331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende asker muhabbeti bitmez gızzzz

Annat bakalım merak ettim aklinialirimsmile

Ama yok şöyle özledim, yok böyle özledim dersen kızarım haaa klava:

Dün gece şafak topikinde kızlar pek bi depresyonda takılıyodu, hepsi birbirini iyice o havaya sokuyo sonra... boshayallersmile

heee özlüyoz tabii ama sürekli dillendirmek te iyi deil iyice bunalıma giriyoz ben arada delirmezsem o bunalımdan çıkamam yok anam yokkk sürekli bunalım halleri bana göre deel şakkıdı

bana heç kısdığın oldumu söle hade sempatiksalakcinni

heee özlüyoz tabii ama sürekli dillendirmek te iyi deil iyice bunalıma giriyoz ben arada delirmezsem o bunalımdan çıkamam yok anam yokkk sürekli bunalım halleri bana göre deel şakkıdı
Tahmin ettiydm zate.. burası öyle değil kaydirigubbakcemile3

bana heç kısdığın oldumu söle hade sempatiksalakcinni

Yok canım ya... ben yine eksik annatım sempatiksalakcinni Böyle bi sürü bi sürü romantik duygusal şeyler yazıyolar sempatiksalakcinni Hepsi aynı telden çalınca, kim kime destek olacak di mi ama zemuszemus

Ben saa nasıl kızam zuzum benim Şeniz

:kedi: ayy şımarcam bakk zemuszemus :1hug:
hee annadım canım opuyorumnanaktan bana o sözler yapay geliyo yaww ne bilem :1ninca:

[/B][/COLOR]
:kedi: ayy şımarcam bakk zemuszemus :1hug:
hee annadım canım opuyorumnanaktan bana o sözler yapay geliyo yaww ne bilem :1ninca:

Dünkü albüm yorumlamalarından kaynaklanın şımarmanın etkisindeyim ben hala sırnaşık şey Sen de şımar canım.. iyi oluyo zemuszemus

Yapay mı bilmiyom da kendimi odun pardon duygusuz gibi hissediyom bazen :roflol: :roflol:

Şeniz

he işte bende gendümü öle hissediyom tıpkı sen gibi millet o yazıları paylaşıp paylaşıp birbirlerini gaza getirdikçe ben de ala ala ben nie etkilenmiyom ki dememe sebep oluyoo :roflol: :roflol: :roflol: herkesin bi yapısı var demekki yerimseniben

Gız bi doktora falan mı görüncek napsak netsek de kendimize gelsek :roflol: :roflol:
İşin kötüsü, benimki benden daha duygusal :1ninca:

ben de geldim nasılsınız yazıları okuyorum da bek bişey anlamadum ya neler oluyo:)))

Gız bi doktora falan mı görüncek napsak netsek de kendimize gelsek :roflol: :roflol:
İşin kötüsü, benimki benden daha duygusal :1ninca:

bilmiyomki demek durum o kadar wahim :sinifsinif: ohaoldumsmile
yaw bisde duygusalızda beni şahsen o yazılar etkilemes işte ne bilem ya tam ifade edemedim ama ölee :roflol: :roflol: :roflol: ama güzel bi türkü olsun falan öle bi duygulanırım yanii sempatiksalakcinni ama genede pek bi kıpırdağımdır aşkım der hepp çok datlusun diye sempatiksalakcinni :asigim: işin eğlenceli kısmını görürüm mutlaka eldeki malzemeden bişiler çıkartırım :lepi: (çok mütevaziyim iyi gazladın beni :roflol: :roflol: )

Cimcimem benim ya... :roflol: belli artık senin uyku saatin gelmiş :roflol: Datlusun canım, teeee burdan belli oluyo o halin... hep böyle ol canım. Şeniz
Saat 24 e geldi, tekirdağı sivas yapam da kapatam bilgisayarı opuyorumnanaktan

İyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüm opuyorumnanaktan

ben de geldim nasılsınız yazıları okuyorum da bek bişey anlamadum ya neler oluyo:)))
hoşgeldin canım:))

Şeniz inş. hepimiz böle şen oluruk opuyorumnanaktan sanada iyi geceler fıstığım 1 gün daha eksildi öpüyorum tatlım zemuszemus

hımmm:))))sizi gidi sizi...demek ordan konuşuyorsunuz bende melül melül ekrana bakıp anlamaya çalışıyorum:))))

yine herkes gitmiş((((iyi uykular kızlar...

haklısın da işte akşam kocişle konuş sonra bi tur at efkar dağıt falan anca geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…