331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla instoncum biz dur demeye kararlıyız da durdurabilir miyiz bilmiyorum :))

Şu ana kadar cidden beklemekle geçti ama evlendikten sonra buna dur demeye kararlıyız :lepi:

yok anam o öyle olmıcak eminim
evlencen balayı balayı geçcek para biriktirelim birikti yada birikmedi çocuk çocuk olcak ikinci ikinci olcak sünnet sünnet olcak okul okul olcalise lise olcak üniversite oda olcak evlensin evlencek torun torun olcak sünnet ....... ebediyete yolculuk

Valla instoncum biz dur demeye kararlıyız da durdurabilir miyiz bilmiyorum :))

bence hiç dur demeyin...evlilik gerçekten çok güzel heyecan verici,aşkınızı hep taze tuttuktan sonra istekler,hayaller hep olsun...eşinle birlikte olduktan sonra gerçketen hayaller bambaşka oluyorrrr

naptın canım yaaaa.höhhh içim karardı be:))))

Çocuk olursa kesinlikle aynı döngüyü yaşarız... ama biz düşünmüyoruz ciddi ciddi :tomato:

bence hiç dur demeyin...evlilik gerçekten çok güzel heyecan verici,aşkınızı hep taze tuttuktan sonra istekler,hayaller hep olsun...eşinle birlikte olduktan sonra gerçketen hayaller bambaşka oluyorrrr

Eksik anlattım canım sanırım. Beklemeye dur derken kastım... elbette bişiler beklencek ama elimizde olan hiçbişi ertelemeyelim istiyoruz. Bi şekilde imkanlar yaratalım, elimizden geleni yapalım istediğimiz gibi yaşamak için... Yoksa hayaller olmadan olur mu hiç :asigim: (hala anlatamamış olabilir, biraz baş ağrım var da )

gerçekler acıdır acıtır =)))
doğru deilmi ama yaa öyle gitmiyomu hayattt

valla öle ama hayata renk katacaz başka türlü olmazzzz.asker yolu beklerken anladım zaman gerçekten çok çabuk geçiyor,hayatımızdan gidiyor geçen zaman.o yüzden hayatı doya doya yaşamak gerek.evliliği,çocuk olduktan sonra çocuklarla haaytı,torunları....hayat güzel karartma be içimi:))))

wala ben en az 2 sene çocuk istemiyorum geçendede dedim
herif askere gitmeden önce ben iki sene diyince o üç dört sene diyodu askerliği yarıladı 1,5 sene sonra dio bitirince 6 ay demesinden korkuyorum :)))

asker yolu beklerkenmi anladın zamanın geçtiğini
dalgamı geçiyon kııızzz

hımmm bak o konuda kesinlikle katılıyorum sana.hayatı hiç ertelemiyeceksin...bizim evlilik arefesinde bile zaten okul bitmiş 2 sene ayrı şehirlerde kaldık.isteme olduktan 2 gün sonra nişan ve ve 2-3 ay geçmeden evlendik.bekleyemezdim daha fazla yeter uleynnn dedim.:))))

ıdencim yukarıdaki döngüyü yazdıktan sonra 10 sene falan demeni beklerdim :))

wala ben en az 2 sene çocuk istemiyorum geçendede dedim
herif askere gitmeden önce ben iki sene diyince o üç dört sene diyodu askerliği yarıladı 1,5 sene sonra dio bitirince 6 ay demesinden korkuyorum :)))
korkularınla yüzleş bencee:))))
asker yolu beklerkenmi anladın zamanın geçtiğini
dalgamı geçiyon kııızzz

vniye dalga geçeyim be cidden zaman çabuk geçiyor ne zaman askere gitti,ne zaman 3 ay geçti anlamadım.tabi arada sıkıldım,özledim falan ama zaman gerçekten çabuk geçiyor.eşime kavuşacağım diye seviniyorum ama bir taraftan da izmirden,ailemden ayrılacağım diye üzülüyorum.bende tam anakuzusuyum ya:)))ne yapayım ama

alkisalkisalkis Harikasın cidden arkadaşım kaydirigubbakcemile5 Anlatmaya çalıştığım buydu. Bizim hayatımızdan 5 yıl da üniversitenin bitemesini beklemekle geçti (ayrı şehir). Dersleri ekip birlikte olsakta büyüüük bi engeldi doya doya yaşamak için. Şimdi mecburen askerlik......

Gelince iş engelimiz olacak, tabi ki evlenmeyi bekleyeceğiz ama günümüzü gün ederek opuyorumnanaktan

yok kız kaynanam yaşlanmadan yapıyımda ben çalışırken çocuklarda büyüsün kaydirigubbakcemile3

çocuğunu kendin büyüt be,bırakma kimsenin eline boşver.benimde annem öğretmendi ve biz hep bakıcılarda büyüdük belkide o yüzden bu kadar düşkünüm.

bir komşu kızı vardı bizim
deli gibi sevdi eşini adanaya yerleşicekti eşi ordaydı mecburdu kabul ettti seviyodu
sonra okdar pişman olduki annesini arayıp hergün ağlıyordu yara fln oldu vücudunda sıkıntıdan ama eşi dediki biliyordun baştan gidemem ben istanbula nerdeyse ayrılıyolardı çünkü kimsesi yok adanada çok kötüydü durumu
sonra iş buldu bi bankaya başladı çevre yaptı kendine şimdi biraz daha rahat

yok kız kaynanam yaşlanmadan yapıyımda ben çalışırken çocuklarda büyüsün kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Cadı iden kaydirigubbakcemile3 Ama ya eğer ki çocuk yapacaksan en güzel dönemi bebekliği Ondan sonra kocamaaan bi birey olmuş oluyo.

Kız sen bugün instonun içini karartmak için mi yazıyon aklinialirimsmile

inşallah en kısa zamanda bütün engelleriniz kalkar önünüzden ve hayırlısıyla en kısa zamanda bir ömür sürecek mutluluğa adım atarsınız.ayrıca bişey diyim mi evlenince gerçekten Allah bi şekilde yardım ediyo,siz o kararı aldıktan sonra işleer çok rast gidiyor.bizm öle olmuştu yani.benim evleneceğimi falan kimse düşünmezdi babam falan baya bi kötü olmuştu,iş alanında birçok planlarımız vardı falan,bi de kıskançlık oluyor babalarda,ama çok şükür şimdi herşey yolunda.

yaa bende acayip sıkıldım nişanlılıktan hep akşam olunca ayrılmaktan fln bunalmıştım askere gitmeden önce
bizimde iş engeli var ama geride birikmişimiz var o yüzden evlenicez beklemicez iş engeli dediğimde istese eski iş yerine başlarda ben istemyiorum çok çalışma saati abim bankaya aldırcak inş. belki ozamana kadar eski işine geri döner

çocuğunu kendin büyüt be,bırakma kimsenin eline boşver.benimde annem öğretmendi ve biz hep bakıcılarda büyüdük belkide o yüzden bu kadar düşkünüm.

he aslında oda iyide ben çocuklara pek tahammül edemem ondan kaçamak görüyorm işi
şu komşu kızınıda sende üzme kendini oraya alışmaya çalış die anlattım hee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…