335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hosbulduk canlarim. evet sorunlarimizi konusup hallettik simdi rahatladim.
fakat bu seferde yarin ki is yüzünden stresdeyim. bileniniz var mi bilmiyorum ben anaokulunda calisiyorum. meslegimde ki son senem, yani stajyer ögretmenlik yapiyorum.
benden sorumlu olan ögretmen sürekli bana cesitli görevler veriyor. tabiki benim ayak uydurmam icin bu gerekli fakat tek basima kararlar alip o yönde ilerlemek istiyorum. mesela okulun bize verdigi plana göre, haftada 1 kez sinifimizdaki cocuklarla aktivite yapmaliyim. her hafta degismesi lazim. onun disinda yillik bir projeye baslamaliyim.
her neyse ben bunu söyledim kadin ne yapti dersiniz? cocuklarla bana kestane, yaprak, agac dali vs toplatti, neymis bir hafta boyunca anaokulundaki butun cocuklarla birer tane kestane kolyesi yapicakmisim. yani 75 cocukla!
gecen hafta carsamba basladim ve 15 cocukla yaptim bunu tum hafta. ve baska biseye zamanim olmuyor. yani ne kendi istedigimi yapabiliyorum nede okulun verdigi görevleri yerine getirebiliyorum (kismen).
simdi yarin devam etmemi beklicek ama ben baska bi aktivite yapmak istiyorum. tepkisini merak ediyorum. ona en iyi hangi dille, her hafta baska birsey yapmam gerektigini ve butun anaokulu cocuklariyla yapip yapmama kararini kendimin verebilecegini söyleyebilirim? nolur akil verin

Tuti , perisoko , geveze , miracle , çağloo ,geurillatanyaa bn hpinizii çok merak ediyorm yaa :kedi: bitk Gece kuşunu grebiliyrm :)

ozmn mrknı gıdermem ıcın elımden gelenı yapaım=))
GuerillaTanya valla iş durumu bu sncta bıde bılmedgm bı sektr egıtım sektru ynı nası ısler bılemıorum akıl verıp yanltmak da ıstemıorum guzlm

Tanyacım sorunlarınızı halletmenize çok sevindim umarım bi daha sorun yaşamazsınızopuyorumnanaktan.Soruna gelince öğretmene güzel bi dille anlat ideallerin var sonuçta çocuklar için bişiler yapmak istiyorsun anlayışla karşılaması lazımkaydirigubbakcemile5

335dc cim tanyanın fikri güze aslında ama benim face im yokbilmiyorumkismile aşkımla anlaşıp karşılıklı kapattık face leri

hoşgeldin tanyacım...
335 dc cnm bende üst kısımdan bıraz tedırgınım bendede fazla yok cunku artık gelınlıkcı bı care bulur ona duydugum kadarı ıle dolduruorlarmıs gelınlıkcıler hehehehehe....

Bu arada kızlar burası çok ii geliyor bana ya ağlaklıktan kurtarıyor kafam dağılıooopuyorumnanaktan.Son gece parti yapalım burda unutmayın kimseye söz vermeyin o geceaklinialirimsmilesositososito

:))) aslında en mantıklısı cnm biçok kavgaya sebep olabiliyo o fce ama bn kapatmayı denedm 1 ay olmadı sıkıldm

kızlar ben de geldim ama gidicem birazdan test çözmeye bir bakıyım napıyosunuz dedim peri banlanmış yine üzüldüm

tanyacım bende farlı bir sektörde çalışıyordum cnm öğretmenlikle alakalı pek bilgim yok ama okul müdürü ile bu durumu konuşabilirsin kndi alanınd bazı konularda kendi fikirlerimle ilerlemek istiyorum diye stajerlik süresindeysen ana okulu öğretmenine uymak gerek tabbiki ama stajerlikten çıktıysan o zaman okul müdürüne danış derim cnm..

beni merak edenler avatarıma resmimi koyayım dicem ama durun bakim deneyeyim...

Bu arada bi gelinlik mevzu dönüyor önceki sayfaları okumadım fransız kaldım-tatlicadiarzu- ilk kim gelin oluyor bakim topikte 335 in ilk gelini kim olacak delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…