- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.981
haklısın canımda havalardannmıdır nedir pek normal değilim bunu istemeden askerime yansıtıyorumbugün istersen 3-4 gün izin kullanayım bu böyle olmucak aklım hep sende dedi sonra toplamaya çalıştım ama öyle bişeyki sesimden hemen anlıyo rol yapmaya çalışıyorum anlıyo kafamı dağıtmam lazım sanırım :sinifsinif:
[
cnm ya hepimiz asker bekliyoruz destek oluyoruz birbirimize ama hiç psikolojin bozulmasın bence allaha çok şükür az kaldı gelecekler onların daha çok bize ihtiyaçları var bizler iyi olalımki onlarda bizden moral alsınlar bizler böyle kötü psikolojide olursak onlara yansıtırsak bu sefer onlar daha kötü olucaklar kafalarında kurucaklar neden bu kız böyle bi derdi mi var bana söyleyemediği diye düşünmeye başlarlar allah muhafaza firar sebebi olur valla o yüzden iyi olmaya bak cnm çalışıyorsan kendini işe ver kitap oku dergi bak bir şekilde geçiyor tatlım zaman...buraya gel kafan dağılr hepimiz birbirimizi asker psikolojisi ile bulduk zaten bizi bizden başka kimse anlamaz çünkü...
mayracım izin kullanmasın ki erkenden gelsin ay kıyamam ya istersen izin kullanayım demiş yazık yaaa sen kendini toparla cnm bak çocğu bile telaşlandırmışsın yapma böyle gülüm güçlü olmalısın sennn
ewt Tuticim haklısın güç vermem gerekiyo ona aslında yanına gidesim geliyo bayramda izin vericeklermiş ama çok zor yemin törenine giderken ailemden bi kere gideceğim askerliği boyunca söz diye izin aldım şimdi vermezlerde(( ama sabır askerlerimiz gelicek ve tüm hayellerimiz gerçekleşicek inşallah kızlarr buna odaklanmak lazım haklısınız
biz askere gitsek bizimkilerde bizi bu topikte çekiştirirlermiydi acaba hahahah
aşkımın bugün açına fön çekilmiş v.s diye ayyy düşünmesi bile komikkk
dikkat et canimm onun piskolojisi daha farkli isliyor simdilerde..
bende gecen cooook agladim sanki askim hissetmis gibi ilk defa gecenin bir vakti aradi, agladinmi sen dedi sesin acayip geliyor hastamisin yoksa felan diye panik yapti, bende yok askim su iciyordum tam araiginda genzime kacti öksürdüm felan ondan böyle dedim=)
yani 2ay olacak daha bir kere bile moralim bozuk demedim, sesim kötü olmadi onunla konusurken..
zaten sesini duyar duymaz tüm dertler sorunlar bitiyor sadece ona odaklaniyorum..sende öyle yap kesinlikle, askini üzme
Ooooooofff tutimmm koptum bunaaaa ya neler diyip gülüorum kendi kendimeee. Düşünsenize bizim adamlar topik açmış. Tezkereci Beyler Şafak Kaç diye. Üüzüldükleri şeylerde mesela "Beyler bugün aşkıma manikür yapmışlar, ama etlerini fazla keip kanatmışlar offf çok moralim bozuk ya kıyamam ben onaaa mafoldumben "Beyler benim hatunun nöbeti varmış bugün, nöbetten önce ağda yaptırmış, pis kadın nasıl yolduysa aşkımı bütün nöbet boyunca heryeri kaşınmış kabarmış off ya dayanamıyorum gelsin artık avratlarımızz mafoldumben:roflol:
Ooooooofff tutimmm koptum bunaaaa ya neler diyip gülüorum kendi kendimeee. Düşünsenize bizim adamlar topik açmış. Tezkereci Beyler Şafak Kaç diye. Üüzüldükleri şeylerde mesela "Beyler bugün aşkıma manikür yapmışlar, ama etlerini fazla keip kanatmışlar offf çok moralim bozuk ya kıyamam ben onaaa mafoldumben "Beyler benim hatunun nöbeti varmış bugün, nöbetten önce ağda yaptırmış, pis kadın nasıl yolduysa aşkımı bütün nöbet boyunca heryeri kaşınmış kabarmış off ya dayanamıyorum gelsin artık avratlarımızz mafoldumben:roflol:
ewt Tuticim haklısın güç vermem gerekiyo ona aslında yanına gidesim geliyo bayramda izin vericeklermiş ama çok zor yemin törenine giderken ailemden bi kere gideceğim askerliği boyunca söz diye izin aldım şimdi vermezlerde(( ama sabır askerlerimiz gelicek ve tüm hayellerimiz gerçekleşicek inşallah kızlarr buna odaklanmak lazım haklısınız
ilahi kızlar güldürdünüz valla beni valla ben bi kere sordum sevgilime ben asker gitseydim sende beni bu kadar içten beklermiydin diye oda dediki yemedin içmedin bunu mu düşündün sende daha çok merak ederdim emin ol dedi sonra topladı :)))
aslında bende öyleyim hep iyi konuşmaya çalıştım yani hep motive ettim onu ama son zamanlarda saklayamadım kısa süre önce e dedemi kaybettim herşe üst üste geliyo yani malesef bazen((
Canım benim gerçekten kendine yasakla depresyon kelimelerini felan, ne kadar belli etmemeye çalışsakta anlar sevdiceklerimiz neler hissettiğimizi. Pozitif düşün bitanem, dönünce herşey çok güzel olucak de hayal kur. Nedir ki 3 ay dediğin. Bak bi git 3 ay öncesine Temmuz ayında ne yapıyordun. Ne kadar çabuk geçmedimi? Böyle telkin et canım kendini. Tabiiki kolay değil ama büyük bir sınav bu bizim ilişkimize hem körüklüyor hemde gerşekten Çağlomun dediği gibi bundan sonra hiçbirşy yıldıramicak bizi. Çok duygusal bi olay bu. Her kıza nasip olmaz. Gururla şafaklarımızı sayalım canım hep gel sen buraya sıkma canını noolur :1hug:
basin sagolsun canim=(
evet maalesef bazen hersey üst üste gelebiliyor, ama derdi veren Allah dermanida sabrida veriyor üzme kendini..
bugün aşkım diyorki bir asker oranın yemeğini beğenmiyormuş dışardan yemek söylemiş(nasıl oluyorsa)bakmış diğer askerler sinek gibi üşüşmüşler adamın tabağında 2 tane dolma kaldı dedi asker bir bana bakıyor birde tabağına bakıyor dedi sandıki bende yicem ama yemedim tabi dedi o koskoca dolmanın 2 sinide ağzına attı dedi bir bakıma askerlik zewkli dedi komik olaylar oluyor dedi geçen koğuşunbirinde bir asker çok konuşuyor diye askeri koğuşun kapısına sürüklemişler kapının önünde uyumuş sabaha kadar benimki görmüş çocugu uyandırmıs demiş bilader napıyon burda bakmış etrafına demiş ben en son yatağımda yatıyordum nasıl geldim buraya anlamadım demiş kalkmış yatağına yatmış kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?