331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam sinemcim.yok batıda yapanlar için değil doğuda yapanlar için öle bi söylenti varda ben de diyorum ki bizimkilere de yapsınlar

Canım birinci terör bölgelerinde
Şırnak Hakkari Tunceli askerlere çarşı izni yasak
O izin süresini hesaplayıp erken teskere verelim deniyor
Yani askerliği kısaltmıyorlar
Sizinkiler çarşılarda fink atarken bizimkiler medeniyet göremeden askerlik yapıyorlar aklinialirimsmile
Önerge meclise geldi ama birbirlerini yumruklamaktan fırsat bulamadılar henüz

Henüz konuşamadık
Hastane için Şırnak'ta ancak pazartesi biletini fakslayabilirim
hımmm pazartesiye kadar iyice sabırsızlanır:)))ama sonra güzel haberi lınca rahatlar...
bebeim hiç denk gelmedik yaa:)

evet canım şükür sonunda denk gelebildik ama.nasıl geçti sınavın merak ettim.sonrasında girmedinde misafirin varmış sanırım.arkadaşınla durumunuz nasıl?

şahrudum noldu?:S geçmişi okumaya çalışınca atıyo sayfadan:S

Askere gitmeden önce bazı sorunları vardı
Karaciğer yağlanması ve küçük bi depresyon
İlaçları bitmiş yenilerini yazdırmaya çalışıyor
Uzman doktor sıkıntısı çekiyor

sağol ıyıym cerencım konusmaadık valla cok uzun zaman oldu tatlım .sen pek gıremedın sanırım .ben yıne bakıp cıkıyorum genelde :)

sınavlar iyi geçti sayılırr:)erkek arkımla durumum çok iyi deil ya.

vala benım sözlum sadece 1 kere cıkabıldı gıttıgınden berı .çok bunaldı denetlemeler falan .ama cıkarmıyorlar.fınk atamıyor yanı kıbrıs sokaklarında :umursamaz:

biliyorum canım askerliği kısaltma durumu olarak değil hafta sonu kullandıkları çarşı izinlerini düşürme açısından hesaplanıyor.
yaaa öle deme ((benimki daha hiç çıkamadı çarşı iznine ama yazık acemilik bittiğinden beri hiç çıkamadı,acemilikte de sadece 1 kere çıkmıştı.iyice asosyal olacaklar valla

Askere gitmeden önce bazı sorunları vardı
Karaciğer yağlanması ve küçük bi depresyon
İlaçları bitmiş yenilerini yazdırmaya çalışıyor
Uzman doktor sıkıntısı çekiyor

geçmiş olsun.Allah şifa versin.çok zor hele ki oradaykennnn.

Şakacıktan dedim be
Ama sen yine de fazla üzülme
En azından daha medeni bi yerde
Bak benim sıpa bi ilacı yazdırmak için neler çekiyor

evet canım okuyorum bazen gecmısı hıc denk gelemyorum valla goremıyorum adını .bu arada şafak 84 turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…