- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.081
nolsun canim ya sabah sabah kendime cok büyük bir iskence yaptim, kahvalti yaparken Güneydogudan hikayeler Önce vatani izlemeye calistim 20dakika icinde aglama krizlerine girdim ve biraktim..kendi kendime yasakladim bir daha öyle seyler izlemeyi sonrada burdayim, tabelamizi yapmak icin program aradim yaptim=) simdi ortaligi toplicam yemek yapicam biraz derslerime bakicam felan iste=)
sen nasilsin canim? Enisteden naber, hersey yolunda umarim?
canım öyle şeyler izlememeye çalış yav ayrıca tabela için eline sağlık çok güzel olmuş bende iyiyim çok şükür haftasonu enişteni evci çıkarma ihtimali varda ona sevinip duruyorum iki gün onunla ohaoldumsmile
cok guzl olmus caglocum ins bugece bende yetscm size)(Düzce`ye Hosgeldiniz
Nüfus: 192.844 + 335. kisa dönem askerler ve bekleyenler
Plaka/Safak: 81
80 gün sonrada Adanadayiz hayirlisiyla, yani 3. memleketimde=)
Adana benim icin herzaman cok özel ve sevdigim bir sehirdi ama artik dahada bir anlam kazandi=)
herkese selammm
caglom ben evlenince adana'ya gelin gitcem yaaaa artık yardımcı olursun bana nerde ne var diye heheheheh hepinizi adana'ya bekliyorumbayanssulusmile
cok guzl olmus caglocum ins bugece bende yetscm size)(
caglom çok merak ettim şu cici biciyi nedir tatlımıdır yoksa tuzlu yemek falanmı ???
enişten söylemedi bana bişey belki adana'ya gittiğimizde söyler çünkü aşkım askerden terhis günü direk istanbula gelecek uçakla ağrı havaalanı tadilatı bitirmiş aktarmalı gelmeyecek allahın izni ile beni istanbuldan alıp eğerki ailem izin verirse 3 günlüğüne adanaya götürcekmiş belki oray agidince cici bici nedir söyler cnm...
tatli canim, hemde coook tatli=D
buzlu felan ben kisinda yiyorum ama eger bademciklerin hassassa dikkat et sen=D
pismis nisasta ve rendelenmis buzun üstüne gül suyu döküyorlar sonra sende üstüne pudra sekeri ekliyorsun istersen farkli meyveler offff canim cekti yine yaaa.. harika bir lezzet, tam Adanaya yakisir=D
istanbul çok soğukkkkkkkkkkkkkkkkkkk
biz sıcacık evimizde üşüyorz ya askerlermz napsınlar,bzn böle şikytci olmkla nankörlük ettğmi düşünüyorum...
çok geçmiş olsun cnm umarım önemli bişey değildir Allah şifa versin bian öncevallahi heeee...ay yaz gelsin her yer çiçek açsın kışın hiç huzurum yok yaa...
annem ameliyat olucak haftaya moral sıfır bende özel hastane araştırıyorum nette herşey üst üste geliyorrrrr...:sinifsinif:
çok geçmiş olsun cnm umarım önemli bişey değildir Allah şifa versin bian önce
biz daha plakalara gelemedik izin kullanmıştı bayramda.yeni evliyiz ilk bayraramımız diye gidesi olmamıstı :) gecer gecer bu günler ama beklemenin bu kadar zor olacagını hic tahmin etmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?