335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ohhh muhabbetiniz bol olsun 335dc cim geldiğinde acısını çıkarırsın bende aşkımla kavga temeyi özledim yaa askerde diye kavga çıkaramıyorum püff

canlar naber ben bugün çok yorgun hissediyorum kendimi bütün gün miskinlendim aşkım da diyo niye bu kadar nazlı konuşuyosun

beni de bugün aramadı diye üzülüyordumgünlükyazdım telim çaldı baktım ankisörden aşkım arıyor:roflol:
yarın ilk defa çarşı iznine çıkacak bir aksilik olmassa yarın erken kalkıcam az biraz bakım yapıyım toplayayım kendimi. kameradan da olsa iyi görsün beni askerim:asigim:

canlar naber ben bugün çok yorgun hissediyorum kendimi bütün gün miskinlendim aşkım da diyo niye bu kadar nazlı konuşuyosun

bende sık sık öyle ölü gibi konuşurum o da kızar askerde olan sen misin diye yazık onlarda iki kelime edip moral bulalım diye arıyorlar birde bakıyorla ki moral verilmesi gereken bizler :mymeka:

kızlar benim baglantım çok kötü tam yazacağım kopuyor sonra kendiliğindenbağlanıyor çözüm bulamıyorum deli olucam yarın aşkımı çarşı izni olursa bu bağlantıyla msn de bile konuşamam çıldırıcam ben yaaaa

ya hayatm sivritepe mi blmiyorm ama ilk gittiginde bşka yerdeydi hatta oraya sürgün yeri diyolarmş rtesi gün hemen yıldırım kışlaya götürdüler snra kaldı orda acemilikten snrada .. ewt tanıyo olabilir zatn bitek acemilikte kısa dnemlerle birlikteydi

selam kızlar aşkım çarşıya çıkmış komutanından telefonunu almış şuan kahvaltı ediyor mesajlaşıyoruz birazdan nete gelecek ama benim bağlantım hala arızalı ...

canım ilk gittiği yer muhtemelen ortaköy benimki bir gece orda kaldı sonra yıldırım kışlası sonrada sivritepe dağıtmışlar onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…