335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

huzursuz canimm bebisi benim yerime isir öp=D
oyyy ne dadludur o simdi,kiyamam birde dis cikarinca ateslenip aglayinca bende agliyordum kardesimle=)
ahh ahh bebek özlemim depresti yine, koca bebegim geleydide bari öyle azcik giderebilseydim bu özlemi=)

inanilmaz basim agriyor kizlar, ben uyuyorum artik..safaklarda atti zaten artik Düzcedeyiz=)
kendinize cooook iyi bakinnn, sabah görüsmek üzereee

Yaşasın yuppiiii Düzecedeyizzzz plakalar plakar dedik işte geldik Düzcedeyiz hihoyyyt:teytey::dance::sm_cool:alkisalkisalkissüprizzzzz:lepi:kaydirigubbakcemile5zemuszemuskaydirigubbakcemile3

geçer canım geçerr bence en zor olan dönem ilk bir aydı o geçti yaa kalan günlerde geçer inş.:lepi:

çok haklısın canım özellikle ilk bişr hafta hergün ağlıyordum ya ölecektim sanki ama ağlama sıklığım azaldı canım geçen günlerde umut vadediyo geçmişe bakıyo insan her gün ayrı bi zorluktada olsa geçti ya önümüzdeki günlerinde geçeceğini düşünüp umutlanıyomafoldumben

ewt bende çok kötü durumdaydım iş nedeniyle çok 50 kişi aynı yerde kalıyorduk gizli gizli ağladım insanlar çok üstüme geldi geceleri gizlice ağlıyodum ama geçti o günler şimdi evdeyim çok daha kolay geliyo ama özlem her geçen gün artıyo tabii ilk defa 50 gündür görmüyorumohaoldumsmile

anlıyorum canım ben yanına gittim iki defa nasip olursa hafta sonudan gideceğim arada görmek ii geldi bana senin için daha zordur eminim:1no2:

Merhaba kızlar...Şafak Düzceeeeeeeeee hele şükür ya hele şükür bide Şafak Adanaaaaaaaa dersek tamamzemuszemuskaydirigubbakcemile5

anlıyorum canım ben yanına gittim iki defa nasip olursa hafta sonudan gideceğim arada görmek ii geldi bana senin için daha zordur eminim:1no2:

ne güzel cnm bol bol hasret gider ben sadece yemin töreninde gidebildim tekirdağda benimki uzak diye babam izin vermiyo bana kalsa 2 haftaya bir giderim işteee ama olmuyo (((

nerde kaldın canım ya geç geldinolumunekankayizsmile

Evet canım ya sorma bu aralar çok yoğunum bi türlü giremiyodum bugün de geç olsada giriyim bi şafak Düzceeeeeeee diyim dedim bugünü az mı bekledik.Plakalara indik inşallahh bundan sonrası çok hızlı geçerde biter bu askerliktekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…