331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım çooook teşekkür ederim opuyorumnanaktan çok mutlu oldum güzel dileklerin için :))) Şükürler olsun şimdilik tek engelimiz iş.

Amin canım. Herşeyin olmasına sevindim senin adına... geriye tek plan kaldı, kocişini izmire kaçırmak kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5

Buarada sizlerle bişi paylaşmak istiyorum: Bugün anneannem bana ilk çeyizimi almış, bi adet çelik tencere... beni hatırlar demiş. Çok etkilendim. :) Ömrüm boyunca gözüm gibi bakarım o tencereye artıkın opuyorumnanaktan

kocişimi izmire taşıma işi bana kalmıyor malesef hatta bizim yurt dışı durumu falan bile olabilir gerçi eşim için kariyer adına süper olur ama ben ne yaparım bilmem:)))hayırlısı herşeyin.
öle oluyo insan kendi ailesinin aldığı hatırları çok değerli ve önemli oluyo.hele ki ilklerrrr.

ay ben bile duygulandım
bende saklarım öyle şeyleri
dedemden kalma 6 sıfırlı 1 milyon var hep cüzdanımdadır gözüm gibi bakarım ona
onu verdiğinde çocuktum değerliydi para ama ben harcamadım hala durur
babaanneminde fesindeki gümüş liralar vardı onlar durur

Sorma ya... dışarıda buluşmak da ayrı bi dert. Aileler iyice alıştığı için evlerde pineklemeye başladık :)) En iyisini yaparsınız canım, inşallah güzel bi pozisyonda başlar.

Sorma ya... dışarıda buluşmak da ayrı bi dert. Aileler iyice alıştığı için evlerde pineklemeye başladık :)) En iyisini yaparsınız canım, inşallah güzel bi pozisyonda başlar.

ay bide erkek millleti eve girmeye başladımı dışarda gezmelerin acısını çıkartır gibi evden dışarı adım atmıyolar
ayrıca saol canım iyi dileklerin için

Kız sakın yurtdışına falan gitme bu halinle, ben tedirgin oldum kaydirigubbakcemile3 Ana kuzusu seni olumunekankayizsmile Evet ya, bi de bu şekilde hem ilk hem anılar birleşince bomba gibi oluyor :lepi:
Kız zaten yazarken aklımda sen vardın aklinialirimsmile Belki biraz heveslenirsin diye, gelinliksiz gelin seni kaydirigubbakcemile3

İdencim biz ikimiz de evde durmayı pek bi severiz sırnaşık şey Ama benimkinin şöyle bi uyuz tarafı var... ne zaman gitsem uykum var diyip duruyo, ben de iyi ben gideyim de uyu diyorum klava: Sanki annesiyle oturmak için gidiyorum oraya manyahhh :1closedeyes:

evde başbaşa oturmaya film izlemeye bayılıyorum ama annesi yada annemler varken al benimkinni vur seninkine sürekllliii uyuyodu bende başında nöbet
ama garibim çok çalışıyodu yaa öğlen 12 de alıodu işi sabaha karşı 3-4-5 öyle çalışıodu sabah 8 de kalkıp yanıma geliyodu ((

hemhakkaten gelinliksiz gelin olcam galibaaa =))
hiiiççç bakasımda yok hala =)))

Ayyy, senin sevgülün cidden uyumayı hak ediyomuş ama :)) Bi de film izlerken uyuyakalmazlar mı... tam sopalık klava:

ya kızlar sizede doyum olmuyo ama eve gitme vakti
akşam oldu aşkım arasın ve haftanın son gününe gelelim bitsin gitsin bu haftada =)))

hemhakkaten gelinliksiz gelin olcam galibaaa =))
hiiiççç bakasımda yok hala =)))

En sonunda zorla, buraya model koya koya seçtircem ona göre kaydirigubbakcemile Canım modelle bitmez ki... iyi terzi bulcan, iyi fiyat vereni bulcan, hangi kumaş ne ona karar vercen..... sen beğenince hemen bedenine oturan bişi eline geçmiyo ya :sm_confused: sevdüceğin askerden gelince vaktini gelinlikle değil onla harcamak istersin aklinialirimsmile

bende ikisini bir arada yaparım =))))
koşturcam onu gelince askerliği aratıcam
ben işyerinde otuturken onu oraya buraya göndercem durcam
neyse kızlar iyi akşamlar hepinize öpüyorum byyeee

Hadi linguistcim annat zuzum :)))

canım ilk günden anletem madem:))
ilk gün akşam lefkoşaya incekti ya belki orda kalabilir demişti malum ulaşım zor nese bi taksi tutmuşlar arkadaşıyla 60 tl vermişler varmşlar misafirhaneye :))
onlardan önceki dönemde giden biri 100 tl bi önceki sabah giden bi arkadaşıda 90 tl bayılmış bizimki tipten yırttı sanırsam :roflol: :roflol:
nese wardı msn açtı size de dedim zate varmış diye ama yorgundu uyudu sonra zate saat baya bi geç olmuştu... bu sıralar denetim we tatbikatlar warmış pek bi düzen oturtamadık aslında nöbetleri var öle canım dün ilk kes gördüm böle maybaş maybaş bakıştık pek bi kötü oldum gamyoncuiremsu :1hug:

:roflol::roflol: ne de güzel annatırmış benim fıstığım kaydirigubbakcemile3 Kız yannışın olmasın, 2 kişilerdi ya.. belki de 120 bayıldılar aklinialirimsmile :roflol:

Urfada da denetim var canım... He ben de onu sorcaktım, o rütbeli asker artıkın, ne nöbeti oluyo bu??? Bi de eternet kablosunu aldı mı?? Bi de akşam 5 ten sonra serbest değil mi? Hani serbest olcaktı :sm_confused: Maybaş maybaş da pek bi hoş olursun di mi sen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…