335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ohh yandann yandannn :dance::dance: bu gece arkadaşlarmda kalıyorm şarap gecesi yapcazzz :dance: ama ağlayadabilirm sarhoş oluncaa ruh hlime göre sizede katılıcmmm ... ama bu gece 00:00 düzcedeyzz :)))))

ohh yandann yandannn :dance::dance: bu gece arkadaşlarmda kalıyorm şarap gecesi yapcazzz :dance: ama ağlayadabilirm sarhoş oluncaa ruh hlime göre sizede katılıcmmm ... ama bu gece 00:00 düzcedeyzz :)))))

Şştt... Ağlamak yoook :umursamaz: Fazla kaçırma şarabı Plakalaaarrrrr plakaalaaaarrrrrr askerliğin yenmek üzere olduğunu anlatılıılaaaarrrr anılaaarrr anılaaarrr şimdi gözümde canlandılaaaaaarrr delikafadulden cokacimcoook

gecekuşum şafakları beraber sayalım artık benim şafakta 86 :1no2: bizim plakalara war daha,kızlar bu arada da şafak ADANA olduğunda ev sahibiniz benim hiç bir yere bırakmam wallaazemuszemus ne partiler yaparız artıkkkkdelikafaduldendelikafadulden

benim aşkım adanalı 01 adana değince memleketine gelecek plaka tesadüf işte bende adanay gelin gelicem allah kısmet ederse adana güzelmiiiiiiiiiiii???bana bilgi verirsin artık

ayyy canım ben adanalıyım ve evlenince da adanadan başka hiç bir yerde yaşamam ki öyle olacak bence şanslısın çünkü büyükşehir ama istanbul ankara gibi büyük şehirlerde yaşanan sıkıntıları adanada yaşamazsın türkiyedeki 81ilin en az 40ını görmüşümdür ama adana derim başka bişe demem :teytey:

adananın neresindesin sen cnm ben seyhana gidicem gelin gidersem

bende seyhanda yaşıyorum ama seyhan çok büyük içinde birsürüüü mahallesi war yani seyhan nerdeyse adananın yarısı canım hangi semt ya da mahalleye gelin gidiceksin evin nerde olduğu belli mi.?

kızlaaar kocam aradı ve komutanları 15inde demiş onlara yani ocağın 15inde geliyorum dedi bana uçakla gelicek çünkü yol izni diye erken bırakıcaklar sanırım çooook sevindim çoookkk... :dance::sm_cool::teytey:

canım çok sevindim senin adına ama bizimde öyle olmalı aslında aynıdır yol izni benimkine e varboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…