335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlaaar meraba kaç gündür gelemedim bir türlü çok yoğundum bu haftasonu
ancak girebiliyorum..
yeni gelenler varmış hoşgelmişler a.s.
evli olan yok mu diye soranlar olmuş ben varım evli aklinialirimsmile
ayrıca kızlar bu kpss stresi beni mahvetti bi de kocişim hasreti her geçen gün daha da ağırlaşıyor o 3 ay nasıl gelicek merak ediyorum :sinifsinif:

allahımmmmm çizelgemde 2 ay 4 hafta 2 gün yazıyor 3 aydan düşmşüz azda olsa başka bişey dileseydim kesin olacakmış....

Son düzenleme:
violem ne olur o 90 gün geçsin hiç iyi günler yaşamıyorum sırf kafam dağılsın diye burada vakit geçiriyorum ona en ihtiyacım olduğu zamanda askere gitti aslında ben herşeye pozitif bakarım şükrederim ama artık sanki o gücüm kalmadı o yüzden göz açıp kapayıncaya kadar gelsin aşkım şu gerçek hayatta aşkımdan başkası yalan......

Son düzenleme:
ahh ahh sorma ben de aynı duygular içindeyim tatlım hayatım o kadar boş geliyor ki onsuz eve bile girmek istemiyorum o yok diye..
onlar bizim en büyük destekçimiz onlar olmadan sendelemeye başladık sallanıyoruz biliyorum ama yıkılmak yok canım onlar için ayakta kalmalı kuvvetli olmalıyız biz böyle olursak onlar napsın oralarda bol bol dua et canım aklına geldikçe dua oku bi de askerler için fetih suresi çok iyiymiş ben onu okuyorum arada sen de oku hem manevi olarak da rahatlarsın..
Allah hepimize sabır versin askerlerimize de yollarını dört gözle bekleyen bizlere de..

çoook haklısın cnm allah onları başımızdan eksik etmesin ben hep aşkıma dua ederken benim canımı alsın ona versin diyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bir dua bilmiyorum ama sanırım çok sevmekten kaynaklanıyor...fetih süresi duydum ama askerlerimiz için okunduğunu faydalı olduğunu bilmiyordum madem hayırlı bir dua o zaman okuyayım bende cnm çok saolll...
allah hepimize güç ,kuvvet ve sabır askerlerimizede aynı gücü, kuvveti ve sabırı versin...:Saruboceq:

oyy canlar oyyy=(
sanirim icimizi en cok yakan paylasamamanin verdigi aci.. onlarla öyle uzak öyle farkli iki dünyadayizki suan.. üzülmesinler diye tüm dertleri tek basimiza sirtliyoruz.. mutlu oldugumuz anlarda onlarla bunu paylasamiyoruz.. yenilikler oluyor hayatimizda en son onlarin haberi oluyor.. ve daha saymakla bitmeyen bir sürü bizden götürdügü sey var bu dönemin..
ama bize kattiklarinida göz ardi etmemeliyiz.. sabretmeyi ögreniyoruz, sevgimizi en son noktasinda en ucta yasiyoruz, olgunlasiyoruz, zamanla savasiyoruz, hayata cok farkli bir yönden bakiyoruz..
o yüzden herzaman dedigim gibi gücümüzü kaybetmeyelim, hersey cok güzel olacak..

kızlar selammm bir kaç gündür yoktum kuzenimin bebişi oldu onun yanına gittim ama görmeyeli herkes bunalım takılıyo en son bıraktığımda düğün dernek hayalleri vardı hem şafaklar atıyo kızlar ikili rakamlardayız ve 10 günü geçti bile zemuszemus

caglom yazdıklarına harfiyen katılıyorum cnm...ne acıyı ne mutluluğu onlarla paylaşamıyoruz mutlu olduğum bişeyi bile paylaşamıyorum o an yanımda olmak ister diye acımı zaten paylaşamam atlar gelir gözü karadır sessiz kalıp sessizliğimle 2 ay 4 hafta 2 gün daha katlanacağım ...

bu arada sıcak bir karşılama bile yetiyor insana değil mi ???kendimden bildiğim için hepinizi mümkün olduğunca karşılamaya çalışıyorum...

Son düzenleme:

aramızda pozitif düşünen bir daha var hep böyle olun canlarım...kuzenin bebeği oldu demek allah analı babalı büyütsün inşallah darısı sana inşallah...

hosbulduk cnm, senin neyin var CADIARZU

canım ben özel hayatımı nete taşımayı sevmiyorum ama aile arası diyebilirim...

ne kadar güzel anlatmışsın canım inşallah her şey güzel olucak ben de kafamda binlerce karşılama anı hayal ediyorum bakalım o günleri görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…