335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Gece_Kusu dandik saat dedigin meshur asker saati CASIO'mu yoksa=D
benim askimda aldi ondan haha öyle komik görünüyorki sanki oyuncak gibi yaaa=D
bencede pahali hediyelerin basina ne gelecegi belli olmaz dikkat etmek lazim..
ben o yüzden gelene kadar göndermicem birsey daha..
ihtiyaci olan seyleri gönderdim sadece bundan sonra mektup yazip gönderirim hediyelerinide gelince toplu alsin=)

aynen canım caasio:)))))))
beraber aldık ben çok dalga geçmiştim gel üstüne kalemle swatch falan yazıyım die:)))))

çok güzel olur valla. anlamlı bir hediye...
ben de isterimde ödüm patlar göz göre göre kestirip biçtirmem kendimi):):)

benki igneyi görünce bile bayilan biriyim ama göze aliyorum yinede=)
hem arastirdim yaptigin yere göre degisiyormus agrisi=)
bir kere yaptircam bir ömür boyu ismini üzerimde tasiyacam, o yüzdende gerekirse ayila bayila yine yaptircam=D

yarin tocamin yanindayiz ins. Bayilcam heyacandan cok ozledim bu sefer gunler gectikce dahada buyuyo gozumde askerlik bi suru tatli yaptim supriz resimleri cikarticaktim ama olmadi nedense hep bi engel cikiyo kacinciya cikarttiramiyorum

yarin tocamin yanindayiz ins. Bayilcam heyacandan cok ozledim bu sefer gunler gectikce dahada buyuyo gozumde askerlik bi suru tatli yaptim supriz resimleri cikarticaktim ama olmadi nedense hep bi engel cikiyo kacinciya cikarttiramiyorum

ayyy ne güzel canimm, ne mutlu sana..cok güzel vakit gecirmenizi umarim=)
mis gibi tatli yesin eniste ellerinden kendine gelsin azcik=)
yinede cok sükür de canim en azindan gidebiliyorsun yanina böyle arada bir, fotograflarida bir dahaki sefere ayarlarsin skma kendini..

huzursuz cnm hadi bakalım bol bol vakit geçir tocacınla inşallah çoook güzel bir gün geçirirsiniz...
caglom benim aşkımda benim ismimi yazdırmak istiyor kol altına yunanca ihihihi

ayyy bende ayni yere yaptircam=D
yani kol alti dedigin yeri yanlis anlamadiysam tabi=D

kol dirseği ile bileğin olduğu kısım canım...aşkımın göğsünde kartal dövmesi var benim komutanı görmüş bu ne demiş kartal komutanım demiş adam şaşkın şaşkın bakmış...sempatiksalakcinni

haa yok ben üst tarafa yaptircam=D
yani koltuk alti ile dirsek arasina=)
erkeklerde ama enistenin dedigi gibi daha güzel oluyor=)
ben basta kol bilegime düsündüm ama cok aciyormus orasi vazgectim=D

bn çkıyorm burası kalabalıklaşıyo bni bkliyosnz knuşmak için yahuuu kaydirigubbakcemile3 gece kuşu wlla bölük çavuşu olabilir hç bilmiyorm sadece çavuş onu biliyorm kaydirigubbakcemile3 adamım istanbulda yapamadıgı kariyeri askerlikte yaptı ehehe :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…