335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ududub sende saol cnmmmm ne demek seve seve yaparım kendime yaptıkca sizede yaparım...
kuşkam ağlamaz enişte ama çok duygulanır
caglom şiir mukmmelmıs

ayy koptum:roflol:
ben de mavili bişiler yazıyım askerim havacı maviş maviş giyiniyo:roflol:

yaz yazzz önce üstteki şiirini okusun etkilensin sonra maviş şiirini okusun gülsün onrada bi düşünsün ben kiminle birlikteyi acaba diyeekaydirigubbakcemile3 benimki şüphe etmeye başladıda benden aklinialirimsmile

Kızlar ben çıkıyorum ders çalışmam lazım.....Yarın gece Karabük te görüşmek üzere herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

Kizlar bende yatiyorum, sabah yine dersim var
kendinize coook iyi bakin, Allaha emanetsiniz hepiniz
görüsmek dilegiyle, iyi geceler
iyi geceler kızlar rüyanızda askerlerinizi görün yarın akşam şafağı attırmaya gelin mutlaka opuyorumnanaktan

kızlarr bende kaçıyorum inşallah rüyamda kocişimi görürüm o niyetle yatacam:kedi:
sizlerde askerlerinizi görürsünüz umarım
herkese kucak dolusu tatlı tatlı ii geceler

violecim cnm annem allah nasip ederse eğer pazartesi dr u na muayne olmaya gidicek tahlil falan eğer olursada çarşamba falan dr müsait ise ameliyat olucak 45 dk lık bir operasyonla...özel hastane ayarladık saol cnm ilgin için iyi olcak ama daha iyi olucak inşallah...

hadi inşallah canım Allah acil şifalar versin umarım iyileşir biran önce tatlım :Saruboceq:

kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar, aşklı meşkli güzel rüyalar görün..:asigim: boshayallersmile yarın görüşürüz...opuyorumnanaktan şafakları attırmaya gelin mutlaka sizsiz tadı çıkmaz kaderdaşlarım turkbayragi

günaydın kaderdaşlarmmm buyrunnnnnnnnn
bensiz yne döktürmüşsnz ama azimle okudm hepsini klava:
mayracm şiirine bayıldm ama bn :roflol::roflol:

weeee otobüs yerine ulaştıı 80 OSMANİYE misafir etcek bugn biziii
24 saat için geldik
00.00 da bşka bi yerdeyz bileti aldık bileeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bnm çavuş iki gündür aramadıı bu arada :gitme:
bayram yürüyüşü için çanakkaleye gidip geliyolardı ondan olsa gerek ama bu bi bahane deil :gitme:

off cnmm yaa ne bu bölee kaç gündür girememiştimm biraz geçmişi okuyumm dedim ve bu yazdıklarını gözyaşlarımla okudum inan aynılarını yaşıyorumm ve artıkk dayanamadığımı anlıyorumm ama çaree yok bunu da biliyorum neyse ki şafak 79 sanırımm öle dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…