anlat anlat iyi oluyo :))
hoşgeldin tecrübeli bağğğyaann
valla ne diyeyim şekerim herkes o dönem bak bitip gelcek çabuk gececek merak etme derlerdi bi kulağımdan girer bi kulağımdan çıkardı :) şimdi ben de size dicem amaşaka bi yana martın bitmeine surda ne kaldı mayıs ztn onun gelme heecanıyla gecip gidio bi zor olan nisan.2 ay demeyin yani ona 1 ay diyin siz :) benimkisi mardinde suriye sınırındydı hiç gidemedim bi de ben yanına.çarşı izinleri bile yoktu.ne yemin töreni ne bişi hiç gidemedim.sen gdebildin mi?
canım ben her hafta sonu yanındayım gittiğinden beri bir hafta görüşmedik ondada kar yağdı otobüsler gitmedi yoksa ben yine giderdim =)))
1 - 1,5 saat var ben istanbuldayım o tekirdağ çerkezköyde
ama işte adı askerlik zor her halukarda
oooooooooooo buna askerlik mi denir :roflol: ama tabi ki zor her durumda. ama bana bile gectiyse o günler emin ol sana su gibi akıp gecer.gelince de evleniyrosunuz sanırım diğer msj larında okudum.hayırlı olsun.Allah mutlu etsin çokkkkkkkkkk
idenn yine formun yerinde meleğim
herkese gunaydın
askım yarın sbaah gıdıyoo
günaydın kızlar şafak:185turkbayragi
bizim şafak bittiğinde sende plakalara yaklaşmış olcaksın ne güzeelll az kalmış diceksinnnn
inşallah canım ama hiç geçmio zaman yaw şu 100 lerden bi kurtulsaydım yakaydirigubbakcemile2
men burdaymmm
kızlar ceren nerde :S bayadır yok o merak ettim yaf :S
KIZLAR ASKIMI ALIKOYMUSLAR MERKLEZ KOMUTANLIKTA. eger ızın agıdı faks cekmeslerse dırek gonderecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?