331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak:181turkbayragi

kesinlikle 1 gün bir gündür tabi gamişcim:))))
inşallah dediğin gibidir dulcinea.valla meraktan çaylayacam,bana zaman geçmiyor bugün.ailesi aradı bişey diyemedim söylememek için zor tuttum kendimi.bir an önce akşam olsaaaa

kuzuummm çok özledim sizi yaaa burdayım işte geldim muaahhhh sorun vardı nette hastaydım dersler falan giremedim hiç msne bilee:S

cerennnn hoş geldin canımmm bu yeni nickim tabi sen bilmezsin,gerenimonunda değişti.ben banu canum...

kızlar ben yarın olmıcam yarından sonra görüşürüz umarım.hava güzelse ve deniz sıcaksa sezonu açarım:))))sizin yerinize de tabiiii:)))))

bu arada kızlar söylemeyi unuttum,sabahtan beri aklım takılıyordu demiştim.çok şükür bişey olmamaış,gelmemiş hiç çocuk.3-4 gün sonrada yukarıya gönderilecek dedi.ve bi daha böyle bişey yapmamaya söz verdi.güz valla sizinkilere diyordum ama sağolsun benim eşiminde geri kalır yanı kalmadı.inşallah sağ salim gelir şu deliler de bizler de iyice delirmektan,pinpirikli olmaktan kurtuluruz

bak bu habere sevindim bende düşünüyodum bişey oldumu acep diyeee
Bu arada Sakaryaya selam Ş:54 :))

merhabalar,

Kızlaar günaydın ne zamandır giremiyordum... Şafak 54 SAKARYA'ya selamlar...

idencimm ah ben bu uğur böceğini yirim nasıl da güzel duruyor 1'in üstünde :)

günaydın millleeetttttt geçen hafta askımın yanına gidicektimde nevruz va diye evciyi iptal etmişlerdi ya bu hafta izin almış cuma günü aşkımı evci çıkarmaya edremite gidicez ve otelde kalıcaz çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm yuuupppiiiiiiii

çok sevindim kıss
ama ailesiyle gitcen dimi
pek umduğun gibi olmıcak benden sölemesi =))
hazırla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…