yaa Allahım ya sanki kaçak çocuk ya
kızlar bugün şehitlerimizin günü18 Mart Çanakkale Zaferi
ŞEHİT ASKERLERİMİZ RAHAT UYUYUN İNŞALLAH SİZLERE MİNNETTARIZZZ....
izinm bıtıs 15 mart yazıyodu ama faks 16 marta geldı bıze mantıksızlıga bak ya kafayı yıcez
üüf ne zalak bu adamlar yaa mahsus mu yapıyorlar
problem olmaz canım ya her halukarda zaten izin kadar fazla yapıcaktı askerliği yine öyle olur ekstra ceza fln almaz diye biliyorum
güzcüm ne diyim valla şaşırdım.inşallah kötü bir durum olmaz.1 gün bile çok önemli sonuçta.saçmalık yaaa resmen.
VALLA SEKERLER MAHSUSU YAPTILAR SANIRIM .1 haftada bı faksı cekemedıler enson cekıp tarıhı yanlıs yazmıslar . ordan gelırken kavgalıydı zaten . ızın suresı dolana kadar fakslamadın gerı zekalılar . bakalım sımdı faks beklıyoz komutanlıkta sımdı faks gelmesse yandık
VALLA SEKERLER MAHSUSU YAPTILAR SANIRIM .1 haftada bı faksı cekemedıler enson cekıp tarıhı yanlıs yazmıslar . ordan gelırken kavgalıydı zaten . ızın suresı dolana kadar fakslamadın gerı zekalılar . bakalım sımdı faks beklıyoz komutanlıkta sımdı faks gelmesse yandık
al benımkını vur mysoulunkıne aynı kafa askerıyeyı bıle bezdırdı bu ıkısı
al benımkını vur mysoulunkıne aynı kafa askerıyeyı bıle bezdırdı bu ıkısı
:)))))yok valla sağ olsun eşim bana söz verdi ,öle bişey yaparsa çok kızarım.ben burda onu bekliyorum o bi anlık öfkeyle orda yanlış bişey yapıp ceza alırsa çok zoruma gider ve konuşmam.yine de büyük konuşmak istemiyorum.ama sonuçta orası askeriye ve hayatı boyunca orda kalacak değiller.topu topu 5 ay ya da 12 aylık bir süre için ne kendini ne de beni sıkıntıya sokmasın.yani ordaki herkes cevap vermek ister,sinir olur ama önemli olan buna hakim olabilmek.çünkü üstlerini ilgilendiren bir durum yok sonuçta olan bizimkilere olur allah korusun.sende eşine söle döndüğünde sakin olsun,bulaşmasın tamam tamam deyip geçsin.orayı hayatının bir parçası olarak görmesin.sonuçta geçici bir yer.sen telkin et eşini.
:)))))yok valla sağ olsun eşim bana söz verdi ,öle bişey yaparsa çok kızarım.ben burda onu bekliyorum o bi anlık öfkeyle orda yanlış bişey yapıp ceza alırsa çok zoruma gider ve konuşmam.yine de büyük konuşmak istemiyorum.ama sonuçta orası askeriye ve hayatı boyunca orda kalacak değiller.topu topu 5 ay ya da 12 aylık bir süre için ne kendini ne de beni sıkıntıya sokmasın.yani ordaki herkes cevap vermek ister,sinir olur ama önemli olan buna hakim olabilmek.çünkü üstlerini ilgilendiren bir durum yok sonuçta olan bizimkilere olur allah korusun.sende eşine söle döndüğünde sakin olsun,bulaşmasın tamam tamam deyip geçsin.orayı hayatının bir parçası olarak görmesin.sonuçta geçici bir yer.sen telkin et eşini.
Bir öfkelenirse ne beni nede komutanlarını göreceğini sanmıyorum ben.. Bazı insanlar öfkelerini kontrol etmekte başarısız ne yazıkki.. bu 5 ayda olsa 5 günde olsa 5 saatte olsa benimkisi için değişmez sinirlenirse ne bana verdiği sözü görür gözü nede alacağı cezaları..
AH CANIM bu soledıklerını bende bılıyomda benım kı bıraz degısık . askerden gelırken adamlara donmus bakın dua edın gerı gelmım gelırsem cavus olarak gelcem hepınızı mahvedıcem ona gore cok dua aedın . sımdıde bı ben gıdeyım burdan gorur onlar . ben bılır yapacagımı deyıp duruyo. bana bısı dedırtmıyokı ben bılırım ısımı sen sıkılma dıyo ahhhh ahhh
tam şey gibi olmuş eşinin cevabı hani şu trt 1 deki gökhan yıkılkan var ya: seni bulacam oğlum:)))senin eşin de o hesap size gösterecem gününüzü oğlum diyor.:))))Ay şaka bi yana inşallah çileden çıkartılacakları ortam yaşamazlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?