- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.541
ayy koptum:roflol:
ben de mavili bişiler yazıyım askerim havacı maviş maviş giyiniyo:roflol:
Kızlar ben çıkıyorum ders çalışmam lazım.....Yarın gece Karabük te görüşmek üzere herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar rüyanızda askerlerinizi görün yarın akşam şafağı attırmaya gelin mutlaka opuyorumnanaktanKizlar bende yatiyorum, sabah yine dersim var
kendinize coook iyi bakin, Allaha emanetsiniz hepiniz
görüsmek dilegiyle, iyi geceler
kuşkam iy geceler cnm askerini gör rüyanda...
mayra allah cızırtnı vermesin koptum...
kızlarr bende kaçıyorum inşallah rüyamda kocişimi görürüm o niyetle yatacam:kedi:
sizlerde askerlerinizi görürsünüz umarım
herkese kucak dolusu tatlı tatlı ii geceler
violecim cnm annem allah nasip ederse eğer pazartesi dr u na muayne olmaya gidicek tahlil falan eğer olursada çarşamba falan dr müsait ise ameliyat olucak 45 dk lık bir operasyonla...özel hastane ayarladık saol cnm ilgin için iyi olcak ama daha iyi olucak inşallah...
Sensizliğin üzerinden günler acımasızca geçerken, biraz daha bağlanıyorum sana..
Biliyor musun? Hayalini kurmaktan yoruldum…
Silüetin biraz daha kayboluyor göz kapaklarımdan ve ben çok korkuyorum. Neyse ki imdadıma habersiz çektiğim fotoğrafın koşuyor. Bakıyorum uzun uzun… Sonra tekrar kapatırken gözlerimi hayalini kurmak için, biraz daha netleşiyor güzel yüzün göz kapaklarımda. Hayaller kuruyorum hiç gerçekleşmeyeceğini bildiğim, saçma sapan. Saçma olduğunu anladığım zaman yastığım ıslanıyor gözyaşlarımla. Neden diyorum. Neden?…
Ama bir sürü cevapsız sorularla baş başa kalmış olarak uyuyorum bomboş odamda..
Sonrası mı?
Yine aynı.
Aynı…
Aynı gecenin aynı sabahına uyanıyorum istemeden..
Gel artık sevgilim gel..DAYANAMIYORUMM..:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?