335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hahha başladım ben bütün sayfayı işgal etmeye 200 sayfa gider bugün ben size söyliyim kaç günün dolmuşluğu var Kuşun Violem ÇağLom nerdee onlarda gelsin hadiiiiiiiii Plaka patisi var bu gece çok heyecanlıı :teytey:

askeri düzcede olan yok muuuuu :kedi: anammm yoksa ev sahibimz yokmuuu
öksüz yetimmi kaldıkk
çanakkalede tepenizdeym ev sahibi olarkkkkk buyrunnnnnnnnn

Ben benim oğlana bıcı bıcı yaptıracam yarın Mersine gidiyoruz :sm_cool: Onu da kendimi de yıkayımda foşu foşur geliyim bitanecikler biyere kaybolmayınn klava::1hug:

Perimmm hosgeldin canummm=)
disardaydim malum ev tasidim ufak tefek eksikler cikiyor hergün onlari gideriyorum yavas yavas=)
özledik seni walla, yerin belliydi yani=)
Bu arada bugün safak zaten 81 degilm?? yani düzcedeyiz yarinda osmaniye=)
yani benim ve askerimin hesabi bu=D

ya kızlar böyle çok karışıcak yarımız bu gece Osmaniye yarımız Düzce dicek buna bi çözüm bulalım çoğunlukta buluşalım ne dersinizbilmiyorumkismile

perimmm çok özledim seni hoşgeldin bebeğimm
kızlar moralim bozuk ya askerimle konuştum
5 gün izin kullnmıştı ben onu unuutmuşum 22 ocakta terhis olcakmış
sizle plakalara inemiyom
şafak 86 offfffffffklava:

perimmm çok özledim seni hoşgeldin bebeğimm
kızlar moralim bozuk ya askerimle konuştum
5 gün izin kullnmıştı ben onu unuutmuşum 22 ocakta terhis olcakmış
sizle plakalara inemiyom
şafak 86 offfffffffklava:

canım benim üzülme lütfen önünde çok önemli bi sınav var ona odaklan ha 86 ha 81 gececek ikiside:teselli:

ÇağLom hoşbulduk tatlım bende çok özlemiştim gerçekten sizi. Askerler ne diyorsa o walla en iyi onlar bilir. Biz yarın Düzcedeyiz. Kuşum benim hoşbulduk bitanem ya boşver annem sonunu düşün o günlerde bayram olacak burda. Biz önceden gidip sana yerler hakkında bilgi veririz hem üzülme annemm :1hug:

Kızzzzzzz ben geld:sm_cool:im topiği sessiz bırakır mıyım sanıyorsunuz artıkkkkkkk heheeeyyy !! Atın bakim üzerinizdeki olumsuz düşünceleriii herkes burayaaaaaaa. Haydi Bre Pehlivannn Yallahhhh :teytey::teytey: Plakalara geçiyoruz yaaaa çok mutlu olmalıyız bugünnn bir sonraki mutluluğumuz çok yakında şafaklarımıza olacakkk çokk az kaldı yaa !! Döndüklerinde herşey çok farklı olacak ilişkilerimiz çok çok daha fazla kuvvetlenmiş olacakk... Herşey mükemmel olacak yaaa :teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…