335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hadi yaa ne güzel baya hasret gider doya doya depola.aslında kasım 4 gibi bende gidecektim eşimin yanına ama malesef iptal oldu bayramda gidebilirmiyim onuda bilmiorum sıyırmak üzereyim resmenmafoldumben

canım eşin uzak biyerde mi çıkarman sorun mu yoksa benimki ayda bir çıkıyor bayramda daha güzel olur gidebilirsen

başın saolsun canım, evcil hayvanını kaybetmek çok zordur (
erkek arkadasınla da umarım aran düzelir, üzme kendini lütfen

atarsa 138 olduk biz
azaltmışız şafağı baya di mi kızlar
460 dan geldik buralara...

anaaaaaaaa bayanlara nazar değiyor geneeee...
lüften bayanlar az daha sabırrrrr geldiklerinde çıkarırsınız acısını ama şuan inan yeri değil onları alttan almalıyız çok az kaldı lütfen...

off kizlar ne oldu bugün böyle=(
miracle_84 canim cok üzüldüm hem kusuna hemde sevgilinle durumuna umarim ortak yolu bulurda halledersiniz sorunlarinizi..
özelegitim cook güzel vakit gecirmeni diliyorum esinle=)

benimde askim bütün gün aramadi, 2bucuk saat önce ben aradim isim var dedi yarin karakol komutani geliyor diye hesaplari bitirmem lazim diye aricam seni isim bitince dedi ama hala ses yok, off icim skiliyor böyle olunca, sesini duymadan uyuyamamki=(

Selam kızlaaar a.s. Ben Mersine ailemin yanına geldim. Napıyosunuz diye bakiyim dedim, hepinizi çok öpüyorum asker melekleri opuyorumnanaktan

miraclecim başın saolsun tatlım benimde tavşanım,muhabbet kuşum,balığımhatta dünyalar tatlısı golden retriewer köpeğim vardı aı tarçın dı öldü seni çoook iyi anlıyorum canım başın saolsun

hejarcım wallahi helal olsun çoğu gitmiş azı kalmış...maaşallah cnm...

huzursuz tatlım sakin ol cnm yarın rahat kafayla bir ara askerini cnm...

miraclecim senide çok iyi anlıyorum asker oldukları için herşey batıyor gözlerine akılları bizde olduğu için ne kdar destek beklesekte maalesef bşuan onlar bizler gibi düşünemiyor...sürekli emir altında oldukları için...

Selam kızlaaar a.s. Ben Mersine ailemin yanına geldim. Napıyosunuz diye bakiyim dedim, hepinizi çok öpüyorum asker melekleri opuyorumnanaktan

perimm o havayi icine cek iyice, coook özledim akdenizi, iskenderunu=(
ne zor birsey insanin gurbette olmasi..
hem sevdiginin hasreti hem memleketin hasreti hepsi ayri bir yandan vuruyor, yakiyor insanin canini=(

özeleğtm cnm eşinle çooook güzel vakit geçirmeniz dileği ile cnmmm

perim mersine hoşgeldin tatlım =)

caglom aşkına mektup yazdın demek wayyyy

gözün aydın canım az kalmış inan sizin durum bizim durumdan kat kat zor Allah sabrını versin ve şu kalan günler çabucak geçiversin.

sağolasın canım Allah hepimize sabır versin hepimizin günleri çabuk çabuk geçsin

sizede maşallah canım azalttınız baya bende o günleri görürüm inşallah

özeleğtm cnm eşinle çooook güzel vakit geçirmeniz dileği ile cnmmm

perim mersine hoşgeldin tatlım =)

caglom aşkına mektup yazdın demek wayyyy

yazdimki ne yazdim tutimm, hem agladim hem yazdim=)
iyi geliyor onun bunu okuyacagini bilmek, sanki suan anlatmisimda dinlemis gibi oldu..
insan telefonda konusunca herseyi anlatamiyor, mutlaka eksik birsey kaliyor ama yazinca öyle bir sorun yok=)
öyle kasisk yazdimki okuyunca dedim cocuk diyecek caglo kafayi yemis=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…