335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Aaaaa sende mi Mersinlisin canımm ? Oh hemşerim benimm söylerim tabi selammm çok güzel memleketimiz sıcacıkk her zamanki gibi ne yağmur var ne yaş... Miss hava miss.. kaydirigubbakcemile2

ayyy nasıl imrendim seni varya 18 senem geçti benim oralarda ayy ne güzel günlerdi off offf efkar bastı şimdi.benim için tantüni yermisin pozcuda bide şalgam suyu ardından künefe bide sahile inersen denize bağır burçin seni çokkk özledi diye..

Tutim teşekkürle . Çağlom ben bol bol çekicem havayı içime merak etme.. Bu arada moraller bozuk gibi geldi bana biraz. Lütfen morallarimizi yükseks tutalım günler azaldıkça işler kolaylaşacağına zorlaşıyor çünkü sabırlar tükeniyor, çok iyi anlıyorum benimde askerimin sabrı tükenmiş durumda. Lütfen üzüntümüzü onlara mümkün olduğunca belli etmemeye çalışalım çünkü nolursa olsun onlar bizden kat kat daha üzgün ve can SIKICI durumdalar.

ya bu gece bir tuhafım yaa içimden ağlamak gelioo sanırım benim ağlama günüm gelmiş yaa ben çok özledim yaa eşimi içinde eşim olan evimi onunla olan herşeyi off yaaa offffffffffffffffffff

offf ududub bitirdin beni yaaa künefe dedin yaa=S
iskenderunda yiyeceksin künefeyi ya, zaten iskenderunun en meshur seyidir künefesi..
off aklima geldi yine..

hejarcım tabbiki gün gelecek sende plaka sayıcan artık...sonra bir bakıcan yarin kollarında...
caglom sorma çok haklısın bende telefonda söyleyemediklerimi günlüğe yazıyorum görsen ağlama duvarı gibi oldu defter bazen diyorumki içimden yaknda defter ağlayacak hahahaha
ududub
ağlamak yoooooooooooook naynnnn...lmaz:
perim bugün kayınvalidem aradı beni(ben aramıyorumo arıyor cani gelin) adanadada hava süpermiş ben dedimki burda çok yağmur çok sıkıcı dedim yakında buraya gelince sıcak sıcak diye sıkılmaya başlarsın dedi hehehehehe

ya bu gece bir tuhafım yaa içimden ağlamak gelioo sanırım benim ağlama günüm gelmiş yaa ben çok özledim yaa eşimi içinde eşim olan evimi onunla olan herşeyi off yaaa offffffffffffffffffff

bu son zamanlar sanirim hepimizde ayni geciyor canim..
bende dayanamadim artik aradim nisanlimi, asker cikti telefona ismini söyledim nisanlimin ama isi var yada uyuyorsa cagirmayin dedim cooook güldü sonra tamam yenge dedi ama yinede cagirdi=)
askim gelmis cocuk gülüyor diyoki abi yenge dedi isi varsa cagirmayin diye ama ben yinede cagirdim=)

naynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biri az evvel bir ink koymuş askeriniz cep teli kullanıyorsa linke bakın nerde diye ???benimki cep tl kullanamıyor meraktan kardeşimin cebini yazdım
kardeşim küvette bir bayanlaymış çıktı hahahahahahahahahaha

Son düzenleme:
offf ududub bitirdin beni yaaa künefe dedin yaa=S
iskenderunda yiyeceksin künefeyi ya, zaten iskenderunun en meshur seyidir künefesi..
off aklima geldi yine..

ayyy caglomm sorma yaa hayatta en çok sevdiğim şerbetli tatlılardan biri yaa bayılırım ve krizim tutar yemezsem o denli yani

kızlar film güzeldi izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim çk etkilendim ben filmden sonra çok duygulandım özlemimde artınca koyuverdim ağladım

kızlar film güzeldi izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim çk etkilendim ben filmden sonra çok duygulandım özlemimde artınca koyuverdim ağladım

EVET CANIM çok etkileyici ve duygusal bir film benden bir film tavsiyeside daha sana zaman yolcusunun karısı şidetle tavsiye ederim izle muhakkak

birgün yapayim canim buyur gel=)
benimde tek yapabildigim tatlidir=D dogrusu yemek yapmayida bilmiyorum ama neyse hic girmeyelim o konulara=P

gelirim canım künefe için herşeyi yaparım çok severim bak gece gece krizim tutacak kocişte yok kimi yolluyacam.
canım bende ilk evlendiğimde ne yemek ne bişey bilirdim ama sonradan öğreniosun hatta okadar hoşuna gidioki birine oda sevdiğin biriyse ona yemek yapmak.tek sıkıntı bugün ne yapsam acaba oluoo

ozeleğticim güzel bir haftasonu geçirmen dileğiyle eşinle birlikte...Çanakkaleye selamlarımı ilett alıcam aşkımı ordan ocakta inşallahhh azz kaldııaklinialirimsmile

Mayracım o filmi izledim ve ağladım harika bi film şu yoğunluğumu bi atlatim kendimi dizilere,filmlere,kitaplara vericimm bu havalarda en hoşuma giden şeyler vakit de geçer ohhhzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…