335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım öyle şeyler izlememeye çalış yav ayrıca tabela için eline sağlık çok güzel olmuş bende iyiyim çok şükür haftasonu enişteni evci çıkarma ihtimali varda ona sevinip duruyorum iki gün onunla ohaoldumsmile

zaten bide essek gibi kahvaltida izliyorum, lokmalar bogazimda takildi kaldi resmen aglamaktan, kapattim hemen bir dahada kesinlikle izlemek istemiyorum.. Genis aileyi izlerken bile gözlerimden yas geliyor yani, bu aralar normal durumda degilim o tarz filmlerden kesinlikle uzak durmaliyiz..

Ne güzel canim 2gün ne kadar degerli insan icin, böyle bir dönemde. Cook güzel bir haftasonu gecirirsiniz insallahh=) Darisida artik evci degilde evine cikmasina diyelim=)

80 gün sonrada Adanadayiz hayirlisiyla, yani 3. memleketimde=)
Adana benim icin herzaman cok özel ve sevdigim bir sehirdi ama artik dahada bir anlam kazandi=)

herkese selammm

caglom ben evlenince adana'ya gelin gitcem yaaaa artık yardımcı olursun bana nerde ne var diye heheheheh hepinizi adana'ya bekliyorum
bayanssulusmile

herkese selammm

caglom ben evlenince adana'ya gelin gitcem yaaaa artık yardımcı olursun bana nerde ne var diye heheheheh hepinizi adana'ya bekliyorum
bayanssulusmile

ayipsin tatlimmm, en güzel alisveris yerleri, restoranlar, gezilecek yerler felan hepsini bana sor=D
Hatta sana ilk tavsiye edecegim yer Sevgi adasi=) yani istanbul adalar kadar güzel olmasada gayet hos bir yer=)
Sonrada Cukurova üniversitesine git manzarayi izle o havayi icine cek=)
ahh ahh özledim Adanayi=S

Haa Tutim unutmadan söyleyim, Adanaya gittiginde kesinlikle yemen gereken tek sey söylüyorum sana=)
Cici Bici, veya kisaca Bici=D
tadina doyum olmuyor, heleki yaz aylarinda=)
Bilmiyorum eniste hic bahsettimi sana ama Mekanida söyliyeyim en güzel yapanlar Cafe Ora=)
aklinda bulunsun=D

caglom çok merak ettim şu cici biciyi nedir tatlımıdır yoksa tuzlu yemek falanmı ???
enişten söylemedi bana bişey belki adana'ya gittiğimizde söyler çünkü aşkım askerden terhis günü direk istanbula gelecek uçakla ağrı havaalanı tadilatı bitirmiş aktarmalı gelmeyecek allahın izni ile beni istanbuldan alıp eğerki ailem izin verirse 3 günlüğüne adanaya götürcekmiş belki oray agidince cici bici nedir söyler cnm...

tatli canim, hemde coook tatli=D
buzlu felan ben kisinda yiyorum ama eger bademciklerin hassassa dikkat et sen=D
pismis nisasta ve rendelenmis buzun üstüne gül suyu döküyorlar sonra sende üstüne pudra sekeri ekliyorsun istersen farkli meyveler offff canim cekti yine yaaa.. harika bir lezzet, tam Adanaya yakisir=D

offf tatlıya dayanamam cnm akşam aşkım ararsa soracağım cici bici yi yada bici yi hehehehe vereliniortak

biz sıcacık evimizde üşüyorz ya askerlermz napsınlar,bzn böle şikytci olmkla nankörlük ettğmi düşünüyorum...

vallahi heeee...ay yaz gelsin her yer çiçek açsın kışın hiç huzurum yok yaa...
annem ameliyat olucak haftaya moral sıfır bende özel hastane araştırıyorum nette herşey üst üste geliyorrrrr...
:sinifsinif:

biz daha plakalara gelemedik izin kullanmıştı bayramda.yeni evliyiz ilk bayraramımız diye gidesi olmamıstı :) gecer gecer bu günler ama beklemenin bu kadar zor olacagını hic tahmin etmiyordum.

çok geçmiş olsun cnm umarım önemli bişey değildir Allah şifa versin bian önce

saol cnm safra kesesinde taş varmış o alınıcak teşekkür ederim tekrar cnm

biz daha plakalara gelemedik izin kullanmıştı bayramda.yeni evliyiz ilk bayraramımız diye gidesi olmamıstı :) gecer gecer bu günler ama beklemenin bu kadar zor olacagını hic tahmin etmiyordum.

az kaldı cnm sonuçta hepsi hemen hemen aynı tarihlerde gelicekler kimisi 17 ocak kimisi 18 kimisi 22 ocak geçer cnm neler geçmiyor ki...allah mutluluğunuzu daim etsin yeni evliymişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…