335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

saolunn kızlarr kocişleri bulup birbirmizi unutmak yok ondan sonra düğünleri nişanları çocukların haberlerini alcazz inşş bakalım şubat 1 itibariyle hayatımız nasıl olcak benm birazzz karışcakk ama kocacım gelsindee herşeye beraber göğüs gererizz inşşşş

benim sinir gidince gevşerim e gevşeyinc de polynna gibi olur mışıl mışıl uyurum:roflol:
kediotu ne ki:)))))
hiç hoş gelmio kulağa vallaa:roflol:

ya kızlar kasım 15ınde sefkılımn dgmgunu yafff ben napsam bı akıl verın bakimm kardesinize hadi

25646392 . kere anlatıym bn kaydirigubbakcemile3
12 kasmda yıldnümümz olucak ..
koyu gri bi atkı ördüm ynında saat aldm ((siparişi verdm hla gelmedi gerçee :roflol: ))
bikaç tane resmimizi çıkartıcm yazdıgm mektubn içine koyucm
şmdilik bu kdar yeni bişy yparsam aklıma gelirse söylerm szedeee kaydirigubbakcemile3

aa bide kendi yazdıgm mektup haricinde geçenlerde biri paylaşmş burda ''beklemk ve özlemek '' die bişy çok hoşuma gitti onuda yazıcm

bak cnm burda okumuştm biri yazmşş bi fikir kalsn aklında

benim aşkımda askerde
bende sevgililer gününde renkli kartonları kalp şeklinde kestim
A'dan Z'ye kadar bendeki Onu yazdım sonra 27 tane filan kağıt oldu sanırım onları delgeçle deldim
en üstünede bi tane daha kalp kestim Aşkım'a yazdım
delgeçle deldiğim yerlerden kurdelayla bağladım
kitapçık gibi olduu birazda süsledim filan
çoooook şaşırmıştı aşkım hiç beklemiyodu
komutanı bile demiş kaç senelik evliyim böyle bişi görmedim diye :)

alıntı yaptıgm arkadaşa saygılarr kaydirigubbakcemile3 :)

ayy güzel düşünceymiş vlla ben d yapıyım bari
bu arada cahilliğime verin
ders çalışmaktan kafam bi hoş oldu
adan z ye olcak ya o harflerle başlayan şeyler mi yazcaz
mesela z ye ne yazcas:)))

kuşum çok dogru bi noktaya parmak bastın walla onu bnde çözemedm o yzden yapmaktn vazgeçtm :roflol::roflol:
konsept güzelde a dan z ye kadr ne uydurcaz acaba
zeytinim mi diyim adama yahu :roflol:

hşgeldn hejar :)

iyi akşamlar kızlar:))

hosgeldınn cnmm
ya bu karton olayı supermıs be valla bende bunu yapablrm,ya 335dc ben bnmkıne bgn dedım sna yunden 2 corap aldm yollıcm adam bna dıokı yollamay kaybolr ya dedm kaybolsn corap snkı cok mu pahalı bısey yok senın aldgn sey kayblmasın dıo ıcımde bırkıo bole hedıe alma olaylrını:s

beraber uydururuz burda olmaz mı not ederiz.ama bunu pazartesiden itibaren yapmaya başlayalım şu sınavı atlatıyım ben bi:roflol:
parmak iyi basarım:roflol:

biz wallada kafayı yedik iyi günler :roflol::roflol:

yapalm hadi bunuda yapalm tam olsn hpimiz aynı şeyi yapalm topic olark çok yaratıcıyz dielm bide utanmadan hahahaha :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…