ya geçmiş olsun ne oldu eşine?ben kaçırdım herhalde oraları.
Yeni cicilerini güle güle giy üzerinde eskisin.dediğin gibi allah kerim canım ya boşver aklımızda olacağına üzerimizde olsun di mi ama.
Ankara ile ilgili durum ne?ay ben baya bişey kaçırmışım herhalde
menıskopatı demıs sanırım ufak bı operasyon olcak ılac tedavısı omassa. 15 gun sonra ankarada buluscaz sınava gelcek. Ordan da beraber ızımıre gelcez.gun bırlıkteyız yanı. Sonra ıste goıtcek ameılıyat olcak sanırım daha bellı degıl ama bakıyoz ıste. Amelıyt aolursa hava degısımı alırsa cok ıı olcak ıste ole kısacası beklemedeyız. Daha pek bellı bısı yok
Ya evet canımı sıkıyo. Amelıyatı yapacak doktor nası olcak ya bı aksaılık olursa dıye. Hayırlısı dıyorum. En ıısı neyse o olsun. Beklıyorum sadece
geçmiş olsun canım...menıskopatı demıs sanırım ufak bı operasyon olcak ılac tedavısı omassa. 15 gun sonra ankarada buluscaz sınava gelcek. Ordan da beraber ızımıre gelcez.gun bırlıkteyız yanı. Sonra ıste goıtcek ameılıyat olcak sanırım daha bellı degıl ama bakıyoz ıste. Amelıyt aolursa hava degısımı alırsa cok ıı olcak ıste ole kısacası beklemedeyız. Daha pek bellı bısı yok
hamladığındandır canım bi kaç güne alısırsın ama bugün esneme hareketlerini iyi yap iyice rahatlat vifüdünü :)))
haklısın pes etmicem devam devam devam hergün yapıcam eski sporcunun haline bakklava:çok kızıyorum kendime çokkk
yok canım keşke hava iyi olsada çıksam :)))
ewde yürüyom leslie bacıyla :roflol: (google a leslie sansone yürü ve incel programı yaz çıkar))
şekerleerrrrr
canım yerinde sayıyon öne tekme dizlerini karna çekme sağa sola ileri-geri adım atma ... vs hareketler var..orda büssürü link var bende deki programlar şunlar: brisk walk-2 mile , express 3 miles ,weight loss walk -3 miles.....belki biliyonusdur ama yaziim yinede 1 mil yaklaşık 1,5 kilometre yapar...en az 45 dklık programlar var lesli ve yanında hareketleri yapan yürüyüşçüler var sende onlarla yapıyon işte hareketleri:))
sağol canım ya baktım da ben pek anlamadım.platesle,yürüyüşe bi de akşam yemeğinden sonra yediğim yemekleri kesmekle başlayım en iyisi.zaten allahtan çabuk alıp veriyorum
hoşgeldin bebişşekerleerrrrr
canım yerinde sayıyon öne tekme dizlerini karna çekme sağa sola ileri-geri adım atma ... vs hareketler var..orda büssürü link var bende deki programlar şunlar: brisk walk-2 mile , express 3 miles ,weight loss walk -3 miles.....belki biliyonusdur ama yaziim yinede 1 mil yaklaşık 1,5 kilometre yapar...en az 45 dklık programlar var lesli ve yanında hareketleri yapan yürüyüşçüler var sende onlarla yapıyon işte hareketleri:))
sağol canım ya baktım da ben pek anlamadım.platesle,yürüyüşe bi de akşam yemeğinden sonra yediğim yemekleri kesmekle başlayım en iyisi.zaten allahtan çabuk alıp veriyorum
hoşgeldin bebiş
iyi o zaman şanslısın canım ben çabuk veremiyorum maalesef
lingoş kız bittimi sporun
bitti yawrummm opuyorumnanaktan
sen dewam ediyon dimi
ediyom canım bi dün yapmadım bi tuhafım bu sıralar hiç enerjim yok bulaşık yıkasam 1 saat uzanıyorum sanki dünya işi yapmısım gibi ruhen yorgunum sanırım hastanede bu sıralar çok yogun :çok üzgünüm:
ediyom canım bi dün yapmadım bi tuhafım bu sıralar hiç enerjim yok bulaşık yıkasam 1 saat uzanıyorum sanki dünya işi yapmısım gibi ruhen yorgunum sanırım hastanede bu sıralar çok yogun :çok üzgünüm:
kız bende heyecanlıyım valla merakl a bekliyom senikesinlikle ruh halimiz çok önemlii boshayallersmile
bende 2 gün cözüttüydüm akıl almıcak şekilde yedim midem bulanana kadar sinir olmuştum okulda spor da yapmıyodum sempatiksalakcinni allahtan özüme döndümmm laelaelaelaelae ama stres bastı bana ya bugün bi belli olsaydıı eyvahedigeldismile
ewi toplayıp pazara çıkcam yapasım gelmiyoo lülülülülülü
yok emin ol sadece seninle alakalı bir durum değil kış depresyonuymuş bu yaşanılan yorgunluk ve durgunluk hali.yni bahar gelince bi de eşlerimiz yanımızda olunca geçicek görürsün bak
tatlıkıs günaydınnn.misafirr size de günaydınnn
güzz nere kayboldun kızz yogunsun herhalde
yok emin ol sadece seninle alakalı bir durum değil kış depresyonuymuş bu yaşanılan yorgunluk ve durgunluk hali.yni bahar gelince bi de eşlerimiz yanımızda olunca geçicek görürsün bak
sanada günaydın canım şafaklar kaç kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?