331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk .nasılsın canım.Yazmasamda takıp edıyorum buraları opuyorumnanaktanbi yandan yaprak dokumu ızlıyorum bıyandan da bakıyorum sımdı foruma.ama eskısı gıbı pek hareketlı degıl sankı ya

hoşbulduk .nasılsın canım.Yazmasamda takıp edıyorum buraları opuyorumnanaktanbi yandan yaprak dokumu ızlıyorum bıyandan da bakıyorum sımdı foruma.ama eskısı gıbı pek hareketlı degıl sankı ya

evet canım çok kalabalaıktık artık kimse gelmiyor bende klass diye bi film izliyorum çok güzell sen nasılsın canım arada gel yaz sende opuyorumnanaktan[/B][/B]

bazen bakıp cıkıorum bazende buralarda takılıyorum ıste canım .evet ben bırara yazıyordum ozaman baa haraketlıydı sımdı daha sakın .yazarım tatlım bende ara ara .gündüz giremıyorum ıste aksamları sten gelınce bıraz dolanıyorum :)

canımmm napıosun ya nerelerdesinnnnn??????? bende seni çokkkkkkk özledimmm...

günaydınnnnn kızlar..nasılsınız bakalım.güneş çıkıp çıkmamak arasında kararsız ama güzel bir gün olacak inşallah.dün biraz durgun geçti bugün güzel geçsin istiyorummmm.bu arada kayıp balık nemo hesabı kayıp kız ceren ortaya çıkmış:)))

Gunaydınlar herkese

gamıs kız aksam gırdım yoktun. Sonrada mısafır geldı bakamadım sonrada dusa gırdım 11:30 da y delı gıbı uykumvar bu aksam gıtmıcem spora. Dınlenıcem ııcene sen nasısın varmı gelısme bellı oldumu esının durumu

Ay gamıs sende gıttın gene anam benım bu sansıma varya.
Offfff ne Şansım var ne bahtım oooo yar sensız kaldım

güz günaydın sana da.gamiş sana da günaydın biraz geç olacak ama kahvaltı molası vermiştim.saat 10 da ebru şallı ablamızı bekliyorum

canım dün msn e giremedim burda bekledim geldin gittin bende film izledim bi gelişme yok canım artık cuma belli olcak herhalde

kızlar bugün çok yogun geç cevap verebilcem burdayım yani daha yazdıklarını okuyamadım bile bugün burası çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…