335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ne güzel cnm bol bol hasret gider ben sadece yemin töreninde gidebildim tekirdağda benimki uzak diye babam izin vermiyo bana kalsa 2 haftaya bir giderim işteee ama olmuyo (((

Poffff yalnız değilsin canım bende gitmek istiyorum hele bu ara öyle özledim ki ama yok izin vermediler :gitme:

ne güzel cnm bol bol hasret gider ben sadece yemin töreninde gidebildim tekirdağda benimki uzak diye babam izin vermiyo bana kalsa 2 haftaya bir giderim işteee ama olmuyo (((

canım tekirdağ gerçekten uzak antalyaya evli olsan evci çıkardı gittiğine değerdi neyse yolu yarıladık sabır canımboshayallersmile

herkese ii geceler kızlar ben uyuyayım artık yarın okul var yarın saaat 00.00 da osmaniyeye gidiyoruz hazırlıkları yapın öptümmmmturkbayragi mirmirmirmir

gevezem çanakkaleye gidecem hafta sonu benimki izin alırsa evci çıkaracam senin askerinde orda gel k
gidelim birlikte

Ne güzel olurdu canım ya ben evci iznine çıkaramıyorum malum ben 4-5 saatliğine görmeyede razıyım bu ara şafak inanılmaz sıkıştırıyor ama bizimkiler izin vermiyor:gitme:....Sen Çanakkaleye benden bol bol selam götür canım Şeniz

tamam tatlım inşallah komutanı izin verir büyük ihtimal o günü iple çekiyorum ancak geri dönüş çok zor oluyor yav:gitme:

ben kaçtımmmmmm rüyalarımıza askerlerimiz gelsin lütfeeennnn sarılalım onlara sıkıca uyuyalım sıcacık nefesleri omzumuzda ahh ahhh:gitme:

canım tekirdağ gerçekten uzak antalyaya evli olsan evci çıkardı gittiğine değerdi neyse yolu yarıladık sabır canımboshayallersmile

ewt ya nişanı askerlikten önce yapmadığıma şimdi çok pişmanım annesi evci çıkarıyo yine giderdim ama arada ciddi bişeylerde olmayınca izin almak güçleşiyo yoksa ben burdan giderim uzak muzak dinlemem neyse çoğu gitti azı kaldı ohaoldumsmile

hoşgeldin Tuticim valla düzceye geldik Osmaniye bile ufaktan hazırlıklar var yarın gece için :))) bende yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler...

Tuticim hoşgeldin evet artık plakalara indikk şükür

Mayracım iyi geceleropuyorumnanaktan

Bende yatıyorum çok yorgunum herkese iyi geceler Osmaniyede buluşmak üzereopuyorumnanaktan

Düzce`ye Hosgeldiniz
Nüfus: 192.844 + 335. kisa dönem askerler ve bekleyenler
Plaka/Safak: 81

Eklentiler

• $düzce 2.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
80 gün sonrada Adanadayiz hayirlisiyla, yani 3. memleketimde=)
Adana benim icin herzaman cok özel ve sevdigim bir sehirdi ama artik dahada bir anlam kazandi=)

çağlom nasılsın bakalımm

nolsun canim ya sabah sabah kendime cok büyük bir iskence yaptim, kahvalti yaparken Güneydogudan hikayeler Önce vatani izlemeye calistim 20dakika icinde aglama krizlerine girdim ve biraktim..kendi kendime yasakladim bir daha öyle seyler izlemeyi sonrada burdayim, tabelamizi yapmak icin program aradim yaptim=) simdi ortaligi toplicam yemek yapicam biraz derslerime bakicam felan iste=)

sen nasilsin canim? Enisteden naber, hersey yolunda umarim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…