- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.261
ben yemin törenine de gidemedim:gitme:GeCe_KuSu;15721078]kamerayı kapatır kapatmaz doldu taştı içimm:gitme:
hiç deilse kamerada görmüşsn canm ya bnmki açmıyo çok kalabalk dio mafoldumben enson yemin töreninden bi gün snra gördm bn ynına gittigmde :gitme:
haklıın canım da 7.5 yıllık olunca ilişki her şeyimden anlıyo benimki:roflol:ayy canimsin ya skma canini sakin gercekten az kaldi, güclü olmaliyiz biz..
bende dün cok kötü oldum ama simdi sabirsizlikla aramasini bekliyorum sacmalamak icin=)
biz onlardan ne kadar saklamaya calissakda bir sekilde seziyorlar cünkü iyi olmayinca, o yüzden dikkat etmeliyiz kusumm opuyorumnanaktan
ayy kafayı yedirtcek bana ya
evli olan var canım.hoşgeldin bu arada aramıza.bayramda gelicek askerlerimiz varmi evli olunca bayram ayri daha zor geldi toci$le gelsehdmi diye dusunduk izin kullancak varmi kizlar
mrh arkadaşlar aranıza ben de bugün katıldım :) ben de asker bekleyenlerdenim aranızda evli yok sanırım ben evliyimgeçen hafta tam 1 yıl oldu 1.yılımızı ayrı geçirmek varmış kaderde
ben yemin törenine de gidemedim:gitme:
haklıın canım da 7.5 yıllık olunca ilişki her şeyimden anlıyo benimki:roflol:
evli olan var canım.hoşgeldin bu arada aramıza.
hoşgelddin canım
kızlar günaydın, kimsecikler yok burda.. günler geçiyor ama sanırım ben daha fazla özlüyorum, canım çok yanıyor son günlerde içimde bi sıkıntı ,herdaim ağlamaklıyım... şu günler bi geçse offf
şunu söylemem gerekirki bende son bikaç gündr hıc ii deilim.çok agresif ve mutsuzum sürekli ağlayasım var,ilk başlarda kendmi oyalayacak idare edecek şeyler artık sıkmaya yeterli gelmemeye başladı..yokluguna dayanamıyorum...
kızlarr noluyosuuzz ya yakışmıyo hiç bize. destek olucaz birbirimize böyle ağlaşmak yokkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkizlar bende günlerdir sürekli aglar oldum, canim cok skiliyor ama bugün uzun zamandan sonra ilk defa iyi bir haber aldim=)
ev buldum bu hafta tasiniyorummmm=)
pes etmemek lazim, ne olursa olsun güclüyüz biz, sevgimize tutunarak ayakta durmaliyiz=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?