331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşamdan beri geçiyom tık yok neyse napalım zemuszemus

hee görürüz bakalım onlarmı beni ben mi onları dövüyom :mymeka:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yürü beaa koçummm kaydirigubbakcemile3 kaslı kollarım ve edeleli ficudumla arkandayım guclubacismile sırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey tertipppp :lepi:

kızlaarr erkekleriniz geldikten snra unutmazsınız demi burayı

benim herifim gelince unutmam lingo da unutmaz sende unutma gızzopuyorumnanaktan

amann tertip can tertip üzülme aslan tertipppp, bugünler gelir geçer üzülme aslan tertippp -tatlicadiarzu- bu parça hepimize gelsinn :roflol: :roflol: :roflol:

unuturmuyum heççç burası bizim topiğimiz kalsın inş hep.. :1hug:

yürü beaa koçummm kaydirigubbakcemile3 kaslı kollarım ve edeleli ficudumla arkandayım guclubacismile sırnaşık şey
canım benim sana seviyom cerenede seviyom :asigim:
şarkıyı tuttum :lepi:
kız gamiş sen aşkı memnuyu nası kaçırdın bu hafta?

ne bilim izleme havasında deilim yarin artık :1hug:

kızlar ben yatıyım arayan soranda yok biran önce uyuyup sabah olmasını bekliyom dua edin yavrular öğrenir öğrenmez ahan burada yayınlıcam iyigeceler bebkler öpüyorum sizi

canım benim sana seviyom cerenede seviyom :asigim:

şarkıyı tuttum :lepi:

ne bilim izleme havasında deilim yarin artık :1hug:

kızlar ben yatıyım arayan soranda yok biran önce uyuyup sabah olmasını bekliyom dua edin yavrular öğrenir öğrenmez ahan burada yayınlıcam iyigeceler bebkler öpüyorum sizi

bende seni vede cerecinimi sefiyom :1hug:
dualarımızn sizinle canım inş. gönlünüzce olur yerimseniben
öptüm canım iyi uykular

yok balım gtmedim annemler gldi işte snrada izmrden arkadaşım geldi.2 hafta snrada ingilizce kursuna başlıcam.sen neler yapıon?

bildiğin gibi yawruum bi değişiklik yok ...işe git ewe gell filan işte
ama haftaya aydına ditces aşkımlan sonraki haftada bize dittces manisaya inş. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…