- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.161
^Köy karakolunda askimm, o yüzden carsi izni yokmus=(
ben geldim aşkım gitti yemek yiyip karakoluna döndü nöbeti varmış 2 saat çok kötü şeyler dudum...pkk varmış onların ordada halk tedirginmiş sürekli bizi çok seviyor halk diyor askerleri yani ama insanlar çok korkuyor dedi...ben alıştım dedi herşey allahtan diyor alnıma ne yazıldıysa onu yaşıyacağım diyor ...kıyamam ben onaa...
Tutticim nasılsın aşkınla görüştükten sonra insan buruk oluyo demi
Benim kardeşim de köy karakolunda ona da yok güvenlikle ilgili galiba
teşekkür ederim canım saol ben iyiyim seni sormalı evet ya aşkımla konuştuktan sonra o gitikten sona çok duygusallaşıyorum...sanki elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibi içimden artık gelsin diye sağ sağlim gelsin diye dua ediyorum öyle özlemişimki birde facebookta duvarıma bişeyler yazmış çok duygulandım allahın izni ile bitirip gelicekler komutanı saolsun çarşıya yollamış kafan dağılsın biraz demiş...
Bende iyiyim biraz çünkü yarın çarşıya çıkacak nasipse 29 ekimde de ben onun yanına gideceğim evci çıkaracağım en azından güzel bir kaç gün geçirerek insan avunuyor ama sonra yine aynı karanlık günler of boshayallersmile
oo harika tabi cnm ya git hem sana hem eşine moral olur acısını çıkarın bayramdada gidersin yanına sonrasında bişe kalmıyo zaten yeterki iyi olsunlar...
caglom hoşgeldin cnm bizimkinin çarşı izni varmış milet çok tedirgin oluyormuş dışarda askerleri görünce aşkım onlar korku dolu gözle bakınca bende tedirgin oluyorum dedi yazık urdaki insanlara dedi ufacık çocuklar asker abi bizi koru onlardan diyormuş bende büyüyünce senin gibi olcam diyomuş benimki aslanım benim demiş kıyamam yaaa
canım ayda bir eci izni eriyorlar bayram da bir ay olmuyor maalesefsenin askerin nerdeydi anlaılan kötü bir yerde canım
allah yardimcin olsun tuti senin icinde zor bitcek in$ bizde haftaya gormeye gidicez toci$i bi hafta o kadar buyuyoki gozumuzde
Tutti allah sabır versin sana ben halime şükretmeliyim sadece uzaklık en azından güvenlik problemimiz yok
Huzursuz senin adına da çok sevindim
tabiiki cnm şükret haline beterin beteri var bende şükrediyorum tunceli,şırnak,hakkaride askeri olan arkadaşlarımız var allah yardımcıları olsun hepsi ana baba evladı...
off basim cok agriyor catlicak sankiii=(
ne oldu canım geçmiş olsun
bugün zor birgün gecirdim..
ilk defa nisanlimada yansittim daha dogrusu ona yansitmamaya calistigimi ögrendi bazi sorunlari ve bu nedenle gerildim baya..
sinirlerim altüst suan, uyuyamiyorum deli olacam..
insanlar ne garip, hayatta ailem ve askimdan baska kimseye güvenmemeliymisim bunu ögrendim yeniden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?