331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
331, dönem ve garip bi durum :S askere gitmeden 2 hafta önce tanıştık :) ama hala bekliyorum gün sayıyoruz beraber. off çok kötü ya :S

günaydınnnn.yazdıklarınızı oku oku bitiremedim yaaa.dün 10,30 gibi uyudum akşam biliyor musunuz?pilates yap,akşamda yürüyüşe çık iyi alıştım valla bu tempoya.sabahlarıda erken kalkıyorum ohhh mis gibi havayı içime çekiyorum.
ne güzel akşam baya bi kişi denk gelmişsiniz,gamiş,ceren,linguist...kıskandım yaaaa
gamişim bugün büyük gün inşallah canım gönlünüze göre olur.hepimizin duaları sizlerle emin olun buna.sabırsızlıkla bekliyoruz.

dün aşkım akşam aradağınında kısa konuştu belki o yüzden böle kırgınım diyordum ya günahını almışım çok gıcığım ben kesin karar verdim.teftişe gelmişler,bir anda uğultu falan olmuştu meğer teli kapatmasını söylüyormuş yanındakiler hey allam.ey aşk sen nelere kadirsin diyorummm.
olsun ama arada böle trip yapmak güzel oluyo:))))))

kızlarrrr hadi gelin ama artık saat 8,30 olmuş.nerelerdesiniz hu huuuuu

geldim geldim böğünm geç kaldım:)))

günaydın nbsasmaz nasılsın canım
sana da günaydın canım.iyiyim nasıl olayım.dua okuyormuşsun Allah kabul etsin canım.inşallah hayırlı güzel haberler verirsin bize.bekliyoruz merakla
geldim geldim böğünm geç kaldım:)))
hoş geldin evet bugün yoklamaya geç kaldınız yok yazacağım valla hepinizi:))))ssonra da devamsızlıktan bırakacağım.
sabah haberlerinde istanbulda bi okulda müdür değişmiş,yeni müdürden önceki müdür 2.dönem başında gelmeyin falan demiş,yeni gelen müdür de bunu geçersiz saymış ve şu an 300 e yakın öğrenci devamsızlıktan kaldı gözüküyormuş:)))bende o hesap bırakayım mı sizi devamsızlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…