335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya düşününce yarısını bitirmek güzel ama şimdi sen öyle yazıncada ne daha yarısı mı bitti dedim svinsen mi üzülsem mi bilmedim bi bu kadr daha mı beklicez CADIARZU:1no2:

eminim bundan=)
bende askim almanyadayken, her sabah kalkardim erkenden kahvaltisini hazirlar ise gönderirdim..zaman buldukca öglen hazirlar birseyler götürürdüm ama iste yavas yavas ögreniyor insan=) simdi artik annemde yanimda degil ögrenmekten baska hic bir secenek kalmadi=)

İyi yönden düşünmek lazım askerliği bi tepe düşün biz tepeyi tırmandık.Tırmanırken zorlandık,yorulduk ama şimdi yokuş aşağı ineceğiz koşa koşa yalnız benzetmeye bakar mısın-tatlicadiarzu- valla ben böyle avutuyorum kendimi :kedi:

ay bu askerlik hepimizi şair yapıyo valla aştık kendimizi ama gerçektende plakalara geldik ya sanki daha hızlı gidiyo sayması daha zvkli geçicek hadi zaman yokuş aşağı yuvarlanalım kızlarrrkaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

Canım 158 gün askerlik 79 şafağımız yarısı bitti sanki daha çok zaman geçmiş gibi ama maalesef :sinifsinif:Tabi bu benim hesabım yerimseniben

hakketen yaa kıslar sanki maşallah plakalar daha çabuk ilerliyor gibi geldi bana da işin büyüsü vardır belki boşa beklemedik plakaları dimi yani

bu plaka işini çok sevdim gerçekten sanki daha çabuk geçiyor zaman önceden daha ağır ilerliyordu sanki :jeyyar:

Günaydın kızlarrrra.s. Birazdan Mersine gidiyorum bikaç gün giremem heralde. Bu arada Düzce Selamturkbayragi
canım güle güle git gel inşallah. hayırlı yolculuklar. geldin geleli muhabbet edemedik ssenle. telafi edicem ama güzel gözlümm
ududub cnm annemin safra kesesinde taş var 45 dk lık bir operasyon geçirecek taşı alıcaklar...saol tatlım...
canım benimm çok çok geçmiş olsun tekrar.inşallah kurtulur annen de.
oyy ben de yazıcam mektup .şiirim hazır bile. yalnız şiirim çok arabesk olmuş.buhtranlı bir günümde yamzıştımm da:roflol: askerin çok sevincek emiminim..
canım üzüldüm.bunda kızılcak bir durum yok ama asker psikolojisine ver yaptığını bence.gelincee hakkından gelirsin:roflol:
Mobile phone tracking
kızlar askerleriniz cep teli kullanıosa bakın bakalım şuanda nerede?
ana askerim tel kullanmaya başlarsa bakim ben de hemencik.
gerçi nereye gitcek ki yavrum.er gazinosu çıkar en fazla:roflol:
er gazinosunu ben normal gazino sanıodum meğersem kafe gibi bi yermiş, ilk duyduğumda tel açmıştım senin gazinoda işin ne çabuk çık ordan die:roflol:

Selam kızlaaar a.s. Ben Mersine ailemin yanına geldim. Napıyosunuz diye bakiyim dedim, hepinizi çok öpüyorum asker melekleri opuyorumnanaktan
anam hayırlı yolculuklar dedim meğersem sen gelmişssin perim
hayırlı geçti mi bari yolculuğun :roflol: özledim seniiii

anammmm bn de gerçek snmıştım onu ne safım yaa:roflol:
bide kağıda not etmiştim teli sokarsa içeri bakarım die
koptuğumm andır:roflol:

Şafak 79 Kilis e Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrturkbayragi

kıskanıyorum ama heee ben daha 84 e inebildim. beni bekleyinnn plakalarınızı şaşırtırım bak:roflol:
herkesleri alıntılayamadım kızlar kusura bakmayın.
çeneniz çok düşmüş.
ben yokken çok konuşmayın yetişemiyorum:roflol:
selamm herkeseeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…