- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.561
evet bugunkü kavga hikayesi benden olsun!.
dün okudm mşllh hiç kavga etmedk dedm
saolsn bugn yaşattı banada :gitme:
2 gündr aramıyo bugn aradı aşkm birazdn nete gircm gel dedii..
girdm ilk cümlesi '' sevgilinin yoklugunda deiştir hemen resmini afern aşkm '' dedii
fcebookta profil fotomu deiştirmiştm..
normalde byle şeylere asla takılan biri deil hatta bn derdm ona saçma gelirdi
bnde haklısn aşkm fln alttan alark knuştm.. nyse snra bi resminin altına bi arkadasyla bn özledm yazmştk o resmin altına ne yorm yapsa bgenirsinz..
gelmicm subaylk snavına giricm brda kalcm yazmş.
bnm tepem attı tbii knuştmm knuştmm
sus ya keşke girmeseydm dedii
normalde bu şekildede asla knuşmaz !
snra yne biraz knuştk uzun uzun anlattm snrlerimin bozuk oldugunu bna cevabıı
tmam sevglm o resm orda kalsn bişy demiyorm htta dha çekici bişy wrsa onu koy demş
snra bnları diyosn yani dedm .. of tmam uzatmayalm dedi .. ii uzatmayalm dedmm .. 10 dk sustuk snra bn çkıyorm sevglm yazmş bişy olmamş gbii..hemn bni ara hemn ddm yoklama wr hemn arayamam dedi çıktı ..
sinirlerm çok bozk şuan askerde olgulaşıyodu hani bu erkekler ? snra kadınlr kulubüne tıkladm size anlatmak için 1 saattr ugraştm nette sorn wrdı anca girebildm... offfffff deli etti bni ya keşke aramasaydı.. çok deişti ya :/
size şuan çok cocukça gelck haklısınz bncede çok çocukça zatn sinir edende o ypmadıgı şeyleri yapıyo ..
ne halde oldugumu dşünmüyo 2 gn sesini duymadm snra bnları yaşattı saolsn !.
yokk cnmm bu konuda ben de çok tedirgündim hatta eşime hep sölerdim ya birbirimizden soğursak unutursak diye ama inan umduğumdan daha ii olduk bu uzaklık bizi birbirmize daha sıkı yakınlaştırdı arada olur bizde ilk askere gittiği zman ailesiyle çok büyük sorun yaşadım ben kendisinede anlattım ozman çok korkmuştuk istemiyosan çek git kızım babanın evine diycek diye korktum açıkçası ama demedi bana hak verdi hala anlaşmıyorum annesiyle aynı evdeyiz üstelik ama o hep bana hak veriyoo bazen bende kızıyorum öfkeleniyorum ama geleceğe güne saklıyrom onunda bi ters anına denk gelmiştir arar buzlar erir marak etme ama ayrılığı kafandan at olumlu düşün
335dc biraz sakin ol canım ya hemen kötü şeyler düşünme.askerlik psikolojisi böyle bişey işte tek kendileri için zor olduğunu düşünüyolar ama bilmiolarki bekleyen içinde çok zor.şimdi bunu anlamasını bekleme bence.biraz dur ikinizde sakinleşince daha mantıklı konuşursunuz.ateşe körükle gitme derim.gözden ırak gönüldende ırak diye düşünüyolar ama bilmiolarki burda biz onları beklerken neler çekiyoruz.o yüzden bazen gereksiz kıskançlıkları olabiliyor onu da anlamaya çalış.orda bazı askerler kafalarını karıştırıyodur.hele yalnız biriyse oğlum seni orda o kız aldatır diye kafalarını kurcalayabiliyor.arada bir tartışma yaşanması normal canım yani
canm haklısnda bni en çok sinirlendiren o subay kalcm olayı oldu ne bu oyun mu oynuyorz..
bana bi kaç kere dalga geçerk demişti onu işte sonra gülüşmüştk
orda ne alaka bunu yazıyosn yani sen bide soruyorm ewet düşünüyorm dio ölürmsn öldürürmsn yalmaz:
olsunn cnmm sen yinede biraz daha sakin olmayı dene işte askerlik onun içinde zorlukları vardır mutlaka seni bırakıp gitti Allaha emanet etti sonuçta burda onsuz olduğunu biliyo merak etme bence oda pişmandır şuanda
canım bide şöle düşün belki gerçekten subay olmayı düşünüyor ve senin tepkinden korktuğu için bişey söyleyemiyor açık açık konuş gerçekten niyetin varmı diye sor seni böyle dumur etmeye hakkı yok.hem kötümü bitanede subay eniştemiz olur sende subay hanımı olsun.tabi şaka bir yana da en doğru kararı ortaklaşa kouşup karar verirsiniz bir konuşun derim bu konuyu
musur gerçekten seni düşündüğün şeyleri bende çok düşündüm ve okadar korktumki naparım diye.ama eşim benim umduğumdan daha bir olgunluk gösterip ben ordan 5.5 ay ayrıyım senin orda her kim olursa gözünden bir yaş akıtmaya sebep olacak biri olursa oraya geldiğimde bunun hesabını sorarım dedi sen benim herşeyden önemlisin dedi bizi bizden başka kimse anlayamaz o yüzden söylenenlere kulaklarını tıka ve salla gitsin dedi ve bende oldukça rahatladım
335dc tatlım topıc olrk ustumzde bı nazarmı var nedır anlamadm valla:s askere gdnce de olgunlasmıolr dha da fazla sıyırıolr bence.dun ınat ettm aramadım ya o bnı aradı ozur dıledı yaptklrı ıcın tabı oncesınde bagırdm cagrdım bı ton yeter dedım cektm isyan bayraklrını,evet bnde ıstemıorm orda hıc uzulmesn aman moralı bozlmasn fln dıe ama bole sımarıklıklrada gelemem sncta,benmde saglgm bnm ruh halım onemlı sureklı benden gıderse bısylr sureklı ben ozverıde bulnrsam karsılıksız bı sure snra bunun rahtlgna alısmaya baslıck kı baslamıstı bıle ii oldu dunkı kavgamz smdı dha ii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?