- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.441
ayy canim cok skiliyor periiiim=(
geldim yine bu nalet sehire bir basimayim öfff=(
haftasonu olsada evime gitsem yine=(
Canım ya seni çok iyi anlıyorum. Benimde 6 sene oldu burda yapayalnız yaşayalıı off off bazen çok koyuyor insana, yalnız uyu yalnız uyan yalnız ye iç.. Ses yok soluk yok hastalansan 1 ts çorba kaynatan yok. Ama alıştım artık güzel taraflarıda var seviyorum evimi. Kalktım evimi temizledim kahvemi pişirdimm birazdanda brownie yapıcam kaydirigubbakcemile2 sonra aşkıma günlük yazıcam. Öyle ya da böyle bitecek bu günler. Bitmek zorunda. Hepsinin acısını çıkaracaz canım merak etme sen :1hug: sıkma tatlı canınıııı a.s.
Merhaba kızlar...Hala çok hastayım ve en fenası aşkımı çok özledim bazen dayanamıyacak gibi oluyor ki bugün o anlardan:gitme:....Geçmiyor günler bazen şafak falan atmıyor daha o kadar çok var kimafoldumben....Geleceği güne o kadar çok var ki:a015:
hoşgeldin gevezecim...
of yaaaaaaaaaaaa ne bu habire banlayıp duruyorlar kızı 2.ci üyelikse 2.ci üyelik diye etiket yapıştırıyorlar hemen insanın takılası gelmiyor heeeeeeeee misafir gibi gizlenenleride anlamıyorum delikanlı olup kendi üyeliğinizle gelin de görelim sizi bu ne yaaaa hayret bişeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çakıldılar kaldılar burda ayyyyyyyyyyy benimde takılasım gelmiyor artık misafirler saolsun köstebek gibiler biryerlere bişeyler yetiştiriyorlar ne kadar komik kılıklı insanlar var yaaaaaaaaaaaaa
biri çekemiyorsa periyi kalkıp adminlere bildiriyordur bir şekilde kanımca ...bu misafirler sürekli varlar çünkü başka topiklerde ben bu kadar misafir görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?