- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.461
cook gecmis olsun canim yaa dikkat et kendine, bugün pazar dinlen iyice..
banada sanki günler gecmiyormus gibi geliyor ama askima onu özledigimi bile söyliyemiyorum cok üzülüyor sesi titriyor felan=( cok özledim yaa aglicam sanirim=(
yok ztn burdan atılana kdr takılmaya dvm edicem bnde peri gbi kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bnde çok özlüyorum yaa 2 ay oldu dha alışamadım alışamıcmda bılıyorum.evet şükür şafaklar azalıyo ama bi yandan da gözümde gittikçe büyüyo sabrım tükeniyo,kendmi çok yalnız hissediyorum
kızlar yaaa şafakmı sıkıştırıyor neeee bugün geçmek bilmiyor...
miracle bnmde aklıma geldi o fikirr olumunekankayizsmile bnde özledm kızlar ama şuan çok çok dha iyiymm ilk bir ay her aradıgında ağlıyodumm ağlamaktan knuşamıyodukk şmdi alıştm knuşabiliyorz en azındn ama teli kapattktn snra değmeyn halimeee :))
bgn carsı iznine cıkms bnmkı arkdsnın telfnundan knstk ama toplasan 3 dk..ya ben saatlerce knsmayı ozledım onunla,dertlesmeyı bnı dınlemesını ve sorunlarıma adeta elınde sıhırlı bı degnek varmısta dokununca kaybolcakmıs gbı carelr bulmasını ozledım.arkds vs bnı oyalayamıyo.buaralar tek yaptgm okula gıdıp gelmk onun dısında kımseyle gorusesım dısarı cıkasım gezesım yok
kizlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?