335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bahçeşehir olabilir belki cnm. ama biraz merkeze uzak kalıyor. aslında önemli olan iş yerine yakın bi yerde oturmanız, istanbul'da ulaşım büyük problem. ama illa site ve güvenlik olmasın, şehrin merkezinde olayım diye düşünürsen beşiktaş çok güzeldir. ama güvenlikli site aklıma gelmedi orda. maslak, 4. levent daha yeni yapıların olduğu bölge ve yine ulaşım rahattır.
yeni yapılan avrupa konutları var mesela, gaziosmanpasa'da. o bahçeşehir'e oranla daha yakın merkeze.
aslında dediğim gibi bi çok faktör var, nerede çalışıcaksınız, merkezde mi oturmak istersiniz. ve maalesef en önemlisi aradığınız fiyat aralığı.
7 yıl ist'da yaşadım. tekrardan döneceğim inş.
eğer yardımcı olabileceğim bi şi olursa, elimden geleni yaparım :)

mrh arkadaşlar aranıza ben de bugün katıldım :) ben de asker bekleyenlerdenim aranızda evli yok sanırım ben evliyim geçen hafta tam 1 yıl oldu 1.yılımızı ayrı geçirmek varmış kaderde

evet askerlerimiz gelip evlerini görürlerse burda bayramda bi daha ayrılması zor olur.hemde ocak 17 teskere alamıyolar o zman şafağa bi 5 bile eklemek işime gelmiyooo:)

evli mutlu cocuklu bekleyen bile var:) ramazn bayramindn eklendi bizim 17 ocaka ay bilmiyorum ya 5 gun 5gun ama evimizi cok ozledim artik sabrim kalmyo ocakta bi ark dogum yapicakmis ay bitmis ya dedim sonra tocamla konustuk ocaga daha coook var dedim:) iyice alt ust oldu dengelerimiz :)

Son düzenleme:
az önce nefes filmini izledim, dağıldım ya gözlerim şişti ağlamaktan... rabbim mesleği asker olanların her daim o dağlarda gezenlerin yakınlarına sabır versin:2:

ben yemin törenine de gidemedim:gitme:
haklıın canım da 7.5 yıllık olunca ilişki her şeyimden anlıyo benimki:roflol:
ayy kafayı yedirtcek bana ya

bayramda gelicek askerlerimiz varmi evli olunca bayram ayri daha zor geldi toci$le gelsehdmi diye dusunduk izin kullancak varmi kizlar
evli olan var canım.hoşgeldin bu arada aramıza.
mrh arkadaşlar aranıza ben de bugün katıldım :) ben de asker bekleyenlerdenim aranızda evli yok sanırım ben evliyim geçen hafta tam 1 yıl oldu 1.yılımızı ayrı geçirmek varmış kaderde

hoşgelddin canım

kızlar günaydın, kimsecikler yok burda.. günler geçiyor ama sanırım ben daha fazla özlüyorum, canım çok yanıyor son günlerde içimde bi sıkıntı ,herdaim ağlamaklıyım... şu günler bi geçse offf

şunu söylemem gerekirki bende son bikaç gündr hıc ii deilim.çok agresif ve mutsuzum sürekli ağlayasım var,ilk başlarda kendmi oyalayacak idare edecek şeyler artık sıkmaya yeterli gelmemeye başladı..yokluguna dayanamıyorum...

aynen bende öyleyim, birde biz ayrı şehirlerdeyiz, döndüğünde yine ayrılıklar yaşayacağız, temelli kavuşamayacağız yani, işi yok, atanamadı hala, bide onu bekleyeceğim, bunları düşündükçe kasvet basıyor.. keşke döndüğünde istediğim an görebilme imkanım olsa, :gitme:

şiştttttttttttttttttttt ohoooooooooooooo asker yarenleri kendilerini iyicene bırakmış beğenmedim bu hallerinizi toparlanın lütfen emin olun aranızda en ağır yükü olan benim ama hayata pozitif bakıyorum ne şanslıyız ki bizi seven bir insanlar var mutlu olacağımızı düşündüğümüz lütfen toparlanın ...

kizlar bende günlerdir sürekli aglar oldum, canim cok skiliyor ama bugün uzun zamandan sonra ilk defa iyi bir haber aldim=)
ev buldum bu hafta tasiniyorummmm=)
pes etmemek lazim, ne olursa olsun güclüyüz biz, sevgimize tutunarak ayakta durmaliyiz=)

kızlarr noluyosuuzz ya yakışmıyo hiç bize. destek olucaz birbirimize böyle ağlaşmak yokkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…