- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.481
ududub cum sen git Karabüğe biz seni takipteyiz canım arkandan geliyoruz yarında biz ordayızsositososito
gelirim canım künefe için herşeyi yaparım çok severim bak gece gece krizim tutacak kocişte yok kimi yolluyacam.
canım bende ilk evlendiğimde ne yemek ne bişey bilirdim ama sonradan öğreniosun hatta okadar hoşuna gidioki birine oda sevdiğin biriyse ona yemek yapmak.tek sıkıntı bugün ne yapsam acaba oluoo
İyi yönden düşünmek lazım askerliği bi tepe düşün biz tepeyi tırmandık.Tırmanırken zorlandık,yorulduk ama şimdi yokuş aşağı ineceğiz koşa koşayalnız benzetmeye bakar mısın-tatlicadiarzu- valla ben böyle avutuyorum kendimi :kedi:
canım güle güle git gel inşallah. hayırlı yolculuklar. geldin geleli muhabbet edemedik ssenle. telafi edicem ama güzel gözlümmGünaydın kızlarrrra.s. Birazdan Mersine gidiyorum bikaç gün giremem heralde. Bu arada Düzce Selamturkbayragi
canım benimm çok çok geçmiş olsun tekrar.inşallah kurtulur annen de.ududub cnm annemin safra kesesinde taş var 45 dk lık bir operasyon geçirecek taşı alıcaklar...saol tatlım...
oyy ben de yazıcam mektup .şiirim hazır bile. yalnız şiirim çok arabesk olmuş.buhtranlı bir günümde yamzıştımm da:roflol: askerin çok sevincek emiminim..kizlarr oturdum tam 5sayfa mektup yazdim askima..hem agladim hem yazdim icimden gecen onca düsünceyi duyguyu yazdim hepsini simdi kendimi öyle rahat hissediyorumki=)
yarin sabah göndericem..umarim kendimi rahatlatim derken askimi derde koymam yazdiklarimla=D
canım üzüldüm.bunda kızılcak bir durum yok ama asker psikolojisine ver yaptığını bence.gelincee hakkından gelirsin:roflol:ben de az önce kavga ettim ve kapadım suratına teli...bgn cok yagmur vardı okldn cıksta teyzeme gıdıcktım ve sınf arkdsm olan bı kız arkdsmda arabayla gelmıstı okula yolunun üstymüş bırakym dedi ok dedim.bnmki aradı soledım bole bole dıe basladı bagrmaya nası bınersın arabasına fln dıe halbukı arabada bı kız arkm bıde ben vardık kımse yoktu baska ve cıdden cok yagmur vardı yurmek ıstmedım.dun gece ztn muhabbet kusumu kaybetteım gece uykudn uyandım can cekısmesıyle sbha kdr da agladım bgn moralmen ztn bıtmıs haldeyım bunu bıldgı halde hala ben ben deyıp duruo hala kurallarından bahsedıo,hala bana nasılsn barı demeden kurallarndan bahsedıo,askerdeymıs ben artık sallamıomusum onu...ne yazık kı gn bnm anlayısa ıhtycm var
ana askerim tel kullanmaya başlarsa bakim ben de hemencik.Mobile phone tracking
kızlar askerleriniz cep teli kullanıosa bakın bakalım şuanda nerede?
anam hayırlı yolculuklar dedim meğersem sen gelmişssin perimSelam kızlaaar a.s. Ben Mersine ailemin yanına geldim. Napıyosunuz diye bakiyim dedim, hepinizi çok öpüyorum asker melekleri opuyorumnanaktan
anammmm bn de gerçek snmıştım onu ne safım yaa:roflol:naynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biri az evvel bir ink koymuş askeriniz cep teli kullanıyorsa linke bakın nerde diye ???benimki cep tl kullanamıyor meraktan kardeşimin cebini yazdım
kardeşim küvette bir bayanlaymış çıktıhahahahahahahahahaha
Şafak 79 Kilis e Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?