331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 6 kilo vermişim canlar:))) bu sebah bi tartılam dedim 1-2 kilo daha verebilmiş miyimdir acaba dedim

bi baktım 66 kiloyum:)))) anam uyuyordu sabah yatak odasına girdim

anneeee 6 kilo vermişiiim dedim:))))))

o da gözün aydın iyi kapıyı kapat dedi:)))

mutlu bir şekilde kapıyı kapattım

vay anasınaı nbsasmaz müdürler de kafayı yemiş

zaten olan hep öğrenciye ve veliye oluyor yaa

tebrik ederimmmm süpersinnn ama çok da zayıflama bak.
vay anasınaı nbsasmaz müdürler de kafayı yemiş

zaten olan hep öğrenciye ve veliye oluyor yaa

sorma valla.bende üniversitedeyken bi dersten 2 hafta devamsızlığım vardı,adamın yoklama yaptığı defterde 4 hafta diyomuş ve 82 vizeyle beni devamsızlıktan bırakmıştı.üst sınıfta mal gibi bi daha aldım aynı dersi.zaten bi garipti o hocamız hatta benimle birlikte sınıftan baya birini devamsızlıktan bırakmıştı.amannn şükür ya iyi ki okul yılları bitmişş

bayanssulusmile gözünaydın canım sevindimmmm kaydirigubbakcemile5

günaydın nerdesin sen akşam bekledim

canımcım geldım sen demısın dua okucam. kımselerde yoktu. bende cıktım. kardesım varya ekranı acık bırakamıyorum ole . konusmadıgım zaman kapatıyorum. burası aramızda bır sır kımse bılmememlı bana ozel olmalı

ohhh maşallah hanım efendi bizim şafak daha çooookkk:)))))

kız benım de bellı degıl ama ole saymıyorum. izine gelmesıne 14 gun var. sonrasını sonra dusüncem artık mecalım kalmadı. bole daha kolay sankı

kızlar ben vergı daıresıne gıdıyorum. 1 saate gelırım. opuyorum

kız benım de bellı degıl ama ole saymıyorum. izine gelmesıne 14 gun var. sonrasını sonra dusüncem artık mecalım kalmadı. bole daha kolay sankı

kızlar ben vergı daıresıne gıdıyorum. 1 saate gelırım. opuyorum
[/QUOTE]

biliyorum canım ben takılıyorum sadece.ayrıca emin ol eşine kısa sürede olsa kavuşacak olmana çok sevniyorum.şimdi biz de 14 diyelim,14 gün geçince kalanı sayalım daha çabuk biter:))))
tamam canım çabuk gel bekliyoruzzzz

hay allahım yaa :)))

şanssız bedevi seni:)))

kızlarr nerdesınız huuuuuuu. bı kayboldum hepnız gıtmısınız aaaaaaaaa olmaz ama nerdesınız.

evet canı bende ınanmadım bır karıs topukluyla nası gıdıp gelmsısem artık bende anlamadım.

Gamıs sen bu hafta sonu gıdıyın demı esıne

bayanssulusmile gözünaydın canım sevindimmmm kaydirigubbakcemile5

evet canı bende ınanmadım bır karıs topukluyla nası gıdıp gelmsısem artık bende anlamadım.

çok teşekkürler gamişimm

guzuim çiçeğim veteriner yazıyor sen necisin hayatısı

kız yakın mesleklerdemiyiz yohsam

gerçi veterinerler bizi sevmezler nidenseaklinialirimsmile

Yok ılarzu sekerım ne veterınerı muhasebe benım meslekte orda ole yazmasın benm adam gorup anlamasın dıye yazdım. Asker eslerı ıle muhabbet ettıgımı bılıyoda hangı sıte oldugunu bılmıyo. Gercı yazılanları okursa anlar ama o kadar sabırlı degıl hayatta okuyamaz. Ondan veterıner yazdım. Dırek kafadan elesın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…