335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sanmıyorm cnm ya bikaç kere sinir etmek için dedi gülüştk
subay olamaz o kafayı yer yani :gitme:
ay çok snrm bozuk bi aglıyorm bi gülüyorm off dövücm ya ahh bi yanımda olcaktı şmdiiiii klava:

yani niye kendini yıpratıyorsunki şimdi ağlasanda kendini paralasanda o orada duymuyor.bak emin ol aradığında o konuyu o çoktan unutmuş olacak sen ağladığınla kalacan.sende şimdi uzatma senin oynuyacağın raunt askerden gelince olsun tamammı canım?

dimi yaaaa böyle bir durmda bide o tarz durumları kafama hiç takamam sallıyorum yani zamanı gelince ne olduysa ne olmadıysa konuşulur şimdi zaman kocişleri bekleme zamanı kavuşacağımız anın hayalini kurma zamanıkaydirigubbakcemile2

o konuyu unutmıcak ama açmıcakta
hiç bişy olmamş gbi bna aşkm napıyosn dicek iyice çıldırtckk
nese bakalm ararsa ileticm size gelişmeleri :)

sevindm cnm senin için... ama yani bnları takmayan insan bile kısack zamanımıızı bu konu için harcadıysa senin için dha zor durum normaldede kıskanç zatn :// bncede olgunlaşmıyo :/

ya tabı bnm durum sızden vahım ztn yapı geregı kıskanc ve ole kısa zmnmz varmıs bılmem neymıs dınlemıo damarı tuttumu,ama dıorm ya bende cok kıskancm ve o yuzdn sıkytcı deglm onun bole olmasından tek takntım anlamadn dınlemedn tepkı vermesıydı olaylra bunuda askere gıdnce kaptı,ama dun onun ıcın baya bı ders oldu.bgne kdr bende hep sızın gbı aman uzulmesn aman kafasına takmasn bısey dıe alttan alıp duruodm el bebek gulbebek davranıodum sureklı ıhtımam ıhtımam aaa baktm bnmkı ipin ucunu kacrmıs sankı ılıskının merkznde o var onun duyglrı onun hıslerı,o askerlık yapıo zorlanıo bende hep alttan alcm,nıe?bız bı ılskı yasıors evlılıgı dusnuors madem ozmn bna da o destk olck o orda ne kdr zorlanıosa bnde burda onsuz okdr zorlanıorm.vala artık askerlıkten sıkyt ednce dıorum erkeksın yapcn tabı ala ala sen dua et sınırda terorıstlerle burun buruna askerlk yapmıosn,catısmalara sunlara bunlra katılmıosun halıne sukrt dıorum,obur turlu ah vah edersem bakıormkı dha cok nazlanıo ya acısı dha snra bnden cıkıo ıste dunkı gbı

Kadın kapris yapıp alınganlaşıyorsa sorun yok.
Bir çözüm aradığını gösterir bunlar.
Bil ki asıl sorun, sustukları zaman başlar. '' Cengiz AYTMATOV

çok dogru ://

haklısn miraclecm bkalımm biz napıcz beklemedeym paşam canı isterse arıcak !
bnm ulaşabildigm hiçbi numarm olmadıgı içinnnnn

bana dun ne dıodun dok ıcını bı kagıda,sende smdı ole yap ne dusunuosan ne hıssedıosan yaz herseyı hem bu bırz olsn sakınlestırıo ınsanı hemde mektubu o okuynca senın durumunu dha ıı anlamıs olr cnku ztn arasalarda uzun uzun kendını anltck pek zmn olmuo genede.

cnmm valla geçen ben de benmkine kızdım bu konuda yok nöbet tutuyorum çok yoruluyorum yemekler şöle izin vermiyolar dağa götürüyolar ben de hep olsun olsun falan dedim baktım bu şikayetlerin ardı arkası kesilmiyo dedim şükret haline yaa 5 ay askerlik yapıyosun izmir gibi bi yerdesin tel elinin altında ben gelip gidiyorum arada niye böle yapıosun dedim biraz kızdı bana niye öle diyosun beni anlamıyosun diye ama bende burda sabır taşımıyım herşeye şikayet askesin sen yapıcan tabi aaaaaaaaa

yazdım zatn canm .. günlük deilde telefonuma hergn msj gbii kısa kısa notlar yazıyorm gelince okusn .. iyi kötü neler çektigimi ne dşündüğümü anlasn ... bn yemek yicm birazdn gelirm öptüm siziii :sinifsinif:

hpimize geldiler bugn güliymmi aglıymmı bilemedm :1rolleyes:
bnde diyorm şükret 5 ay hmde çanakkalede tmam özlüyorz ama napalm ya sen askersn bnde burda günümü gün etmiyorm

yaa bişey soracam kızlar yaa sizce eşimi bayramda evci çıkartabilirmiyim gerçi 2 kez evci çıkarma hakkımız kalmış daha 2,5 ay var hepsini tükettim

aynen aynen yaa valla uzun donem sınırda terorıstlerle burun buruna,catısmalar ıcınde askerlık yapan kardeslrmz var ben hep bunu hatrlatıorm ona askerlk bu elbette kolay olmıck elbette zorlklrı vardır mutlaka sıvıl hayattakı rahtlklrı olmıck ama hallerıne sukrtmesını bılmelıler ozellkle de bnmkısı bılmelı o da ızmırde yapıo dha ne olsn yaa tatıl koyune gıtmedlr soncta askere gıttılr

kıslarr ne kadar rahat ve kısa dönem askerlik yapsalarda askerlik sonuçtaa özgürlük yok istediğini yapabilme yok emir alma var bide hayatta rahat olan insanlar için bu tarz durum çekilmez oluyor.tabiki çok şükür kısa sürede ve genelde batı kesiminde askerlik yapıolar ama yinede zor yinede zor onlar için..

ya guzlm bak elbette zor adı ustunde ya askerlık bu bunu bılerek gıtmedılrmı tabıkı ozgurlukten yoksun olcklr ama bu durum sdce onlara ozguymus gbı sıkaytcı olup bunu abartarak sımarklga dokemezler sızın erkeklerınızı bılmem sızın onlra yaklasımlrınızıda bılmem,ama bnm erkek ark tek cocuk ve bgne kdr hep sımrtılrk bı dedgı 2 edılmyrk buyutulms smdı kalkmıs hayatında ılkkes asker ocagnda zorlk goruo kı gormek zornda,baslrda dvmlı bnde annesı gbı ah vah edıp durdum ne dedıyse noldu dha fazla mızmızlandı,hersy herkes onun etrfnda pervne olsn ıstedı,bızım burdkı sıkntlrmz uzuntlrmz dertlrmz vs onmlı deıl varsa yoksa o,yok öle deıl ıste ben buna dvm edrsm buna ızın verırssem ılerde bna kalıcı sonuclr olrk gerı doneck,sukretmesını bılecek bı ınsan,bulundugu basamaktan bı alt basamaktakılere bakıp da poztf dusunmesını bılecek.cocuk yda bebek deıl bunlr erkek ya adı ustunde surda 5 ay yaptgı askerlkten sureklı sıkytcı olcksa bu adam aıle reısı nası olck nası gerck hayattakı zorlklra gogus gercek ben nası ona guvenebılcm dayanıklı olması knusunda?tmm ben demıyorum kaskatı olaym yapcn etcen bana ne deıp restı cekeım dıe kı ztn yaptgm bu deıl ama gereksız sımartılmalara da karsıyım.

ona zorsa bizede zor ama canm ya bugn arasn bagırıp çağırmadn ne hissettm normalde ne hssediyorm hpsini anlatıcm .. her aradıgında gülerk konuşuyorm belli etmiyorm üzgün olsamda demekki ters tepki yaptı bni rahat sanıyo bilsin napıym artık

aynen cnmm benmkide tek çocuk burda ne istese yapılmış annesi fır dönemüş etrafında babası desen o da öle şimdi oraya gidip başkalarından emir almak çok oruna gidiyoo ama ben hiç yüz vermiyorum tamam tabikide askerlik yani zorlujklarıda vardır özlem hasretlik kolay değil ama benmki herşeyden şikayetçi ben burda 10 katı daha fazla askerlik yapıorum

ayyyy kızlar bizee neler oluyooo bölee çıldırdık ii cee:))))

gecen gun dıyorum sende tek cocuk sendromu var dıe,psıkolojıde cıdden bole bısey var.bana dıokı sen bırak su bolumu iice sacmalamaya basladı tanı fln koyuyosn artk bnakaydirigubbakcemile3
onlar guya askere gıdnce olgunlascaktı dmı,bence onlr cocuklastı bızler sevgılı/es statusunden anne statusune gectık:roflol:

ben de diyorum benmkine sen bencilsin tek çocuksun zor büyüyceksin ama ya büyüyceksin ya büyüyceksin bunun başka çıkar yolu yok yanii bencedee valla ama sakın yüz verme şikayet ettiği zman şükret de olsun de sakıncnm cicim falan diyip kundaklama

valla benim eşim yazık durumundan hiç şikayet edipte beni bunaltımıyor yazık yavrum sesi sedası çıkmıyor iyiyim çok şükür diyip geçip gidiyor.sadec tek sıkıntım özlem diyor bilmiorum belkide ben üzülmeyim kafaya takmayım diye bana söylemiyorda olabilir

sakin olun size noldu miracle barıştn senn :roflol:
musur sen hiç kavga etmedn :roflol:

ama bnm için geçerli deil hala aramadıı sabır sabır ya sabır diyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…