3310 Mutluluğu…

Benim kizim 4 yasinda. Sadece aylik taksit tutari 1.500 tl. Yani 1500 cok degil ki . Artik kiralar dahi 1500 degil
:)
ben çok demedim hatta 2 çocukla 1500 lirayla işin içinden çıkan arkadaş iyi bir iş başarıyor aslında
hatta 2 çocuğu 1500 liraya bir de özele gönderemez, hele biri ortaokulda o imkansız demek istedim...

1500 lira çok değil ama diğer yandan da asgari ücretin yarısı, o yönden bakınca da 1500 lirayı tek çouğa harcayacaksak (benim zaten çocuğum yok genel için konuşuyorum) 1500 liraya zaten kira yok 2-3 bin de kira vereceksek nasıl olacak ay boyu taş mı yiyecek bu aile? burada bir tuhaflık var diyoruz biz de zaten...maaşlar belli ama masraflarda durum bu.

Kedi böreği diye okudum ben bunu. 1 saniye içinde insanın aklından geçebilen düşünce sayısı azımsanamayacak kadarmış. Salak bir şekilde kediden yapılma börek bile sandım :KK70: Ama Vive kıyamaz kedilerine bile dedim. Sonra kediler için pişirilen bir börek mi, aynısının köpekler için pişirileni var mı ki ben de yavruma pişirsem dedim.
Daha sonra bu düşünceler normal değil, git yat dedim.
Savunmam inanılmaz uykusuz bir haldeydim, yeni toparlıyorum sayılır.

Ha bu arada elektriğe %40 ile %50 zam gerekliymiş! Gelecekmiş.

Geçinemiyoruz herşey aşırı pahalı, çok aç kalırsak kedi böreği yaparız 🥲 şunu değerlendirmek niyetindeyim, 6,5 külo bize bir kış yeter 🥲

Eklentiler

• 36AF1C3F-89B0-45AC-8AE0-6793BB9CD559.webp
    36AF1C3F-89B0-45AC-8AE0-6793BB9CD559.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 51
Geçinemiyoruz herşey aşırı pahalı, çok aç kalırsak kedi böreği yaparız 🥲 şunu değerlendirmek niyetindeyim, 6,5 külo bize bir kış yeter 🥲

Yaaa çok tatlı vive bende eve istiyorum ama bakamam diye almıyorum.
Seninkine bayıldım :KK200::KK200:

Çalışıyorum evde yokum o yüzden bakamam gibime geliyor.
Hayvana eziyet etmek istemiyorum ama çok tatlılar
Gündüz uyuyolar genelde ama işte tatil filan bırakıp gidecek birini bulmak zor ona göre ayarlamak gerekiyor

Bence hayvan dostu oteller artmalı çok az seçenek ve pahalı

Gündüz uyuyolar genelde ama işte tatil filan bırakıp gidecek birini bulmak zor ona göre ayarlamak gerekiyor

Bence hayvan dostu oteller artmalı çok az seçenek ve pahalı

Tatile gittiğim yok zaten sjdkskd :D
Çalışırken evde yalnız kalırsa sıkılır mı hayvan onu bilemiyorum.

Yaaaa bence koklamak yeter :KK200:
O göbüşü bu pozisyondayken mıncıklayıp koklayacaksın, öpeceksin, bence yeterli olur, nefsi köreltir :KK72:

Back
X