- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.601
ben de diyorum benmkine sen bencilsin tek çocuksun zor büyüyceksin ama ya büyüyceksin ya büyüyceksin bunun başka çıkar yolu yok yanii bencedee valla ama sakın yüz verme şikayet ettiği zman şükret de olsun de sakıncnm cicim falan diyip kundaklama
bnmkıne sordum ben bgn 79 dedı,e nası oluo 17sınde cıkmıomusun o gunu nıe saymıorus dedım,o gun dogan gunes hayatım dedı,ya anlamadm valla yaa bna gore 80.ıddıalasıorm cocukla yaa ben yapıorm askerlgı sankı hey allamsırnaşık şey
ben arastryrm tatlım su tek cocuklarla ılgılı yazılmıs kıtaplr var hatta tek cocuk eslerıne tavsıylrıde ıceren fln alıcm tedvı etcm askımı yoksa ben sıyrcam =))
335dc,sanırım artık patlıyorum polayanıclk onamktn
canım Türkçe olmaz mı:roflol:aranızda ingilizce ögretmeni olan yokmu ay nefrt ediyorm bn o dilden ya :gitme:
aşkmda yok kim yardm etcekkkk
yrdım lütfennnnnn :gitme:
valla canım insan özlüyo görmek istiyor ama askerlik uzuyor izne çıkınca . gelince göndermek tekrar aynı sıkınıtıyı çekmek daha zor gelio bana. çıkartmayın bence.yaa bişey soracam kızlar yaa sizce eşimi bayramda evci çıkartabilirmiyim gerçi 2 kez evci çıkarma hakkımız kalmış daha 2,5 ay var hepsini tükettim
ben de kavga etmedim.sakin olun size noldu miracle barıştn senn :roflol:
musur sen hiç kavga etmedn :roflol:
ama bnm için geçerli deil hala aramadıı sabır sabır ya sabır diyorm :)
ne mutlu sizeee
açma şom azını canm sakın dün dedmm başıma geldiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?