331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

menıskopatı demıs sanırım ufak bı operasyon olcak ılac tedavısı omassa. 15 gun sonra ankarada buluscaz sınava gelcek. Ordan da beraber ızımıre gelcez.gun bırlıkteyız yanı. Sonra ıste goıtcek ameılıyat olcak sanırım daha bellı degıl ama bakıyoz ıste. Amelıyt aolursa hava degısımı alırsa cok ıı olcak ıste ole kısacası beklemedeyız. Daha pek bellı bısı yok

hamladığındandır canım bi kaç güne alısırsın ama bugün esneme hareketlerini iyi yap iyice rahatlat vifüdünü :)))

haklısın pes etmicem devam devam devam hergün yapıcam eski sporcunun haline bak klava:çok kızıyorum kendime çokkk

yok canım keşke hava iyi olsada çıksam :)))
ewde yürüyom leslie bacıyla :roflol: (google a leslie sansone yürü ve incel programı yaz çıkar))[/QUOTE]

dediğin adresi yazdım googleye ama pek anlamadım incelemeye devam edeyim.nasıl bişey bu yani yürüyüş mü yapılıyo hareket mi gösteriliyo yoksa yapılması gerekenler mi anlatılıyo

görüşmeniz açısından iyi tabi ama ameliyatın adı bile ürkütücü.nasıl dua edeceğimi şaırdım şimdi ,en iyisi inşallah hem sağlıklı iyi olursunuz hemde görüşebilirsiniz demek daha iyi olacak sanırım.geçmiş olsunn ama askerdeyken,yani senden uzakta rahatsızlanınca o da sende daha çok üzülmüşsünüzdür.

Ya evet canımı sıkıyo. Amelıyatı yapacak doktor nası olcak ya bı aksaılık olursa dıye. Hayırlısı dıyorum. En ıısı neyse o olsun. Beklıyorum sadece

Ya evet canımı sıkıyo. Amelıyatı yapacak doktor nası olcak ya bı aksaılık olursa dıye. Hayırlısı dıyorum. En ıısı neyse o olsun. Beklıyorum sadece

Allah korusun öle kötüyü düşünme .haklısın sonuçta uzakta olduğunuz için daha bi merak ediyorsun ama inşallah ssağ salim ve de sağlıklı birşekilde görüşürsünüz.

guzum geçmiş olsun gül reçelimm ben hastalık tarafında değil heemn kocişini göreck tarafından bakıyorum oolaya yalnız:))))

geçmiş olsun canım...

dediğin adresi yazdım googleye ama pek anlamadım incelemeye devam edeyim.nasıl bişey bu yani yürüyüş mü yapılıyo hareket mi gösteriliyo yoksa yapılması gerekenler mi anlatılıyo[/QUOTE]

canım yerinde sayıyon öne tekme dizlerini karna çekme sağa sola ileri-geri adım atma ... vs hareketler var..orda büssürü link var bende deki programlar şunlar: brisk walk-2 mile , express 3 miles ,weight loss walk -3 miles.....belki biliyonusdur ama yaziim yinede 1 mil yaklaşık 1,5 kilometre yapar...en az 45 dklık programlar var lesli ve yanında hareketleri yapan yürüyüşçüler var sende onlarla yapıyon işte hareketleri:))

hoş geldin canım opuyorumnanaktan

canım yerinde sayıyon öne tekme dizlerini karna çekme sağa sola ileri-geri adım atma ... vs hareketler var..orda büssürü link var bende deki programlar şunlar: brisk walk-2 mile , express 3 miles ,weight loss walk -3 miles.....belki biliyonusdur ama yaziim yinede 1 mil yaklaşık 1,5 kilometre yapar...en az 45 dklık programlar var lesli ve yanında hareketleri yapan yürüyüşçüler var sende onlarla yapıyon işte hareketleri:))

sağol canım ya baktım da ben pek anlamadım.platesle,yürüyüşe bi de akşam yemeğinden sonra yediğim yemekleri kesmekle başlayım en iyisi.zaten allahtan çabuk alıp veriyorum

ne mutlu sana bende çabuk alıyom ama gel gelelim çabuk gitmiyoo sempatiksalakcinni

hoşgeldin bebiş

iyi o zaman şanslısın canım ben çabuk veremiyorum maalesef

lingoş kız bittimi sporun

bitti yawrummm opuyorumnanaktan
sen dewam ediyon dimi

ediyom canım bi dün yapmadım bi tuhafım bu sıralar hiç enerjim yok bulaşık yıkasam 1 saat uzanıyorum sanki dünya işi yapmısım gibi ruhen yorgunum sanırım hastanede bu sıralar çok yogun :çok üzgünüm:

kesinlikle ruh halimiz çok önemlii boshayallersmile
bende 2 gün cözüttüydüm akıl almıcak şekilde yedim midem bulanana kadar sinir olmuştum okulda spor da yapmıyodum sempatiksalakcinni allahtan özüme döndümmm laelaelaelaelae ama stres bastı bana ya bugün bi belli olsaydıı eyvahedigeldismile
ewi toplayıp pazara çıkcam yapasım gelmiyoo lülülülülülü

yok emin ol sadece seninle alakalı bir durum değil kış depresyonuymuş bu yaşanılan yorgunluk ve durgunluk hali.yni bahar gelince bi de eşlerimiz yanımızda olunca geçicek görürsün bak

kız bende heyecanlıyım valla merakl a bekliyom seni
yok emin ol sadece seninle alakalı bir durum değil kış depresyonuymuş bu yaşanılan yorgunluk ve durgunluk hali.yni bahar gelince bi de eşlerimiz yanımızda olunca geçicek görürsün bak

evet canım yaa kesinlişkle geçicek bazen değişiyo işte bi enerji dolu bi kötü hlde

bende yemeğe çıkıyorum cnm görüşürüz sonra öpüyorum sizi

QUOTE=ilarzu;11632326]guzum geçmiş olsun gül reçelimm ben hastalık tarafında değil heemn kocişini göreck tarafından bakıyorum oolaya yalnız:))))[/QUOTE]

HOSGELDIN DI CEM AMA GITMISIN BILE . EVET 15 GUNE ASKIMI GORCEM INSALLAH

güzz nere kayboldun kızz yogunsun herhalde

ASKIM EVET YA ISLER YOGUN HAFTAYA CARSMBA YA KADAR ARADA KATILCM ARANIZA. OGLEN OLMUYOSUN OGLEN BOS OLUYORUM YEMEKTEYKEN.

[ BUNA KESINLIKLE KATILIYORUM BENDEDE VARDI PARA HARCAYINCA GECTI. TAVSIYE EDERIM.

AYRICA GECMISOLSUN DILEKLERINİZ ICIN TESEKKUR EDERIM KIZLAR AYRI AYRI HEPINIZE İYİKİ VARSINIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…