- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.061
ne güzel cnm bol bol hasret gider ben sadece yemin töreninde gidebildim tekirdağda benimki uzak diye babam izin vermiyo bana kalsa 2 haftaya bir giderim işteee ama olmuyo(((
Poffff yalnız değilsin canım bende gitmek istiyorum hele bu ara öyle özledim ki ama yok izin vermediler :gitme:
ne güzel cnm bol bol hasret gider ben sadece yemin töreninde gidebildim tekirdağda benimki uzak diye babam izin vermiyo bana kalsa 2 haftaya bir giderim işteee ama olmuyo(((
gevezem çanakkaleye gidecem hafta sonu benimki izin alırsa evci çıkaracam senin askerinde orda gel k
gidelim birlikte
Ne güzel olurdu canım ya ben evci iznine çıkaramıyorum malum ben 4-5 saatliğine görmeyede razıyım bu ara şafak inanılmaz sıkıştırıyor ama bizimkiler izin vermiyor:gitme:....Sen Çanakkaleye benden bol bol selam götür canım Şeniz
tamam tatlım inşallah komutanı izin verir büyük ihtimal o günü iple çekiyorum ancak geri dönüş çok zor oluyor yav:gitme:
canım tekirdağ gerçekten uzak antalyaya evli olsan evci çıkardı gittiğine değerdi neyse yolu yarıladık sabır canımboshayallersmile
Poffff yalnız değilsin canım bende gitmek istiyorum hele bu ara öyle özledim ki ama yok izin vermediler :gitme:
çağlom nasılsın bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?