335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benm kide 17 sinde çıkıcaktaaa
şimdide bayrama glim özledim diye bişey çıkardı bu gün msn de konuşurken söledi 12 gün uzuyo oz amn da ocak sonunda geliyoo naparızz falan diyorum olsun 155 gün geçtiyse 12 günde geçer sıkıldım bayramı yanlız geçirmek istemiyorum diyo ben gelim 4 gün falan kalıyım diyorum bilmiyorum yapcazz bişeyler artıkk hayrlısı ama izin kullansın istemiyorum

Kızlarrr nasılsınızz??? Ne zamandır nete giremiyorum yoğunluktan. Umarım iyisinizdir. Geçmişi okuyayım dedim ama biraz zor olacak sanırım. :)
Özledim sizleri valla...ama kimsecikler yok gibi sanırım saati tutturamadım. :çok üzgünüm:

ayyy askerleri çarşıya çıkıpta msn den görenler ne şanslı hatta yanına gidebilnler de tam ballı.. ne kadar güzel kızlar kıymetini bilin benimki ginde 1 kere arayabilirse ne mutlu yakın olsa hiç bırakmam zaten fırsatını buldukça kaçarım kocacımın ama neyse bırakayım boş hayalleri sizin haberlerinizle mutlu olurum ben de :1closedeyes:

Caglom, nete girmeye fırsat bulamadığımdan ben yeni gördüm listeni, geçikmiş bi teşekkür ama kusuruma bakma canım. Eline sağlık.Uğraşmışsın , yapmışsın, beni de unutmamışsın. çok teşekkür ederim. :1hug:

Son düzenleme:
Kuşum avatarına bayıldım çok güzelmiş.

Daha güzellerini takarsın inşallah.
aaa hoşgeldin cnaım özletme kendini arasıra ura buraya.
teşekkür ederim inşallah hep beraber takarız dah güzellerini
canım sen de görüşürsün inşallah

aaa hoşgeldin cnaım özletme kendini arasıra ura buraya.
teşekkür ederim inşallah hep beraber takarız dah güzellerini

canım sen de görüşürsün inşallah

cnmm yaa takma kafana bunu da şükür de evet yanına gidenler var her hafta askerinin valla onlar çok şanslı ne güzel öle olsa günler hemen geçer 5 gün sayarsın baktın ki cumartesi olmuşş ohhh valla ne güzell
maşallah yinede nazar değmesin

bende cumartesi nette gördüm,o sıra konuşmak çok iyi oluyo ama zaman kısıtlı olunca çok zor oluyor ya kasımın 1. ve 2 . haftası denetim varmış... En az iki hafta izin falan yok... Sizinkiler hiç denetimden bahsetti mi kızlar?

selam kızlar ben geri geldim :S
benimkide denetimden bahsetmedi ...
red_wine cnm özletme kendini...
benim aşkımda çarşıdaydı ama web camda göremedimki hiç gittiğinden beri bunada şükür yine...
bu aradabenim aşkımın orda kimseyi mecburi izine çıkarmıyorlarmış birde bir arkadaşı bayram için izine çıkmak istemiş ona izin vermişler ama mecburi değilmiş o kendi isteği ile çıkmış...

mrh kızlar benm aşkımda denetimden falan bahsetmedi ama zorunlu izinden bizde korkuyoruz açıkçası

tuti teşekkürler bayram izni vermişler dedin yaa çok sevindim demekki veriyo lar acaba askerinin arkadaşı kaç günalabildi bi bilgin varmı?

kizlaar geberiyorum desem yeridir sanirim=/
ne zor ismis ev tasimak sabahtan beri mobilya tak,temizle derken hala bitmedi yarinda devam edicem off yaa=(
sinirlerimde acayip bozuk, askima cok kizdim bugün=(
sabah carsiya cikmis haber verememis msne girip yazmis askim ordamisin carsiya ciktim felan diye bende saatler sonra gördüm ve sadece yarim saat konusabildik internette, sonra tüm gün boyunca aramadi sormadi bile naptin evi diye cok kizdim ona=(
gelsin askerden sorcam hesabini=(
off neyse canlar hemen kaciyorum ben yine, uyumam lazim sabah birde erkenden dersim var=(
kendinize iyi bakin iyi gecelerrr

doğubeyazıtta nerde canım? Benim ki telçeker taburunda? Belki tabur ve tugaydadır sadece denetim.Senin ki tabura gitmeden mi karakola gönderdiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…