335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selammm kızlar ben geldimmmm
off o yazı ne ölee yaa koptum.
tutim yeni memleketin hayırlı olsun:roflol
mayra ve ozeleğitim size de merhabaar nasılsınız?
gezmiyom canım yeni geldim sayılır ders çalışıyodum,ozeleğitim avtarını yeni farkettim çok hoş olmuş

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım ii olmaya çalışıyoruz bu şafaklar geçse daha ii olacaz canım sende hoşgeldin o zamana.s.

inşallah atanırsın canım benim adımdan da anlaşılacağı gibi özel eğitim zihin engelliler sınıf öğrt canım senin branşında çok güzel canım ama biraz kpps zorluyor sizde

haklısın canım branşımı seviyorum ama kpss olmasa off off....
hakkımız göz göre göre yeniyor.kimse tepki vermiyor. 3 senedir tayinim çıkmıyor:üzgünüm:

bu son olur inşallah canım iptal olan sınavın nasıldı peki iptal olması ii mi oldu senin için

hesaplara göre 8 2 83 gelecekti puanım ve bir şekilde atanıcktımm canım ama malum kopya olayları olunca sapmalar iptal oldu ve herkesin puanı 6-10 arasında düşük geldi. ben de 76 aldım ama yetmiyor bizde.
iptal olması yerine kopyacıların puanları hesaba katılmadan bizim puanlar tekrar hesaplansaydı daha iyi olurdu.

benim kardeşimde girdi canım onun da başına aynısı geldi standart sapma muhabbeti ama iptal olmasaydı tam olarak kimin kopya çetiği belli değil ya canım haksız yere atananlar olurdu tabi şimdi de kimin kopya çekip çekmeyeceği belli değil türkiye burası demi inşallah hakettiğin puanı alırsın canım burada paylaşırsındelikafadulden

hayırlısıyla hasta filan olmadan sınava girer çıkarım inşallah.stresten hastanelik oluyorum ben sınav öncesi. çok garibim:roflolaylaşırım tabi.inş olcak bu sene.

yeterli puan alırsam burdaki öğretmenlein çok başını ağrıtırım topic bile açarım zaten:roflol:

evet canım gideceğin yeri çok ii seçmelisin ya gerçekten insan atansam farketmez falan diyor ama bir gün bile çekilmiyor kötü yerlerde hatta ilk olarak sözleşmeli atanmayı deneyebilirsin kötü yer olmaması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…