- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.181
caglocum ne oldu cnm ???
ozelegtim kardeşinide allah size bağışlasın tatlımm tez vakitte gelir inşallah oda...
selam kızlarrrrr
Sorma tutim hic beklemedigim bir insan, görümcem beni cok büyük hayal kirikligina ugratti..
Yeni bir yasa cikiyor diye duydum ben sanada anlatmistim sanirim..
Evlenipde aile birlesimi yapabilmemiz icin yas sinirini 24e cikaracaklarmis diye felan..
Ben bunu iyice arastirdim ama hicbirsey bulamadim diye kapattim bu konuyu..
Essek kafam gidipde görümcemede anlatmistim ama kardesine söyleme sakin dedim orda bosyere düsünmesin asli olup olmadigini bile bilmiyorum..
Sen kalk git anlat bunu, ve benimkide tedirgin olmus ama yasadan dolayi degil..
Ona anlatmadigim icin neden tek basina herseyin altindan kalkmaya calisiyorsun bana anlatmiyorsun felan diye kendi kendini sucladi durdu..
Düsünsene bana kalkip dediki hicmi skilmadin sürekli kendi sorunlarini bir yana birakipda bana moral vermekten, böyle beklemekten.. Bu benim cok zoruma gitti konusamadim kelimeler bogazima dügümlendi zor tuttum kendimi aglamamak icin sadece sacmalama askim öyle birsey olurmu diyipde gecistirdim ve telefonu hizli bir sekilde vedalasip kapattim..
agladim cok..kendime cok kizdim nasil agzimi tutamayip ablasina anlattim böyle birseyi essek kafam diye..
sonra hemen geri aradim askimi uzun uzun bogazimdaki o dügümü yuta yuta konustum ve cok iyi oldugumu anlattim.. Sonra oda üzüldü böyle birsey dedigi icin ve kendimi cok aciz hissediyorum dedi senin icin hicbirsey yapamadigim icin, herseyi senin sirtina yükleyip burda oldugum icin felan..
Kapattigimizdan beri agliyorum kac saattir aklimdan cikmiyor hic, nasil böyle bir hata yaptim durduk yere yavrumu üzdüm..
hosbuldk özelegitim
caglocum yaa bu aile birlesmi dedgn yasa ne oluo ?
canım böyle dengesiz insanlar maalesef hep etrafımızda olacak aslında senin üzülmen gerek yok canım üzülmesi gerekne görümcen neyse kim dost kim düşman anlamış oldun canım üzme bu kadar kendini sonuçta aşkını üzmemek için anlatmamışsın en doğrusuda bu
ya öyle acayip birseyki..
ailesiyle aram cook iyi, zaten akraba oldugumuz icin aramizdan su sizmaz coook severim hepsini..
ama bu davranis beni öyle kirdiki bu ablasina karsi, oysa hergün konusuruz mutlaka benden birgün haber almasalar merak ederler felan..
ama yani ben bu kadar hassas davranirken helede bu konu sadece beni ve nisanlimi ilgilendirirken nasil anlatir anlamiyorum..
bugün aradi beni, sesin degisik geliyor hastamisin dedi yok yorgunum sadece abla dedim kisa bir sekilde konusup kapattim.. icimden o an hicbirsey gelmedi, kin tutmam kimseye ama sinirlerim yatismis degil helede askimla böyle bir olay yasadiktan sonra..
canım belkide bilinçsizce yaptı o kadar ii anlaşıyorsanız eminim durumun önemini fazketmeden yapmıştır.Ama bunun farkına varmalı ki bir daha yapmasın aynı hatayılmaz:
anladım guzlm...ama sıkma cnını hersey oalcagna varır,enıste de napsn elı kolu baglı oldgu ıcın bunalmıs ondan ole demstr sna
hata bende kesinlikle, anlatmamaliydim ablasina..
yani kötü niyeti olmadigindan eminim sonucta diger taraftaki kendi kardesi ve kendi cocugu gibi sever onu..
ama ben uyarmisken o kadar yapilacak is degil yaptigi..
bilmiyorum bugün bitsin istiyorum bi an önce gecsin su günler..
askimada dedim inan ben cok iyiyim.. Askerlik kutsaldir derler ya evet kutsal dedim cünkü birbirimize kavusmamiza son adim bu.. Üzülmüyorum cünkü geleceksin, üzülmüyorum cünkü kavusacagiz hic ayrilmamak üzere dedim..
tabi bunlari söylerken bile sesim nasil titriyordu.. agliyormusun dedi hayir aglamiyorum, aglamadim, aglamicamda dedim..
canım kendini suçlama insan canı bişeye sıkılınca paylaşacak birini arıyo sende görümcenle paylaşmışısın hatalı olan o kendini suçlayarak üzme tamam mı canım inşallahh bu günlerde geçer atık bir gün bile geçmek bilmiyor sanki ama birlikte geçireceğiz bu günleri olumunekankayizsmile
evet kesinlikle.. gece gece cok konustum bende ama icim öyle doluyduki tüm gün mahfettim kendimi..
iyiki burasi var, iyiki sizler varsiniz, insan gercekten kendini daha iyi hissediyor dertlesince
canım birbirimizi en iyi biz anlarız ben geç keşfettim burayı keşke daha önce bulsaymışım gerçekten insan kendini anlayan birileri olunca rahatlıyor ne demişler eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar kaydirigubbakcemile5
ayy attan cok düstüm ama essekten düsmedim hic=)
bi kere essegin üstündeyken aldi basini bir evin icine dogru gitmeye basladi ve bende hala atlamiyorum üstünden essege laf anlatmaya calisiyorum inat yaa yola getirecem illa=)
baktim olmuyor atladim bu seferde tuttum ipini ama ne fayda essek girdi o yola gidecek kesin.. o inat ben ondan inat birakmadim ipi ve sürükledi beni arkasinda ellerimi kesti ip hep=)
essekle essek olmanin cezasini haftalarca cektim anlicagin=)
lafi nerden nereye getirdim yaaa=S=)
caglom maalesef ınsanlar bazen tutarsız olabılıyor cnm bu yüzden ne olurs aolsun herseyı aşkınla paylaş 2.ci şahıstan duyduklaırnda dellenıyorlar tabııkı senı cok ıyı anlıyorum aşkın üzülmesin diye söylemedin ama maalesef insanlar boşboğaz tatlım bundan sonra ne olursa olsun eksi yana artı ne olursa olsun ilk aşkına söyle çünkü hayatını birşetireceğin adam o herşeyi bilsin sadece o bilsin bir başkasından duyup üzüleceğine senden duyup çözüm bulur daha iy tatlım sıkma kendini ben seni çok güçlü bir bayan olarak tanıdımbununda üstesinden gelirsin sen...
ne güzel bak kafan dağılmış demekki espiri yapıyorsun alemsin valla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?