bir komşu kızı vardı bizim
deli gibi sevdi eşini adanaya yerleşicekti eşi ordaydı mecburdu kabul ettti seviyodu
sonra okdar pişman olduki annesini arayıp hergün ağlıyordu yara fln oldu vücudunda sıkıntıdan ama eşi dediki biliyordun baştan gidemem ben istanbula nerdeyse ayrılıyolardı çünkü kimsesi yok adanada çok kötüydü durumu
sonra iş buldu bi bankaya başladı çevre yaptı kendine şimdi biraz daha rahat[/QUOTE
bak zaten 9.kattayım atarım şimdi kendimi:)))şaka bi yana arkadşım da şöle benim durumum:benim anne tarafım hepsi ankarada.sadece bizimkiler izmirde,bide ben eşimle tanışmadan öncede bebekliğimdne beri hep ankaraya gelirdim tatillerde falan.ama evlenince farklı oluyor tabi.bi de ben üniversitede bile ayrılmadım.bizimkiler ilk sene ev tutttular bana,2.sene ikisi de emekli olup yanıma geldiler benim için 3 sene kaldılar düzenlerini bozup.şimdi bambaşka bir aile daha oldu hayatımda ve bizimkiler benim alışıp alışmama durumumu düşünüyorlar sürekli.
inşallah en kısa zamanda bütün engelleriniz kalkar önünüzden ve hayırlısıyla en kısa zamanda bir ömür sürecek mutluluğa adım atarsınız.ayrıca bişey diyim mi evlenince gerçekten Allah bi şekilde yardım ediyo,siz o kararı aldıktan sonra işleer çok rast gidiyor.bizm öle olmuştu yani.benim evleneceğimi falan kimse düşünmezdi babam falan baya bi kötü olmuştu,iş alanında birçok planlarımız vardı falan,bi de kıskançlık oluyor babalarda,ama çok şükür şimdi herşey yolunda.
Canım çooook teşekkür ederim opuyorumnanaktan çok mutlu oldum güzel dileklerin için :))) Şükürler olsun şimdilik tek engelimiz iş.
Amin canım. Herşeyin olmasına sevindim senin adına... geriye tek plan kaldı, kocişini izmire kaçırmak kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5
Buarada sizlerle bişi paylaşmak istiyorum: Bugün anneannem bana ilk çeyizimi almış, bi adet çelik tencere... beni hatırlar demiş. Çok etkilendim. :) Ömrüm boyunca gözüm gibi bakarım o tencereye artıkın opuyorumnanaktan
Canım çooook teşekkür ederim opuyorumnanaktan çok mutlu oldum güzel dileklerin için :))) Şükürler olsun şimdilik tek engelimiz iş.
Amin canım. Herşeyin olmasına sevindim senin adına... geriye tek plan kaldı, kocişini izmire kaçırmak kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5
Buarada sizlerle bişi paylaşmak istiyorum: Bugün anneannem bana ilk çeyizimi almış, bi adet çelik tencere... beni hatırlar demiş. Çok etkilendim. :) Ömrüm boyunca gözüm gibi bakarım o tencereye artıkın opuyorumnanaktan
yaa bende acayip sıkıldım nişanlılıktan hep akşam olunca ayrılmaktan fln bunalmıştım askere gitmeden önce
bizimde iş engeli var ama geride birikmişimiz var o yüzden evlenicez beklemicez iş engeli dediğimde istese eski iş yerine başlarda ben istemyiorum çok çalışma saati abim bankaya aldırcak inş. belki ozamana kadar eski işine geri döner
Sorma ya... dışarıda buluşmak da ayrı bi dert. Aileler iyice alıştığı için evlerde pineklemeye başladık :)) En iyisini yaparsınız canım, inşallah güzel bi pozisyonda başlar.
Kız sakın yurtdışına falan gitme bu halinle, ben tedirgin oldum kaydirigubbakcemile3 Ana kuzusu seni olumunekankayizsmile Evet ya, bi de bu şekilde hem ilk hem anılar birleşince bomba gibi oluyor :lepi:kocişimi izmire taşıma işi bana kalmıyor malesef hatta bizim yurt dışı durumu falan bile olabilir gerçi eşim için kariyer adına süper olur ama ben ne yaparım bilmem:)))hayırlısı herşeyin.
öle oluyo insan kendi ailesinin aldığı hatırları çok değerli ve önemli oluyo.hele ki ilklerrrr.
Kız zaten yazarken aklımda sen vardın aklinialirimsmile Belki biraz heveslenirsin diye, gelinliksiz gelin seni kaydirigubbakcemile3ay ben bile duygulandım
bende saklarım öyle şeyleri
dedemden kalma 6 sıfırlı 1 milyon var hep cüzdanımdadır gözüm gibi bakarım ona
onu verdiğinde çocuktum değerliydi para ama ben harcamadım hala durur
babaanneminde fesindeki gümüş liralar vardı onlar durur
Kız sakın yurtdışına falan gitme bu halinle, ben tedirgin oldum kaydirigubbakcemile3 Ana kuzusu seni olumunekankayizsmile Evet ya, bi de bu şekilde hem ilk hem anılar birleşince bomba gibi oluyor :lepi:
Kız zaten yazarken aklımda sen vardın aklinialirimsmile Belki biraz heveslenirsin diye, gelinliksiz gelin seni kaydirigubbakcemile3
İdencim biz ikimiz de evde durmayı pek bi severiz sırnaşık şey Ama benimkinin şöyle bi uyuz tarafı var... ne zaman gitsem uykum var diyip duruyo, ben de iyi ben gideyim de uyu diyorumklava: Sanki annesiyle oturmak için gidiyorum oraya manyahhh :1closedeyes:
hemhakkaten gelinliksiz gelin olcam galibaaa =))
hiiiççç bakasımda yok hala =)))
En sonunda zorla, buraya model koya koya seçtircem ona göre kaydirigubbakcemile Canım modelle bitmez ki... iyi terzi bulcan, iyi fiyat vereni bulcan, hangi kumaş ne ona karar vercen..... sen beğenince hemen bedenine oturan bişi eline geçmiyo ya :sm_confused: sevdüceğin askerden gelince vaktini gelinlikle değil onla harcamak istersin aklinialirimsmile
İden ne zorun var nişanlınla delüüü. :)) İyi akşamlar
Hadi linguistcim annat zuzum :)))
canım ilk günden anletem madem:))
ilk gün akşam lefkoşaya incekti ya belki orda kalabilir demişti malum ulaşım zor nese bi taksi tutmuşlar arkadaşıyla 60 tl vermişler varmşlar misafirhaneye :))
onlardan önceki dönemde giden biri 100 tl bi önceki sabah giden bi arkadaşıda 90 tl bayılmış bizimki tipten yırttı sanırsam :roflol: :roflol:
nese wardı msn açtı size de dedim zate varmış diye ama yorgundu uyudu sonra zate saat baya bi geç olmuştu... bu sıralar denetim we tatbikatlar warmış pek bi düzen oturtamadık aslında nöbetleri var öle canım dün ilk kes gördüm böle maybaş maybaş bakıştık pek bi kötü oldum gamyoncuiremsu :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?