- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.281
ıyım cnm askerım aramadı onun aramasını beklıyorum aramazsa ben arayacağımda 7 gibi falan...bugünde bitti çok şükür...
ahh ahh sorma ben de aynı duygular içindeyim tatlım hayatım o kadar boş geliyor ki onsuz eve bile girmek istemiyorum o yok diye..
onlar bizim en büyük destekçimiz onlar olmadan sendelemeye başladık sallanıyoruz biliyorum ama yıkılmak yok canım onlar için ayakta kalmalı kuvvetli olmalıyız biz böyle olursak onlar napsın oralarda bol bol dua et canım aklına geldikçe dua oku bi de askerler için fetih suresi çok iyiymiş ben onu okuyorum arada sen de oku hem manevi olarak da rahatlarsın..
Allah hepimize sabır versin askerlerimize de yollarını dört gözle bekleyen bizlere de..
miracle,caglo,selenn hoşgeldiniz tertiplerim...
miracle,caglo,selenn hoşgeldiniz tertiplerim...
kızlar selammm bir kaç gündür yoktum kuzenimin bebişi oldu onun yanına gittim ama görmeyeli herkes bunalım takılıyo en son bıraktığımda düğün dernek hayalleri vardı hem şafaklar atıyo kızlar ikili rakamlardayız ve 10 günü geçti bile zemuszemus
hosbulduk cnm, senin neyin var CADIARZU
oyy canlar oyyy=(
sanirim icimizi en cok yakan paylasamamanin verdigi aci.. onlarla öyle uzak öyle farkli iki dünyadayizki suan.. üzülmesinler diye tüm dertleri tek basimiza sirtliyoruz.. mutlu oldugumuz anlarda onlarla bunu paylasamiyoruz.. yenilikler oluyor hayatimizda en son onlarin haberi oluyor.. ve daha saymakla bitmeyen bir sürü bizden götürdügü sey var bu dönemin..
ama bize kattiklarinida göz ardi etmemeliyiz.. sabretmeyi ögreniyoruz, sevgimizi en son noktasinda en ucta yasiyoruz, olgunlasiyoruz, zamanla savasiyoruz, hayata cok farkli bir yönden bakiyoruz..
o yüzden herzaman dedigim gibi gücümüzü kaybetmeyelim, hersey cok güzel olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?