- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.441
hadi yaa ne güzel baya hasret gider doya doya depola.aslında kasım 4 gibi bende gidecektim eşimin yanına ama malesef iptal oldu bayramda gidebilirmiyim onuda bilmiorum sıyırmak üzereyim resmenmafoldumben
canım eşin uzak biyerde mi çıkarman sorun mu yoksa benimki ayda bir çıkıyor bayramda daha güzel olur gidebilirsen
ben de az önce kavga ettim ve kapadım suratına teli...bgn cok yagmur vardı okldn cıksta teyzeme gıdıcktım ve sınf arkdsm olan bı kız arkdsmda arabayla gelmıstı okula yolunun üstymüş bırakym dedi ok dedim.bnmki aradı soledım bole bole dıe basladı bagrmaya nası bınersın arabasına fln dıe halbukı arabada bı kız arkm bıde ben vardık kımse yoktu baska ve cıdden cok yagmur vardı yurmek ıstmedım.dun gece ztn muhabbet kusumu kaybetteım gece uykudn uyandım can cekısmesıyle sbha kdr da agladım bgn moralmen ztn bıtmıs haldeyım bunu bıldgı halde hala ben ben deyıp duruo hala kurallarından bahsedıo,hala bana nasılsn barı demeden kurallarndan bahsedıo,askerdeymıs ben artık sallamıomusum onu...ne yazık kı gn bnm anlayısa ıhtycm var
atarsa 138 olduk biz
azaltmışız şafağı baya di mi kızlar
460 dan geldik buralara...
atarsa 138 olduk biz
azaltmışız şafağı baya di mi kızlar
460 dan geldik buralara...
kesinlikle canim, gercekten cok zor is sizinki..
Ama cok sükür cogu gitmis azi kalmis.. Allah bundan sonrada yardimciniz olsun
Selam kızlaaar a.s. Ben Mersine ailemin yanına geldim. Napıyosunuz diye bakiyim dedim, hepinizi çok öpüyorum asker melekleri opuyorumnanaktan
evet canım çok zor gerçektende
ama çok şükür bitiyor ya
çoğunu bitirdikopuyorumnanaktan
gözün aydın canım az kalmış inan sizin durum bizim durumdan kat kat zor Allah sabrını versin ve şu kalan günler çabucak geçiversin.
miraclecim başın saolsun tatlım benimde tavşanım,muhabbet kuşum,balığımhatta dünyalar tatlısı golden retriewer köpeğim vardı aı tarçın dı öldü seni çoook iyi anlıyorum canım başın saolsun
hejarcım wallahi helal olsun çoğu gitmiş azı kalmış...maaşallah cnm...
huzursuz tatlım sakin ol cnm yarın rahat kafayla bir ara askerini cnm...
miraclecim senide çok iyi anlıyorum asker oldukları için herşey batıyor gözlerine akılları bizde olduğu için ne kdar destek beklesekte maalesef bşuan onlar bizler gibi düşünemiyor...sürekli emir altında oldukları için...
özeleğtm cnm eşinle çooook güzel vakit geçirmeniz dileği ile cnmmm
perim mersine hoşgeldin tatlım =)
caglom aşkına mektup yazdın demek wayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?