335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben geldim aşkım gitti yemek yiyip karakoluna döndü nöbeti varmış 2 saat çok kötü şeyler dudum...pkk varmış onların ordada halk tedirginmiş sürekli bizi çok seviyor halk diyor askerleri yani ama insanlar çok korkuyor dedi...ben alıştım dedi herşey allahtan diyor alnıma ne yazıldıysa onu yaşıyacağım diyor ...kıyamam ben onaa...

Tutticim nasılsın aşkınla görüştükten sonra insan buruk oluyo demi

Tutticim nasılsın aşkınla görüştükten sonra insan buruk oluyo demi

teşekkür ederim canım saol ben iyiyim seni sormalı evet ya aşkımla konuştuktan sonra o gitikten sona çok duygusallaşıyorum...sanki elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibi içimden artık gelsin diye sağ sağlim gelsin diye dua ediyorum öyle özlemişimki birde facebookta duvarıma bişeyler yazmış çok duygulandım allahın izni ile bitirip gelicekler komutanı saolsun çarşıya yollamış kafan dağılsın biraz demiş...

Bende iyiyim biraz çünkü yarın çarşıya çıkacak nasipse 29 ekimde de ben onun yanına gideceğim evci çıkaracağım en azından güzel bir kaç gün geçirerek insan avunuyor ama sonra yine aynı karanlık günler of boshayallersmile

oo harika tabi cnm ya git hem sana hem eşine moral olur acısını çıkarın bayramdada gidersin yanına sonrasında bişe kalmıyo zaten yeterki iyi olsunlar...

caglom hoşgeldin cnm bizimkinin çarşı izni varmış milet çok tedirgin oluyormuş dışarda askerleri görünce aşkım onlar korku dolu gözle bakınca bende tedirgin oluyorum dedi yazık urdaki insanlara dedi ufacık çocuklar asker abi bizi koru onlardan diyormuş bende büyüyünce senin gibi olcam diyomuş benimki aslanım benim demiş kıyamam yaaa

canım ayda bir eci izni eriyorlar bayram da bir ay olmuyor maalesefsenin askerin nerdeydi anlaılan kötü bir yerde canım

canım ayda bir eci izni eriyorlar bayram da bir ay olmuyor maalesefsenin askerin nerdeydi anlaılan kötü bir yerde canım

benim askerim ağrı-doğubayazıtta tatlım ağrı dağının tam karşısındaymış karakol =(
olsun cnm git gör askerini en azından hasret giderin...benim babam izin verse 3 aylığına ağrıda ev kiralıcam ama mümkün değil izin vermez...

allah yardimcin olsun tuti senin icinde zor bitcek in$ bizde haftaya gormeye gidicez toci$i bi hafta o kadar buyuyoki gozumuzde

hadi bakalım siz görün bitanem askerlerinizi etrafımda askerini görenleri duydukça ben seviniyorum valla bilmemmi cnm 1 hafta dağ gibi gelir göze ama yanında oldumu hemen günler biter bol bol hasret giderin cnmm...

az evvel aşkım aradı kastamonu'dan 5 tane daha kısa dönem asker gelecekmiş yarın gelmeye başlıyacaklarmış benimkinin komutanı aşkımı santrele koycakmış nöbeti yeni gelenlere devredecekmiş komutanı sen tuttun yeterince santralde kal sen demiş benimki doğuda askerlere çok iyi davranıyorlar dedi bir kez olsun ne uzun dönem askerden ne komutandan nede çavuşlardan ters bişey diyen olmadı bana karşı dedi çünkü hepimiz birbirimiz için vatan için burdayız diye düşünüyorlar.allah huzurlarını bozmasın:Saruboceq:

Son düzenleme:
Tutti allah sabır versin sana ben halime şükretmeliyim sadece uzaklık en azından güvenlik problemimiz yok
Huzursuz senin adına da çok sevindim

Tutti allah sabır versin sana ben halime şükretmeliyim sadece uzaklık en azından güvenlik problemimiz yok
Huzursuz senin adına da çok sevindim

tabiiki cnm şükret haline beterin beteri var bende şükrediyorum tunceli,şırnak,hakkaride askeri olan arkadaşlarımız var allah yardımcıları olsun hepsi ana baba evladı...

ne oldu canım geçmiş olsun

bugün zor birgün gecirdim..
ilk defa nisanlimada yansittim daha dogrusu ona yansitmamaya calistigimi ögrendi bazi sorunlari ve bu nedenle gerildim baya..
sinirlerim altüst suan, uyuyamiyorum deli olacam..
insanlar ne garip, hayatta ailem ve askimdan baska kimseye güvenmemeliymisim bunu ögrendim yeniden..

canım haklısın güvenme konusunda ayrıca böyle can sıkan olaylar yaşayınca onlara daha çok ihtiyaç duyuyoruz değil mi allah onları hayatımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…