lingoşum bebeğim evet rahat yapcak inşallah yaa bakalım benimki ne olcak
bizim olmadı yakın , inş. senin yamacına gelir yerimseniben
bebeem kıbrıs manyak rahat gül yüzlüm alilerin komşu oğlu orda çok rahatım demiş
inşallah hep orda kalır bitanesi
ay bu arada yeniler mi gidiyor anlamadım ben
bu ne kadar güzel bişey bizim için dimi kızlar askerliği yarıladığımızın kanıtıdır buuuuuu
vaalla canım bende ümidimi yitirdim sanmıyorum içime doğuyo izmir olcak öyle hissediyorum offffffffffffff:çok üzgünüm: üzülme bebğim sende şuan seni anlayabiliyorum hepimiz için hayırlısı
gamiş sende izmir diyip durma inşallah seninki bari yanına çıkar da bari tesellimiz olur
linguist hayırlısı canım ya.üzülmemeye çalış dicem ama biliyorum bişey ifade etmicek.gerçekten zor bir durum.umarım Allah sabrını verir ikinize de.Allah yardımcın olsun canım ya inan ne diceğimi şaşırdım
güzcüm tekrar geçmiş olsun.valla nedir bu anlamadım hep moral bozucu haberler alıyoruz.bari senin için iyi tarafından bakalım.belki ameliyat olunca senin yanında dinlenir,birlikte olursunuz yine
Gamıscım ben hastanede calıssam sımdıye pratısyen kadar olmustum acık ılgılen kı :)
ılarzucum valla sevınemmı bılemedım. Ahh cokta ozledım be bı gelsın...
Lıngustcım ne denır bu durumda bılmem uzun donem sonucta cok ozleyeceksın evet ama ıcın rahat bosver cokuzulme yastıga basını koydunmu acaba demıcen ben hastabneye gıderken bıle acaba yolda bısı olurmu dıye urpeıyorum. Ufff ya nedır bu cektıklerımız
ınsallah ya aslında 15 gun spnra gelcekya ben yınede mutluyum. Amelıtyatı sonra olcak ızınden gıdınce. Sımdı sevıneyım sonra bakarım uzulmeye demı
bence de :)))ne güzel bak görüşeceksiniz işte.sağ salim kavuşun birbirinize sonrasını düşünürsün vakti gelince.şu an sadece gelişine odaklan mutlu ol.hem ameliyat gününe kadar da bakarsın kocacığına sonra gider ameliyatını olur gelir,sonra bi daha yanında.yine bakarsın bi güzel hemen iyileşir o da.sonra bi bakmışsın şafak batan güneş olmuş
güzcüm burda sordum çok önemli bi ameliyat olmadıgını sölüyolar işyileşme süresi çabuk oluyormus amleiyattan bi süre sonra hastanın fizik tedavi alması gerkirmiş
hehehheee ben yaparım ona fızık tedavı. Hem fızık hem tedavı hemde gondersınler banada
canlarıım ben bi dışarı çıkıp gelemm bişi istiyonuzmu bakiim
öptüüm hepinizideee iyiki varsınız a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?