331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hım öle evet keşke öle erken terhis durumu olsa.gerçi hiç sanmıyorum öle bişey yapacaklarını.hayırlısı olsun.sağ salim gelsinlerdee gerisi önemli değil

Meclis gündemine alındı
Ama birbirlerini yumruklamaktan memleketi sömürmekten
Birilerinin başına çorap örmekten zaman bulurlarsa görüşülecek

ay nıye kımse yok nerdesın huhuuu

artık herkes sitem halinde nerelerdesiniz?valla ilk zamnları özlüyorum ya.ne güzeldi herkes heyecan,özlem içinde birbiriyle paylaşıyordu duygularını.şimdi bi bakılıyor,sonra hemen çıkılıyor.boykot edeceğim sonunda o olacak yaniiii,ceren,gamiş,linguist,güz,iden...daha bir sürü kişi vardı tek tek yoklama yaptırmayın gelin artık ya böle olmuyor ama

kardelen,sahrud nasılsınız?sahrud konuştun mu kardeşinle?son durum ne merak ettim.

eşin yanındaydı di mi senin?ne güzel:))))hiç ayrılmayın inşallah.annenin sağlık durumu nasıl?artık kardeşinden haber alabiiyor olduğu için en azından içi rahattır.bizler yine eşlerimizden ayrı olduğumuz için üzülüyoruz.ama bir anne için evladından ayrı olmak çok daha zordur

bu arada kızlar benim eşimde acemi birliğinden ayrıldığından beri hiç çarşı iznine çıkmamış.hafta sonlarındaki 2 şer günü hesaplayıp ona da erken terhis verseler ne güzel olur:)))

selam canım .benm sozlumde 1 kerecık cıktı .buhaftada cıkamayacak.öyle erken gelme olayı oluyormuymus.oh süper olur ozaman :)

ohoooo ama yine kimse kalmamış.küstüm dicem ama biliyorum ki dayanamam yine gelirim.neyse sonra görüşürüz bende çıkıyorum

selam sinemcim.yok batıda yapanlar için değil doğuda yapanlar için öle bi söylenti varda ben de diyorum ki bizimkilere de yapsınlar

ooo ben tam çıkmaya niyetlendim 5 kişi var bi de misafir neyse o zman daha sonra tavır yapayım bari:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…