- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.581
sanmıyorm cnm ya bikaç kere sinir etmek için dedi gülüştk
subay olamaz o kafayı yer yani :gitme:
ay çok snrm bozuk bi aglıyorm bi gülüyorm off dövücm ya ahh bi yanımda olcaktı şmdiiiiiklava:
ewtt cnmm aynısını banada dedi hatta geçen hafta da söledi dim dik dur herkesin karşısında kendini ezdirme ben gelince herşeyi halletcem herşeyi yoluna koycam ve şimdi senle uğraşanlar cevabını 3 ay sonra alıcak dedi gurur duydum inan ki insanın kocasına güvenmesi ne güzel bişey yaa bende şimdi öle yapıyorum kim ne derse desin takmıyorum içimden kıs kıs gülüyorumm
yani niye kendini yıpratıyorsunki şimdi ağlasanda kendini paralasanda o orada duymuyor.bak emin ol aradığında o konuyu o çoktan unutmuş olacak sen ağladığınla kalacan.sende şimdi uzatma senin oynuyacağın raunt askerden gelince olsun tamammı canım?
sevindm cnm senin için... ama yani bnları takmayan insan bile kısack zamanımıızı bu konu için harcadıysa senin için dha zor durum normaldede kıskanç zatn :// bncede olgunlaşmıyo :/
haklısn miraclecm bkalımm biz napıcz beklemedeym paşam canı isterse arıcak !
bnm ulaşabildigm hiçbi numarm olmadıgı içinnnnn
ya tabı bnm durum sızden vahım ztn yapı geregı kıskanc ve ole kısa zmnmz varmıs bılmem neymıs dınlemıo damarı tuttumu,ama dıorm ya bende cok kıskancm ve o yuzdn sıkytcı deglm onun bole olmasından tek takntım anlamadn dınlemedn tepkı vermesıydı olaylra bunuda askere gıdnce kaptı,ama dun onun ıcın baya bı ders oldu.bgne kdr bende hep sızın gbı aman uzulmesn aman kafasına takmasn bısey dıe alttan alıp duruodm el bebek gulbebek davranıodum sureklı ıhtımam ıhtımam aaa baktm bnmkı ipin ucunu kacrmıs sankı ılıskının merkznde o var onun duyglrı onun hıslerı,o askerlık yapıo zorlanıo bende hep alttan alcm,nıe?bız bı ılskı yasıors evlılıgı dusnuors madem ozmn bna da o destk olck o orda ne kdr zorlanıosa bnde burda onsuz okdr zorlanıorm.vala artık askerlıkten sıkyt ednce dıorum erkeksın yapcn tabı ala ala sen dua et sınırda terorıstlerle burun buruna askerlk yapmıosn,catısmalara sunlara bunlra katılmıosun halıne sukrt dıorum,obur turlu ah vah edersem bakıormkı dha cok nazlanıo ya acısı dha snra bnden cıkıo ıste dunkı gbı
bana dun ne dıodun dok ıcını bı kagıda,sende smdı ole yap ne dusunuosan ne hıssedıosan yaz herseyı hem bu bırz olsn sakınlestırıo ınsanı hemde mektubu o okuynca senın durumunu dha ıı anlamıs olr cnku ztn arasalarda uzun uzun kendını anltck pek zmn olmuo genede.
cnmm valla geçen ben de benmkine kızdım bu konuda yok nöbet tutuyorum çok yoruluyorum yemekler şöle izin vermiyolar dağa götürüyolar ben de hep olsun olsun falan dedim baktım bu şikayetlerin ardı arkası kesilmiyo dedim şükret haline yaa 5 ay askerlik yapıyosun izmir gibi bi yerdesin tel elinin altında ben gelip gidiyorum arada niye böle yapıosun dedim biraz kızdı bana niye öle diyosun beni anlamıyosun diye ama bende burda sabır taşımıyım herşeye şikayet askesin sen yapıcan tabi aaaaaaaaa
cnmm valla geçen ben de benmkine kızdım bu konuda yok nöbet tutuyorum çok yoruluyorum yemekler şöle izin vermiyolar dağa götürüyolar ben de hep olsun olsun falan dedim baktım bu şikayetlerin ardı arkası kesilmiyo dedim şükret haline yaa 5 ay askerlik yapıyosun izmir gibi bi yerdesin tel elinin altında ben gelip gidiyorum arada niye böle yapıosun dedim biraz kızdı bana niye öle diyosun beni anlamıyosun diye ama bende burda sabır taşımıyım herşeye şikayet askesin sen yapıcan tabi aaaaaaaaa
kıslarr ne kadar rahat ve kısa dönem askerlik yapsalarda askerlik sonuçtaa özgürlük yok istediğini yapabilme yok emir alma var bide hayatta rahat olan insanlar için bu tarz durum çekilmez oluyor.tabiki çok şükür kısa sürede ve genelde batı kesiminde askerlik yapıolar ama yinede zor yinede zor onlar için..
aynen cnmm benmkide tek çocuk burda ne istese yapılmış annesi fır dönemüş etrafında babası desen o da öle şimdi oraya gidip başkalarından emir almak çok oruna gidiyoo ama ben hiç yüz vermiyorum tamam tabikide askerlik yani zorlujklarıda vardır özlem hasretlik kolay değil ama benmki herşeyden şikayetçi ben burda 10 katı daha fazla askerlik yapıorum
ayyyy kızlar bizee neler oluyooo bölee çıldırdık ii cee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?