- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.461
Perisoko canım memleketime çok çok selam söle ayy nasılda özledim oraları şimdi yaa
Aaaaa sende mi Mersinlisin canımm ? Oh hemşerim benimm söylerim tabi selammm çok güzel memleketimiz sıcacıkk her zamanki gibi ne yağmur var ne yaş... Miss hava miss.. kaydirigubbakcemile2
ya bu gece bir tuhafım yaa içimden ağlamak gelioo sanırım benim ağlama günüm gelmiş yaa ben çok özledim yaa eşimi içinde eşim olan evimi onunla olan herşeyi off yaaa offffffffffffffffffff
offf ududub bitirdin beni yaaa künefe dedin yaa=S
iskenderunda yiyeceksin künefeyi ya, zaten iskenderunun en meshur seyidir künefesi..
off aklima geldi yine..
kızlar film güzeldi izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim çk etkilendim ben filmden sonra çok duygulandım özlemimde artınca koyuverdim ağladım
ayyy caglomm sorma yaa hayatta en çok sevdiğim şerbetli tatlılardan biri yaa bayılırım ve krizim tutar yemezsem o denli yani
EVET CANIM çok etkileyici ve duygusal bir film benden bir film tavsiyeside daha sana zaman yolcusunun karısı şidetle tavsiye ederim izle muhakkak
birgün yapayim canim buyur gel=)
benimde tek yapabildigim tatlidir=D dogrusu yemek yapmayida bilmiyorum ama neyse hic girmeyelim o konulara=P
Merhaba kızlarrrrrKilise gitmeye geldim ama nerdeee Kilis yolcularıııı huuuuuu
Merhaba kızlarrrrrKilise gitmeye geldim ama nerdeee Kilis yolcularıııı huuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?