335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Merhaba kızlar.... poffffffff ne soğuk var dondum vallaa:2: Allah evi barkı olmayana yardım etsin:gitme:...Şafak falan saymıcemm tee ki plakalara inene kadar geçmiyor gibi geliyor günler:sinifsinif:

Canım erkekler bizler gibi düşünmüyor eğer o hastaneye gidecek olsaydı sen asla unutmazdın arar sorardın ama onlar öyle olmayabiliyorlar işte bide askerdeler alttan almamızı bekliyorlar hep ki bizde genelde öyle yapıyoruz ama işte sen sıkma canını içinde bulunduğun dönemden de kaynaklanıyor olabilir sinirin belki sıkma canını

ben aramicam ama oda aramicak. cunku arayan hic bi zaamn o olmuyor.kavga ettikten sonra hep ben ariyorum bu sefer aramicam. gurur meselesi degil cok üzdü artik beni

Canım o da pişmandır belki askerde o da orda daha bi alıngan oluyorlar daha bi pofpoflanmayı bekliyorlar psikoloji falan da kalmıyor bi de o yönden düşün.Valla askerlik çok zormuş hem onlar için ki daha tam olarak ne yaşadıklarını bilmiyoruz bildiğimiz kadarı ile ki kimbilir daha neler yaşıyorlar hemde bekleyenler açısından çok zormuşşşş

Son düzenleme:
kızlarr geldmm ... guerillacm ya çok üzüldm gerçektn arada mesafe olmasa dha kolay hlledebilirdnz .. ama normalde o aramasada askerdeyken ara emin ol bnde senin gbiydm herşeye sinirleniyodm en olmadık şeylere bile artık kndime bi dur demesini öğrendm çnkü bn herşeye sinr yaptıkça karşımdaki artıkk önemsemiyo herzamanki halimmiş gbi geliyoo .. sende dene biraz bu durum için sylemiyorm bunda haklısn ... ailevi durumlar wr onlardan dolayı gergin olduğunu söyle kendi üstüne alınmasn o da sinirini

ben aramicam ama oda aramicak. cunku arayan hic bi zaamn o olmuyor.kavga ettikten sonra hep ben ariyorum bu sefer aramicam. gurur meselesi degil cok üzdü artik beni

o da üzülmüştür muhakkak.keşke hiç yaşanmasa böyle şeyler benim bi arkadaşımı da erkek arkadaşı çok üzmüştü,askere gitti geldi, çocuk hala dengesizdi. ama sonra çocuk durumu toparladı, bu sefer arkadaşım yaşadıklarının hepsini azar azar çıkardı ondan,farkettirmeden :)
bu doğru mu yanlış mı tartışılır, ama benim bildiğim tek bi şi var. seviosan, katlanıyosun.

Son düzenleme:
selam kızlar....

guarıllacım kusura bakma tatlım bağlantım çok kötü düşüyorum netten hep...(hay bu wirellesin)
tatlım ben sana şunu söyleyeceğim yeterince gerginsin hem aile hem iş hemde asker bekleme strestin var üstünde kolay değil tabiiki...
ama söyleceğim şu erkekler kesinlikle bayanlar gibi düşünemiyorlar...onlara bişey olduğu zaman ilgi isterler ama iş başa düştümü taşfırın kesilirler gurur yaparlar senin psikolojin bozulmuş derler bir yığın laf atarlar...ama şunu hiç bir zaman unutmamak gerekirki erkekler zor durumdan çıktıklarında öyle güzel yüze vururlar ki işte sen bana böyle yapmıştın böyle davranmıştın benim iki elim bağlıyken oralarda şunu demiştin bunu demiştin diye bu sefer sorunlar arttıkça artar ilişkide çalkalanmalar başlar diyeceğim şu ki ne olursa olsun kırılsanda gücensende onun her dediği lafa 3 ay daha he he değip geçmen gerekiyor eğerki askerlik bittiğinde iplerin senin elinde olmasını istiyorsan askerlik bittiğinde geldiği zaman o zaman acısını çıkarırsın gerçi o zamanda kıyamazsın çünkü askerlik bitmiş mutlu olmak varken kargaşaya yer bile vermek istemeyeceksiniz ikinizde sadece sabır...sen işine ailene odaklan tatlım erkek arkadaşın nasılsa seninle beraber ama lüfen aradığında kendini güçsüz gösterme erkekler güçsüz kızları hiç sevmez aksine güçlü bayanları çok daha iyi bulurlar...bir daha aradığında sadece onunla ilgili konuş hç kendini anlatma o sorduğunda kısa cümlelerle anlatırsın böylece gizemli kalırsın bu sefer o merak eder acaba iyimi hastamı falanda filanda düşünmeye başlar...

bak tatlım anlttıklrına baklrsa ozellıkle aıle ıcı olan durumlar snı fazlasıyla ztn yıpratmıs durumda ve bence sen bunlrla kendını okdr mesgul edıp yormus durumdasınkı suan onun sna yaptgı nazlanmalar kaprısler yda ılgı beklmesı vs hepsı kulfet gelıyo ki içinde bulundgn ruh halıne gore cok da dogal.cunku sen suan kendı kendıne bıle yetmıyosun kı ona yetebılesın.ama burada onu da suclayacak herhangı bısey bulamıyorum malsef.cnku o da senın kdr olmasada zor bı donem gecırıyo.hayatı tumden degısmıs durumda orada.dusunsene yemek yemesı yatıp kalkması cevresı alısık oldugu yatagından bıle baska bı yerde yatıo gune hıc bılmedıgı bı sehırde hıc tanımadıgı ve aslada dostlrı kdr guvenemeıceı ınsanlr arasında gecırmek zorunda zmnını.kaldıkı mesela sen bısey anltrken ses gıdıp gelebılr senı duyamamıs olablr yda tam en heycnlı yerındeyken konunu pat dıe komtn gelır ve belkı sna acıklama bıle yapamadan o tlfnu kapatablr bunlr cok norml seyler,cnku o orda hıc bır acıdan ozgur degıl,takıldıgın bu noktlr ozellkle cok kucuk detaylar ve pat dıye kestırıp atman ıcın yeterlı nedenler deıl bence tabıkı.bence sen su donemde once kendine odaklan,ve silkinip ayaga kalkmayı dene.hersey kotu ben kotuyum hayat berbat bıttım mahvoldum moduna gırme bunlrı kendıne ıcınden bıle olsa soleme.kendını telkın etmeye ve her defasnda guclu oldgna ınandırmaya calıs.ılk once kendı ıcındekı sornlrı halletmelısın.aıle ıcı prblemlere gelnce sen bı yere kdr bıseylr yapablrsn tıkandgn noktlr olacktr ıste bu yerdede oluruna bırkp kbllenmek durumndasn bıseylrı ama dedgm gbı öldüm bittim edasıyla degıl,buyuk bı olgunlukla.smdı sana bu anlattıklarım faso fıso gbı gelecektr belkı,hatta ne samalıyoda dıeblrsn ama nacızane fıkrımı soledm hepsı bu:kedi:

miracle_84
tutu
selenn
ve geveze

tsk ederim kizlar. ben arar diye bekledim aramadi. sizce yarin aksama kadar bekliyim mi yoksa arim mi? dünde böyle olmustu ben aramistim fakat yine sinir harbiyle gecmisti konusma. acaba bir gün gecsin de beklim mi yine sinirleniriz birbirimzii üzeriz diye korkuyorum

Bugün arama bence biraz nefes alın ikinizde bugün.Yarın akşama kadar bekle bakalım belki de o arayacaktır

guzelım nzmn araman gerktgnı en ıı sen bılrsın,boyle durumlarda hıslerıne danısmanı tavsıye ederm egerkı sna zmnın suan oldgnu soluyolarsa dgru zmn suandır.
aslında nzmn aradgndan dha cok aradgnda ne knuscgnz bnce.sen kendı sıkntılrından fazla bahsetme ona cnku gercktn anlayabılcek ruh halnde deıller emn ol.onlr o aradklrı kısıtlı zmnda guzl seyler duymak ıstıolr sıvıl hayatlarına daır anlıomusun?tehlıkelı knulrdn uzak durun,mesela baktn gerılıyosunuz hemen degstr konuyu sacmalamıs olsanda baska seylerdn bahset ne bılıyım ben mesela sey derım bnmkıne bole durumlrda ''nekdr burnumdan getrsende senı sevıyorum be adam=)'' ve gulmeye baslrız snra knu ztn dglr bıs eklde.eskı guzl anılrınzdan knusablrsnz mesela yda geldgnde yapıck olcgnız planlrdan sunu yaprz sunu yerız suraya gıderız vs ama ıkınızıde gerıcek sınırlendrck konulrdan uzak durmak en faydalısı.
ve son olarak,oyle hemen sınırlenıp parlama,gercktn kendıne yaparsın fızıksel olrk bı yerden vucudun tepkıme gosterır snra cok ugrasırsın.herseyden once kendı kendının dokturu ol tatlım okopuyorumnanaktan

ben bi süreliğine cıkıyorum kızlar.ama bnmde bı sorunum var ya sevglmın gıttıgı yerın telefnunu bu-la-mı-yo-rum!!!!!!!!!!!!!!! deliricem delircem resmen napcm nerdn bulcm bı akıl verın yonlendırın bnı cnku o aramadgı zmn bnm arayabılck bı numaram yokkkkkk=( hadi bu da size ev ödevi olsun gelince kontrol etcm bakalm kimler ne yazmıs dıe hehehe optm

canım şmdi arayp ne dicegini dşündüysen ewt ara ama yne susucaksnz hiç arama yarın o zaten arıcaktır .. ne güzelki siz arafıgınzda ulaşabiliyosnz bnmki hergn farklı biyerden arıyo ulaşamıyorm

bnde 10 tane numara varda noluyo hiç bi zaman ulaşamıyorm aradıgında syle cnm bi kerelik cepten arasn senii kaydet snde numarayı ama bn yaptm pek işe yaradıgı sylenemz :/

335dc ye aynen katılıyorumvereliniortak.Kaç tane numara var ve ankesörlüden aradıkları için bulamayabilirsin netten falan.Aradığı zaman birinden çaldırsın o numaradan ulaşabilirsin

335dc ye aynen katılıyorumvereliniortak.Kaç tane numara var ve ankesörlüden aradıkları için bulamayabilirsin netten falan.Aradığı zaman birinden çaldırsın o numaradan ulaşabilirsin

ben beni aradığı numaraların hepsini deniyorum onu ararken, ilk açana da ben kısa dönemlerden x'i aramıştım diyorum. genelde söylüyorlar.

ya sizinkilerin askerlk yaptıgı yerde az kişi wr demekki .. pofff bn arıyorm 40 yılda bi biri açarsa şanslıymdr !'! o zamnda kısa dnem diyorm adını diyormm grevini sylüyorm amaa yoooooookk çok kalabalk çıkmıyoo pofffffffff dün aramadıı zatn bugnde hla aramadı ..

Bazen benide 2 gün aramadığı oluyor.Kart bitiyor kantinde mesela yada o gün nöbeti oluyor uyuyakalıyor zaten sonrada nöbete gidior falan derken arayamıyor:umursamaz:

Bazen benide 2 gün aramadığı oluyor.Kart bitiyor kantinde mesela yada o gün nöbeti oluyor uyuyakalıyor zaten sonrada nöbete gidior falan derken arayamıyor:umursamaz:

bu çanakkaledekilern hpsi aynı snrm bnide gecen hafta iki gün üstüste aramadı öldm meraktan sebepp uyuyakalmş nbettn snra... umarm bugn arar deli etmesnn bnii offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…