331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm sonra kaldığı yer kötü azcık ilk gittiğinde soğuktan uyuyamamış bi battaniye wermişler(( klima bozukmuş tamir etmişler sanırım sıcak su ısınmıyo öle canım şimdilik bunlar war

bebem 29 ,29 ödemişler opuyorumnanaktan bende onu sordum nöbetleri denetliyo işte nöbet tutanları falan mafoldumben normalde serbest te mesela bugün hala gelmedi normalde diyodu yarın şurda olcas tatbikat war gelemem belki diye acil bişi çıktı sanırım :gitme: eternet kablosu almaya gerek kalmadı odada bulmuş bi tane hemen gaftilemiş :roflol: :roflol: sanırım gidenlerden bıraktı birisi onu kullanıyodu şimdilik bayanssulusmile
senin yarin nasıl yawrumm turkbayragi

hmm sonra kaldığı yer kötü azcık ilk gittiğinde soğuktan uyuyamamış bi battaniye wermişler(( klima bozukmuş tamir etmişler sanırım sıcak su ısınmıyo öle canım şimdilik bunlar war
Ayy canım ya... üzülme sen. Büyüdüler onlar, soğuk neyim dokunmaz onlara artıkın kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin de ufo ları bozulup duruyordu. Hatta bi kez yangın çıkmış gece sevdüceğim farketmiş. Zamanla oturtur canım bu işleri, eve falan çıkar arkadaşlarıyla.

Heee, hemi de geç saatte gittiydiler aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5 Kalan para geleceğinize yatırım olarak döner kaydirigubbakcemile3

Annadım canım, erleri kontrol etmek için işi uzuyo, olur o kadarcık da yerimseniben Keşke benim sevdüceğim kıbrısta olsa da ona kıyak geçse aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Oooo kablo parası da cepte kaldı :jeyyar: :roflol:

Valla linguistcim burdaki kızların yazılarını okuyunca bizim duruma şükrediyorum. Çok iyiyiz biz :asigim: Bu kadar zaman oldu, sadece 3-4 gün falan gerildi aramız.
Ordaki durumlar aynı yemekten türlü şeyler çıkmalar :roflol: gece nöbetleri falan yerimseniben Bugün bi arkadaşı kıyak yapmış ona, diyarbakırda nizamiye mi, inzibat mı ne olmuş 1 günlüğüne. Günün 6 saati yolculukla geçmiş, sonra hastane de oturmuşlar :))

He bi de dondurma gelmiş oraya, dün en son 1 nugger yemişti, benim tosuncum durur mu 1 nuggerla, sonradan 2 mangum yemiş.. ucuzmuş orda :)) E şu an da boğazı şişmiş tabi :)) :icecream:

senin yarin dedim ya aklıma ne geldi biliin mi :))

benim yariim karşıkı dağda candarma candarma kaydirigubbakcemile3

bende dedim zaten gece tarifesini farklı uyguluyolar sanırsam :roflol: gündüz gidersen 90 tl :dilcikar: ewe çıkma durumu yok bebeem hep orda kalcak bulundugu yer köymüş her yer aynıdır ew ortamı oalark sanırım hiç olmassa misafirhanede kalması daa iyi :ecrin_bebek: keşke olaydı canım tertip olurlardı biz olduk gerçi senlen Şeniz

kablodan falan mı çıkmış fıstık iyi fark etmiş sewfgülün allah korumuş eyvahedigeldismile
aman nazar değmesin bidenem agız tadınız bozulmasın hiç a.s. askeri inzibat olmuştur hani geziyo onlar asker kaçağı falan mı arıyolar ne sempatiksalakcinni iyi olmuş kafası dağılmıştır az kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsn tatlım birden yüklenmeseydi keşkem :1ninca:

senin yarin dedim ya aklıma ne geldi biliin mi :))

benim yariim karşıkı dağda candarma candarma kaydirigubbakcemile3

Ay fıstık koptum burda ya... günün en komik şeyi buydu :roflol: :roflol:

Bilmez miyim hiç... gız ben saaa dimeeeedim mi garşiki dagda jeeenderme jenderme :teytey:

Cimcime seni Şeniz Valla canım ya, iyi ki seni buldum opuyorumnanaktan Pardon sen gelip beni bulduydun olumunekankayizsmile

Bozuk olduğundandı sanırım canım... direkt ufonun kendisi yanmış. Teşekkürler canım, sizinki de bozulmasın opuyorumnanaktan Ha inzibat, güya hastaneye giden askerleri koruyolarmış :roflol: Kaçak avlama durumu daha eğlenceli olurdu :)

Teşekkürler canım, kız ben boşuna mı tosun diyom ona... yemeden durmaz o :roflol: Annesi kuzu diyo, yemin törenine birlikte gittiydik dayanamadım dedim, sen kuzu diyon, ben tosun... o imayı annamıştır :roflol:

Ay fıstık koptum burda ya... günün en komik şeyi buydu :roflol: :roflol:

Bilmez miyim hiç... gız ben saaa dimeeeedim mi garşiki dagda jeeenderme jenderme :teytey:
yarım güççük sen askere gönderme gönderme sırnaşık şey :roflol:

cidden canım ya iyiki gelmişim o 50-59 topiğine ben aslında kalmayı düşünüyodum orda ew cadısı la sende gel dedi ikizimizde 59 mu ne olmuştuk bende yok falan derken kendi kilo aralığımda daha iyi motive oalabilirim diye düşünüp geldiydim ew cadısına da burdan teşekkürlerimi iletirim::dance:
amiin canım :Saruboceq: terminallerde falan oluyo inzibat gezip duruyolar askere gitmeden önce sewdiğim öle deiydi bana :smiley-cool:
annesi ne dedi kıs senee -tatlicadiarzu-

:teytey:

EvCadıcım teşekkürler bebeeem opuyorumnanaktan

Yalnız o bu teşekkürler ancak ve ancak biz temelli burda durursak ona ulaşır.. çünkü ancak bizi fırçalamak için gelir buraya :roflol: "nan niye gelmiyosun 50-59 a, nan niye bana yazmıonuz" kaydirigubbakcemile3

Annesi ben oğluna yine kuzum o benim tarzı bişi dediydi herhal, hatırlamıyom ki... hormonlu kuzu :roflol:

:roflol: :roflol: doru diyon gidem de biizim topikte ew cadısı tşk edem yazem bi şaşırsın bakalım nan noldu lingu gacısı der :roflol: :roflol:
ayy hormonlu kuzu mu delüü mannak seni yirim Şeniz

nörüyonuz len burda delülerlaelaelaelaelae

asker muabbeti:))) sen nettin lenn kaç mile yürüdün de bakalım -tatlicadiarzu-

2 mile yürüdüm :1closedeyes:hassas fücüdumu hemen yoramam :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 Canım linguistle böyle annaştıydık, asker muhabbeti olunca buraya yazıyoz. kaydirigubbakcemile

iyi ediyonuz bakem hee asker muhabbeti seninki nerdeydi kız kısa dönemsin herhal sende tekirdapğ yazdıgına göre

:roflol: :roflol: doru diyon gidem de biizim topikte ew cadısı tşk edem yazem bi şaşırsın bakalım nan noldu lingu gacısı der :roflol: :roflol:
ayy hormonlu kuzu mu delüü mannak seni yirim Şeniz

:roflol: Şeniz

Gamişcim
senin asker muhabbetin yoksa, toplucanak geri dönek bari, hadin kızlar kaydirigubbakcemile

iyi ediyonuz bakem hee asker muhabbeti seninki nerdeydi kız kısa dönemsin herhal sende tekirdapğ yazdıgına göre

Urfada canım... turkbayragi Heee kısa dönem zemuszemus E siz de sürekli görüşüyonuz zate ohaoldumsmile

Zaman tez geçsin de hepümüz de sevdüceğimize kavuşak :Saruboceq:

2 mile yürüdüm :1closedeyes:hassas fücüdumu hemen yoramam :1closedeyes:

yormada zaten 2 mil ideal şimdilik hassas ve bebeksi tenin spora alışsın haftanın belli günleri 3 mile yaparsın uzmanlarda öle diyoo önce hafif tempoda başlayıp sonra hızlanın hihoyyyt

Urfada canım... turkbayragi Heee kısa dönem zemuszemus E siz de sürekli görüşüyonuz zate ohaoldumsmile

Zaman tez geçsin de hepümüz de sevdüceğimize kavuşak :Saruboceq:
aminnnn canım benimmm
yormada zaten 2 mil ideal şimdilik hassas ve bebeksi tenin spora alışsın haftanın belli günleri 3 mile yaparsın uzmanlarda öle diyoo önce hafif tempoda başlayıp sonra hızlanın hihoyyyt

ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…