335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Selam violem hoşbulduk. Ya bu yol izni muhabbetini bende sordum askerime ama yol izni eksitilmiş hali zaten 17si dedi. Normalde izinsiz 19uymuş izni baştan beri düşüyoruz zaten dedi. bilmiyorumkismile

ben de öyledir dedim ama komutanları 15inde çıkıcaksınız demiş.. İnşallah öyledir deilse de napalım 2 gün daha bekleriz -tatlicadiarzu-
özelegtim burda yağmur çok fena yağıyor korkmaya başladım aşkım da yok eyvahedigeldismile

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
335dc, meyra_86, MUSUR, ozelegtim, Perisoko, viole
kalabalıgzzz :roflol::roflol: başım çok dnüyoo aramdıı bnm cavuşş :roflol:

kızlarrr merhaba nasılsınızz??? bende nişanlımı beklioruuumm istanbulda denizciii olarak askerlik yapıor, şafağım 86,gecikmelide olsa beni de aranızaa alın lütfeeennnn.....:asigim:

slmm mayra benmde şafağım uzayıcağa benziyoo çünkü kocacım izin kullanamak istiyooo olsunn ocak ayı gelsinde sonuda gelir evel Allah inşş..ama keşke benm kocamda istanbulda yapıyo olsaydı ahh ahhhh çok şükür yinede izmir deee :))

merhaba canım...ewet aslında ocak gelsinde 5 gün daha beklerim ama dün nişanlımla konuştum ordaki uzun dönem bi arkadaşını terhisine 1 hafta warmış çocuk resmen ya bu askerlik nasıl bitecek daha 1 hafta war diomuşşş burda kimse kapıdan çıkmadan askerliğin biteceğine inanmıyo diyo nişanlım....lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…