331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güz günaydın sana da.gamiş sana da günaydın biraz geç olacak ama kahvaltı molası vermiştim.saat 10 da ebru şallı ablamızı bekliyorum

gunaydın canım oh valla ya bende evde olup kıcıyaymak ıstıyom bugun yaaa

aşk olsun guz ben varım.ayrıca da gamiş de gitmediki sen gitmişsin

sen yoktun kız ben geldıgım de sanırım baska forumdaydın. Bende baska foruma baktım kımseyı goremeyınce

kızlar bugün çok yogun geç cevap verebilcem burdayım yani daha yazdıklarını okuyamadım bile bugün burası çok fena

evet canım bende yogunum 10 gun artık ıdare edcez

ah gelınartık be allahın danaları ozledık bız sızı

plates seansımız başlamak üzere.dün akşam yemeğinden sonra bişey yemedim.sadece çay içtim akşamda 11 gibi uyudum.kararlıyım artık akşam yemeklerinden sonra bişey yimicem

nasılsınız kızlar evet güzcüm biribirimizi idare etcez artık 10 gün niye 10 gün kız:)))
nbsasmazım sana iyi sporlar

Haftaya carsambaya kadar cok yogunum

Sonra bırkac gun rahatım sonra yıne yogun olcam

sporumuz bitti.yanıyorum aman aman:)))ama bişey diyim mi dün bacak hareketlerinde falan çok zorlanmıştım bugün baya rahattım.valla spor güzel ya.insan kendini iyi hissediyor.

Kesınlıkle spor sart. Zayıfta olsan sısmanda sart. Resmen terapı gıbı.

Ay ya askıma kavusmama 14 gun kaldı yubbı. Cok ozledım .
Aslında bıraz korkuyorum gıbıde. Karsılasınca acaba neler hıssedecegım. Ya aramıza sogukluk gırdıyse dıyede korkuyorum bı yandan.3 ay bu dıle kolay

ay ne güzel en yakın zamanda kavuşursunuz inşallah.bişey diyim mi bende onu düşünüyorum aslında.dün eşimle ilk defa çok kısa konuştuk,işim var falan tarzı ve hep çok yoruldum,sıkılıyorum diyor burda.ee ben de teselli etmeye çalıştıkça o daha da triplerde.bilmiyorum valla dönünce nasıl olacak.gerçi bu duygunun yaşanması da normal.dediğin gibi 3 aydır görüşmüyoruz ve daha 2,5 ay var.onlar içinde bizim içinde adepte olma sorunu olacağı kesin

nasıl 2.5 ay var ya bi dakika ben mi yanlış sayıyorum acep?

mayıs 17 ye 3 ay var gül tikenim sizinkiler önce mi geleyor ben den de en son aralık 25 te gördüm 2 ay olacak önümüzdeki hafta....

sıkılganlık bizde de var bebeem

bence hiç değişiklik olmayacak çıktığında aynı aliyi göreceğim. böyle düşünüyorum

benim düşündüğüm çıkınca yapacaklaarımızı planlarımı anlatıyorum dün akşam. işte sabah kalkarız kahvaltıya gideriz istanbulda deniz kenarında falan diyorum. (aklım hala yemekte:))

o da bana dün diyor ki seni sadece seni görmek istiyorum sana uzun uzun bakmak....

ama benim hala aklım kahvaltıda:))) tamam o zaman evde yaparız kahvaltı diyorum:)))))

ay günaydın bu arada şekerler:)))

sana da günaydın canımmm.
ya özlem olmuyor değil oluyor tabiki,kavuşacağımız güne ait planlar elbette var ama önümüzde daha 3 ay var ve dönünce bi boşluk olacağı kesin.bi de benim anlamadığım şey ilk günden beri kızlar olarak hep birbirimize yok idare edin yok alttan alın deyip durduk.iyi de bizim de alttan alınmaya idare edilmeye ihtiyacımız var öle değil mi?tamam belki onlar zor durumdalar yalnızlar vs ama bizimde çok iyi olduğumuz söylenemez.düşünsenize bir anda yalnız kaldık,düzenlerimiz bozuldu,dönünce bir sürü uğraşılacak işler var,onlar şu an sadece vakit geçsin diye bekliyolar bence .ama asıl iş bizlerde.hem onların moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz hem de kendimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz.

kesinlikle haklısın bal köpüğüm.

Ama ben onların bizden daha zor durumda olduğunu düşünüyorum. Düşünsene kapalı bi yerdesin emir veriliyor askerler sana kısa dönem olduğun için köpek muamelesi yapıyor ayrıca bunların yaşları da senden 4-5 yaş küçük. ayaklarına çay götürüyrosun geri gönderiyorlar yine götürüyorsun.

geçen sene tanıdığımız bi askerin ulaşta ordu evine gitmştik. saat gece 11 buçuk yemek yemeğe girdik lokantaya ordu evinin.

dedi ki tanıdığımız bilmem ne er vardı o nerde. uyuyor komutanım deidler.

kaldırın bize bişeyler çalsın dedi.
adamı yatağından kaldırdılar getirdiler adam aldı eline sazı bi yandan çalmaya çalışıyor bi yandan şarkı sölemeye.... biz de koca salonda yemek yiyiyoruz tek başımıza annemler ve onlarla...

şimdi o çocuğun hissettiklerini bi düşünelim aklını okumaya çalışalım:)))

Allah belanızı versin bu satte yemek mi yenir ayılar

Yemeği bitti kalkın oynayın bari hıyarlar

Öküzsünüz hepiniz vicdan yok

Aynısı sizin çoluğunuzun çocuğunuzun eş,nizin başına gelsin emi....

uzar gider herlade bebeemm...

biz en azından kafamızı dağıtmak için dışarı çıkıyoruz günü geçiriyoruz bi işekilde orada saati bırak dakika geçmiyor be bal köpüğüm

Hos geldın ılarzu. Ya oo hayallere dalmaktan bende kendımı alamıyorum. Sole yaparız bole yaparız dıye

nbsasmaz aynı seylerı bende dusunuyorum ve sana hak verıyorum. Gelınce bıd e trıplerını cekcez. Bızım psıkolojımızı kım duzeltcek. Onlarıda bızı anlar umarım

Ne bileyim ben çok mu acıyorum ne :)))

Ben biraz dayanıklıyım hayatımı düzenimi bozmadım o varken de yaptığım herşeyi yapıyorum.

belki de ayrı şehirlerde görüşme sıkığımız 2 haftada 1 diye böyleyim...

hoşbulduk guzummm bu arada

bugün mesajjı önce yazıyorum hoşbulduku hoşgeldini sonra yazıyorum terslik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…