335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy canim cok skiliyor periiiim=(
geldim yine bu nalet sehire bir basimayim öfff=(
haftasonu olsada evime gitsem yine=(

Canım ya seni çok iyi anlıyorum. Benimde 6 sene oldu burda yapayalnız yaşayalıı off off bazen çok koyuyor insana, yalnız uyu yalnız uyan yalnız ye iç.. Ses yok soluk yok hastalansan 1 ts çorba kaynatan yok. Ama alıştım artık güzel taraflarıda var seviyorum evimi. Kalktım evimi temizledim kahvemi pişirdimm birazdanda brownie yapıcam kaydirigubbakcemile2 sonra aşkıma günlük yazıcam. Öyle ya da böyle bitecek bu günler. Bitmek zorunda. Hepsinin acısını çıkaracaz canım merak etme sen :1hug: sıkma tatlı canınıııı a.s.

tünaydın millet
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ukum beni mahvedecek aşkım 12:00 de aramış ben yine o kadar derin uyumuşum ki hiç hissetmedim yaaaaaaaaaaaaaaaa uyandım kendi kendime küfür ettim yastıkları pencereye attım beni böyle gören babamda odama kafasını soktu sanmış birine yastık atıyorumkızım iyimisin dedi değilim dedim ne oldu dedi dedim erkek arkadaşım aramış ama ben uykudaydım duymadım dedim babam aynen böyle hey allahım yarabbim dedi çıktı odamdan napim ya uyuz oluyorum aşkım aradığında açamadığım zaman neysem birazdan yine arar kahvaltımı yaptım güzelce pazar keyfimi yapacam birazdan kimseer yok mu ???

@cağlom bir şekilde bitecek okul öyle yada böyle cnm
@perim brownie yapmayamı gittin
bende kpss ye hazırlanıyım diyorum ama daha başvuru bile yapmadım onu aradan çıkarsam süper olucak...yapmak istediğim o kadar çok şey var ki ah ahhhhhhhhhhh

Merhaba kızlar...Hala çok hastayım ve en fenası aşkımı çok özledim bazen dayanamıyacak gibi oluyor ki bugün o anlardan:gitme:....Geçmiyor günler bazen şafak falan atmıyor daha o kadar çok var kimafoldumben....Geleceği güne o kadar çok var ki:a015:

benimde kendi evim olsaydi hic gitmek istemezdim ama amcamin evinde kaliyorum rahat degilim hic.. ev bulamiyorum nalet olsun yoksa aninda cikacam=(

hoşgeldin gevezecim...

of yaaaaaaaaaaaa ne bu habire banlayıp duruyorlar kızı 2.ci üyelikse 2.ci üyelik diye etiket yapıştırıyorlar hemen insanın takılası gelmiyor heeeeeeeee misafir gibi gizlenenleride anlamıyorum delikanlı olup kendi üyeliğinizle gelin de görelim sizi bu ne yaaaa hayret bişeyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:

cook gecmis olsun canim yaa dikkat et kendine, bugün pazar dinlen iyice..
banada sanki günler gecmiyormus gibi geliyor ama askima onu özledigimi bile söyliyemiyorum cok üzülüyor sesi titriyor felan=( cok özledim yaa aglicam sanirim=(

yinemi banlandi?????
ee hani halletmisti??? hey allahim yaaa..
misafirler sabah 7den beri varlar canim bu arada:)

çakıldılar kaldılar burda ayyyyyyyyyyy benimde takılasım gelmiyor artık misafirler saolsun köstebek gibiler biryerlere bişeyler yetiştiriyorlar ne kadar komik kılıklı insanlar var yaaaaaaaaaaaaa

biri çekemiyorsa periyi kalkıp adminlere bildiriyordur bir şekilde kanımca ...bu misafirler sürekli varlar çünkü başka topiklerde ben bu kadar misafir görmedim...

Son düzenleme:
selam canlarr off bugün iyice kötüyüm bren donuyorum kalorüfer filan ısıtmıyo beni. bu halimle yazlıklrı kaldırdım kışlıkları çıkardı m bu saate anca bitti işim. askerimm de daha aramadı beni.
hayda peri ban mı yedi yinee off yaa. hala altta 2 miso var deli oluyorum deliiiiii:bbo:

perinin siteden banlanma nedenini cidden cok mrk ediyorum ve bu kıza neden birilerinin taktığını da...burda tek yaptğmz hasretimizi üzüntmüzü özlemimizi paylaşmak birbirimize destek olmak.gerçektende alakalı alakasız sürekli birilerinin kişisel garezleriyle sebepsizce yapılan banlanmalar uyarılar insanı soğutuyo...

miraclem kesınlıkle haklısın

kuşum sorma ya benım askerımde 12:00 de aramıs uykumdan dolayı duymadım telı hala aramadı pof gecmıs olsun cnm cok yorma kendını yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…