331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlat anlat iyi oluyo :))
hoşgeldin tecrübeli bağğğyaann

valla ne diyeyim şekerim herkes o dönem bak bitip gelcek çabuk gececek merak etme derlerdi bi kulağımdan girer bi kulağımdan çıkardı :) şimdi ben de size dicem ama şaka bi yana martın bitmeine surda ne kaldı mayıs ztn onun gelme heecanıyla gecip gidio bi zor olan nisan.2 ay demeyin yani ona 1 ay diyin siz :) benimkisi mardinde suriye sınırındydı hiç gidemedim bi de ben yanına.çarşı izinleri bile yoktu.ne yemin töreni ne bişi hiç gidemedim.sen gdebildin mi?

canım ben her hafta sonu yanındayım gittiğinden beri bir hafta görüşmedik ondada kar yağdı otobüsler gitmedi yoksa ben yine giderdim =)))
1 - 1,5 saat var ben istanbuldayım o tekirdağ çerkezköyde
ama işte adı askerlik zor her halukarda

oooooooooooo buna askerlik mi denir :roflol: ama tabi ki zor her durumda. ama bana bile gectiyse o günler emin ol sana su gibi akıp gecer.gelince de evleniyrosunuz sanırım diğer msj larında okudum.hayırlı olsun.Allah mutlu etsin çokkkkkkkkkk

saoolll teşekkür ederimmmm
yani dışardan bakınca evet çok kolya işimiz
aslında benim işim herkeze göre çok kolay ama o orda sıkıntı çekiyo benim canımıda o sıkıyo
her neyse kala kala 1 ay 29 gün kaldı
oda geçer allahın izniyle
ya ben istanbulda bi ilçeden öbürüne gidemezdim aşk adama neler yaptırıyooo :)))

idenn yine formun yerinde meleğim

ya 1 metre boyunda87-88 doğumlu bi geriiii varmış uzun dönem astek miş saçma sapan şeyler yapıomuş kafayı ona takmış dövecem diyo
nasıl engellicem bilmyiorum iyice bozmuş moralini
dün arkadaşlarının yanına izin vermemiş yarım saat yemek molasından çalmış kalmış komutan yazıhaneye çağırıyomuş yazılcak şeyler vaarmış onada izin vermiyomuş gerizekaaalı bozmuş aşkımın moralinii

herkese gunaydın
askım yarın sbaah gıdıyoo

günaydın kızlar şafak:185turkbayragi

bizim şafak bittiğinde sende plakalara yaklaşmış olcaksın ne güzeelll az kalmış diceksinnnn

inşallah canım ama hiç geçmio zaman yaw şu 100 lerden bi kurtulsaydım yakaydirigubbakcemile2

inşallah canım ama hiç geçmio zaman yaw şu 100 lerden bi kurtulsaydım yakaydirigubbakcemile2

geçer geçer.
geçerken çok şey alır götürür ama geçer üzülme kaç gün bitirmişsin bumu geçmicek
hayırlısı ile tabiki

gel canım gitmee kal burda :)))

kızlar ceren nerde :S bayadır yok o merak ettim yaf :S

hakkaten yaa ne çok sohbet muhabbet ederdi nolduki acabbaaa???

KIZLAR ASKIMI ALIKOYMUSLAR MERKLEZ KOMUTANLIKTA. eger ızın agıdı faks cekmeslerse dırek gonderecekler

KIZLAR ASKIMI ALIKOYMUSLAR MERKLEZ KOMUTANLIKTA. eger ızın agıdı faks cekmeslerse dırek gonderecekler

nereye göndercekler nerde alıkoymuşlar ne yapmışlar canı sıkılmıştır iyice yaa akssi bi durum olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…