335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Hiç, bir düğme olmak istedin mi şu hayatta doğru söyle, ben istedim işte. Sırf iliklersinler diye seni bana.. (K. İskender)

nasıl kızlarr?ben acayıp begendım yaa

Hoşbulduk miracle teşekkür ederim liste için caglo güzel olmuş ellerine sağlık :)) kızlar ya benim psikolojim çok bozulmaya başladı asker beklemek zormuş baya depresyona giricem diye korkuyorum sizlerde durumlar nasıl :S

mayracim öyle deme yaa..
bizler güclü insanlariz, öyle yok hemen piskoloji bozulmasi felan daha 2ay bile olmadi..
hepimizin durgun günleri oluyor ama biliyoruzki bugünlerin sonunda bizi coook mutlu olacagimiz bir hayat bekliyor..
birlikteligimize son engel bu ve bunu asiyoruz hepberaber.
karamsarliga kapilma sakinnn sonra enisteyede yansitirsin üzersin istemeden=)
onlarin bize ne kadar ihtiyaclari oldugunu unutmaa..
eger bu dönemi saglikli bir sekilde atlatabiliyorsa iliskimiz bundan sonra emin ol hic birsey yikamaz=)
hep iyi düsün, güzel dualar et, hersey güzel olacak buna tüm kalbinle inan..

iyi geceler kızlar, dileğim viole ile aynı rüyamızda sevgilimizi görelim :asigim:

iyi geceler tatllımmm

Bende bi kahve yapıp asker günlüğümü yaziym bari..

bebişim bende yazıyorum günlük ama yatmadan önce yazıyorum bugünü bitirmem gerek çünküüü heheheh

cnm ya hepimiz asker bekliyoruz destek oluyoruz birbirimize ama hiç psikolojin bozulmasın bence allaha çok şükür az kaldı gelecekler onların daha çok bize ihtiyaçları var bizler iyi olalımki onlarda bizden moral alsınlar bizler böyle kötü psikolojide olursak onlara yansıtırsak bu sefer onlar daha kötü olucaklar kafalarında kurucaklar neden bu kız böyle bi derdi mi var bana söyleyemediği diye düşünmeye başlarlar allah muhafaza firar sebebi olur valla o yüzden iyi olmaya bak cnm çalışıyorsan kendini işe ver kitap oku dergi bak bir şekilde geçiyor tatlım zaman...buraya gel kafan dağılr hepimiz birbirimizi asker psikolojisi ile bulduk zaten bizi bizden başka kimse anlamaz çünkü...

şşiişştt deprsyon fln die şartlama kendini buna sürükleme,moralmızı yuksek tutmalıyız dımdık ayakta olcss hadi bakmmolumunekankayizsmile

haklısın canımda havalardannmıdır nedir pek normal değilim bunu istemeden askerime yansıtıyorum bugün istersen 3-4 gün izin kullanayım bu böyle olmucak aklım hep sende dedi sonra toplamaya çalıştım ama öyle bişeyki sesimden hemen anlıyo rol yapmaya çalışıyorum anlıyo kafamı dağıtmam lazım sanırım :sinifsinif:

Gideli 57 gün oldu dönüp baktığımda sanki çabuk geçmiş gibi geliyor 100 gün kaldı o da bi şekilde geçicek inşallahhh öyle düşünüp rahat olmaya bak mayra hepimizin ümitsizliğe düştüğü an oluyor bazen zaman hiç geçmicek gibi geliyor ama geçiyor bak o kadar gün geçti kalan günlerde geçecek

Son düzenleme:
mayracım izin kullanmasın ki erkenden gelsin ay kıyamam ya istersen izin kullanayım demiş yazık yaaa sen kendini toparla cnm bak çocğu bile telaşlandırmışsın yapma böyle gülüm güçlü olmalısın sennn

[

cnm ya hepimiz asker bekliyoruz destek oluyoruz birbirimize ama hiç psikolojin bozulmasın bence allaha çok şükür az kaldı gelecekler onların daha çok bize ihtiyaçları var bizler iyi olalımki onlarda bizden moral alsınlar bizler böyle kötü psikolojide olursak onlara yansıtırsak bu sefer onlar daha kötü olucaklar kafalarında kurucaklar neden bu kız böyle bi derdi mi var bana söyleyemediği diye düşünmeye başlarlar allah muhafaza firar sebebi olur valla o yüzden iyi olmaya bak cnm çalışıyorsan kendini işe ver kitap oku dergi bak bir şekilde geçiyor tatlım zaman...buraya gel kafan dağılr hepimiz birbirimizi asker psikolojisi ile bulduk zaten bizi bizden başka kimse anlamaz çünkü...[/QUOTE]

haklısın canım 1 aydır çalışmıyorum onun öncesi sabah 5 gece 12 çok yoğun çalışıyorum şimdi yüksek lisans tezimi yazıyorum kafamı na vermeye çalışıyorum olmuyo ama aslında asker beklemektende değilde genel b bunalım dönemi sanırım inşaalh atlatıcam ewt burası bana ok iyi geliyo rahatlıyorum sağolun valla :hooray:

biz askere gitsek bizimkilerde bizi bu topikte çekiştirirlermiydi acaba hahahah
aşkımın bugün açına fön çekilmiş v.s diye ayyy düşünmesi bile komikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…