335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Sağol canım bugün ben de devamlı ağlak haldeyim ama ağlasam da zırlasam da daha 98 gün var bunu değiştiremeyeceğimi düşündükçe daha da çok ağlayasım geliyormafoldumben....Çok özledim:gitme:

Bu arada Peri yine banlanmışşş ve 2. üyelik iptali yazıyorlmaz:.Yönetimle halledildi demişti peri niye banlandıkaydirigubbakcemile.Bu arada misafirlere bende sinir oluyorum hatta bunu yazarken altta 1 tane var şu an ya ne isteniliyor:mymeka:

Son düzenleme:
@kuşum sormaaa benimde çok canım sıkılmay abaşladı bu işe 2 dk rahat yok...
@gevezem banada bugün hiç geçmiyor günler... sesini duyamadım belkide ondandır...
@335dc cnm geçecek bir şekildeeeeee...
@miraclem boşver burda takılmaya devam edelimmm

miracle bnmde aklıma geldi o fikirr olumunekankayizsmile bnde özledm kızlar ama şuan çok çok dha iyiymm ilk bir ay her aradıgında ağlıyodumm ağlamaktan knuşamıyodukk şmdi alıştm knuşabiliyorz en azındn ama teli kapattktn snra değmeyn halimeee :))

yok ztn burdan atılana kdr takılmaya dvm edicem bnde peri gbi kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bnde çok özlüyorum yaa 2 ay oldu dha alışamadım alışamıcmda bılıyorum.evet şükür şafaklar azalıyo ama bi yandan da gözümde gittikçe büyüyo sabrım tükeniyo,kendmi çok yalnız hissediyorum

bende aynı şekilde bi yandan bunalıma giriyorm hep ewdeymm die snra bi arkdaşm arıyo bi yere çağırıyo diyelm hiç gidesm gelmiyoo ( akşamları cnm sıkkın olduğunda aşkımı arardm geçerdii o da yok artk.. offffffffff

bugün garip bir gün..
benim askimada carsiya cikmasina izin vermisler ama sadece bir saat..
oda gidip alisveris yapti ve para cekti cünkü yarin köy karakoluna gidiyor bankamatik,magaza felan bulamicak bi daha yavrucum=(

Aynen ya her konuştuktan sonra bi garip oluyorum sonra geçicek geçicek diyip kendimi sakinleştiriyorum ama bugün kötüyüm havada da var bi efkar bende de:gitme:.2 ay oldu gideli 2 aydır onsuzum buralarda.Daha da 98 gün onsuzum bunu düşündükçe ağlıyorum yapcak bişi de yok üstelik:çok üzgünüm:

işte bu benim ilk önce ahana budur dediğim gelinlikti ama şimdi kafam o deniz kızı modeli gelinlikler çok fena aklımı çelmeye başladı...[/QUOTE]

tutiiiiiiiii bayıldm bn bu gelinligin alt kısmınaaaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 üstte güzelde biraz gögüs ister o da bnde yok o zamn başka modellerde görüşmek üzeree :1hug:

DİPNOT: Peri seni çok özledik ! (artk butn yazılara yazcm banlayark unutturamazlar :)) )

Tuti hem de nasıl sıkıştırıyor şafak geçmioo ya 60 gün geçti kalan günlerde geçicek diyorlar aslında doğru ama düşündükçe 3 ay nasıl büyüyor insanın gözünde :gitme:

bgn carsı iznine cıkms bnmkı arkdsnın telfnundan knstk ama toplasan 3 dk..ya ben saatlerce knsmayı ozledım onunla,dertlesmeyı bnı dınlemesını ve sorunlarıma adeta elınde sıhırlı bı degnek varmısta dokununca kaybolcakmıs gbı carelr bulmasını ozledım.arkds vs bnı oyalayamıyo.buaralar tek yaptgm okula gıdıp gelmk onun dısında kımseyle gorusesım dısarı cıkasım gezesım yok

benimdeeeeeee .... en zor anımda kimseyi istemedigmde tek onu arıyodmm sdce aşk deil bna dost olabilmesini özledmmm ... özledimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…