335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

GeCe_KuSu;15721078]kamerayı kapatır kapatmaz doldu taştı içimm:gitme:

hiç deilse kamerada görmüşsn canm ya bnmki açmıyo çok kalabalk dio mafoldumben enson yemin töreninden bi gün snra gördm bn ynına gittigmde :gitme:

2 gündür çok mutluym aşkm gittigindn berii gecelerii hiç knuşamıyodk doal olarak gitmedn hergn knuşurduk cünkü ... amaaa ikigecedir 12 de arıyoo eski günlere geri döndüm snki birazz :)))

kamerayı kapatır kapatmaz doldu taştı içimm:gitme:

ayy canimsin ya skma canini sakin gercekten az kaldi, güclü olmaliyiz biz..
bende dün cok kötü oldum ama simdi sabirsizlikla aramasini bekliyorum sacmalamak icin=)
biz onlardan ne kadar saklamaya calissakda bir sekilde seziyorlar cünkü iyi olmayinca, o yüzden dikkat etmeliyiz kusumm opuyorumnanaktan

off allhm çıldırcmm bn adam arasn da internete giriym die bekliyorm yarm saat önce girmş tesadf gördm deli etck bni ya her hafta arardı 10 dk snra gircm gir aşkm die aramadıı bnde doal olark bekliyodm arasn die telefn yokmş isteyn bulur

sakin ol canimm, zaten haftada bir oluyor carsi izni onuda kendine iskence yapma=)
güzel güzel konusun, sevin birbiriniziiopuyorumnanaktan

ya canm sinir ediyo bni off... bi yıldır birlikteyz yüzyüzeyken telefonda herşey çok güzel ne zamn msnde konuşsak kavga ediyorz.. en sinir oldugum şeylerdn biri bna geç yazılmasıdır buda hiç tık tık yazmaz yani beklemektende nefret ediyorm bildigi hlde sinir ediyo bni bide bi huyum wr bi moralm bozuldumu kolay kolay düzelmem zatn bi sat knuşabiliyorz ondada böyle oluyo

bozma moralini canim yaa..belki ailesiylede görüsüyordur olabilir bu tür seyler..
bizim carsi izni oldugunda ben diyordum önce ailenle konus sonra benimle konuski rahat olalim yoksa onlarda üzülüyorlar bizimle neden konusmuyor diye felan..
yani kendini üzme böyle seylere gelsin acisini cikarirsin=)

kizlaar bu arada annem bugün söyledi, bi tanidigimizin kizi oxfordda moda okudu ve suan londrada mango magazasinin tasarimciligini yapiyor.. annem bir kac ay önce bunla görüsmüstü ve cizimlerini göstermis harika abiyeler felan cizmis..annemede eger isterseniz sizin icinde tasarliyabilirim birseyler demis ve annemde benim icin degil ama kizin gelinligini yaparsan cok iyi olur demis oda kabul etmis=)
ayy duydum bir heyecanlandim anlatamammm=)

cay CagLom ne güzel iste sevindim senin adina :)

istanbulda oturan arkadaslar size bir sorum olacak. istanbuldan ev satin almak istiyoruz. site icinde güvenilir bri apartman dairesi. fakat slilivri, pendik, kartal istemiyoruz. fikri olan var mi?

selam herkese bugün aşırı uykum war oysaki geç te kalkmıştım neyse 1 gün daha bitti geçmişi okuyamadım uykum açılırsa aranıza gelirim tekrar canlar öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…