşünmek bile istemiyorum
hamladığındandır canım bi kaç güne alısırsın ama bugün esneme hareketlerini iyi yap iyice rahatlat vifüdünü :)))
yürüyüşe mi çıkıyosun bende akşam üstü yürüyim bari ama tek başıma yürüyüşüde sevmiyorum,annem de gelmez şimdi,mp3 de yok yanımda of ne yapsam
yok canım keşke hava iyi olsada çıksam :)))
ewde yürüyom leslie bacıyla :roflol: (google a leslie sansone yürü ve incel programı yaz çıkar))
Bendede bısı yok sayılır ole devam . Esım doktor İÇİn agrı mrk gectı ordan erzuruma gİtcek doktora. Bellı olcak amelıyat ısı. Onu beklıyorum.
Yenı cıcıler aldım hepsıde cok guzel oldu kendıme geldım bolbol para harcadım. Dahada harcamayı planlıyorum. Kartlara baya yuklendım gelcek aya allah kerım artıkın napalım. Ankara ıcın pamuklu gecelık arıyorum sımdı. Malum soĞuktur. :)
ole kardesım GELDDİ. aksam rahat rahat gıremem KK YA oyuzden
baskada aklıma bısı gelmıyo bukadar sanırım
Bendede bısı yok sayılır ole devam . Esım doktor İÇİn agrı mrk gectı ordan erzuruma gİtcek doktora. Bellı olcak amelıyat ısı. Onu beklıyorum.
Yenı cıcıler aldım hepsıde cok guzel oldu kendıme geldım bolbol para harcadım. Dahada harcamayı planlıyorum. Kartlara baya yuklendım gelcek aya allah kerım artıkın napalım. Ankara ıcın pamuklu gecelık arıyorum sımdı. Malum soĞuktur. :)
ole kardesım GELDDİ. aksam rahat rahat gıremem KK YA oyuzden
baskada aklıma bısı gelmıyo bukadar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?