335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben arastryrm tatlım su tek cocuklarla ılgılı yazılmıs kıtaplr var hatta tek cocuk eslerıne tavsıylrıde ıceren fln alıcm tedvı etcm askımı yoksa ben sıyrcam =))
335dc,sanırım artık patlıyorum polayanıclk onamktn

bnmkıne sordum ben bgn 79 dedı,e nası oluo 17sınde cıkmıomusun o gunu nıe saymıorus dedım,o gun dogan gunes hayatım dedı,ya anlamadm valla yaa bna gore 80.ıddıalasıorm cocukla yaa ben yapıorm askerlgı sankı hey allamsırnaşık şey

tmam canm zaten 17sini saymamş halimiz 80 .. ama içinde oldugumz günü sayıyorz bnce sayılmalı ya snra komik oluyo bi gün kaldı dicz aslnda 2 gn kalck .. bide bnmkinin 18nde çıkma ihtimali wr o yzden bn 80 diyorm hayatta 79 a düşmem bugn hyal kırıklıgına uğrarm snra

bencede cnmm öle kitaplardan yardım alalım ben de hiç araştırmadımm demekki araştırmak gerekiyomuşş güzel fikir ona göre yaklaşırız yoksa cidden bocalıyoruzz:)))))şafak mı kaç şuan şafağıda düşünemiyorum o bile çoook gliyooo 80 baksanıza 80 1no2

Bu hallerime..
Bazen berduşum,,
Bazen deli,divane..
Yüreğimde,
Kırık bir resim ,
Avuçlarımda hatıralar..
ve gözlerimde tükenmeyen
bir umut,,,bir bekleyiş..
paramparça hayallerimle ,,,
Senin YOLLARINDAYIM...
(şuanda yanına gelmem zor olsada bebeğim zoru kolay yapıp gelecem senin yollarına BEKLE BENİ..)

aranızda ingilizce ögretmeni olan yokmu ay nefrt ediyorm bn o dilden ya :gitme:
aşkmda yok kim yardm etcekkkk
yrdım lütfennnnnn :gitme:
canım Türkçe olmaz mı:roflol:
yaa bişey soracam kızlar yaa sizce eşimi bayramda evci çıkartabilirmiyim gerçi 2 kez evci çıkarma hakkımız kalmış daha 2,5 ay var hepsini tükettim
valla canım insan özlüyo görmek istiyor ama askerlik uzuyor izne çıkınca . gelince göndermek tekrar aynı sıkınıtıyı çekmek daha zor gelio bana. çıkartmayın bence.
sakin olun size noldu miracle barıştn senn :roflol:
musur sen hiç kavga etmedn :roflol:

ama bnm için geçerli deil hala aramadıı sabır sabır ya sabır diyorm :)
ben de kavga etmedim.
şom ağzımı açıp yarın kavga edermişim:roflol:
ne mutlu sizeee

selam kızlar napıosunuz bakimmm???
bugün askerim izne çıktı 1 saat msnde konuştuk çok mutlu oldum.
çeyiz muhabbeti bile yaptık:roflol:
off gelse bi an önce de her şeyi beraber beğenip alsak...
bu arada ben şafak sayamıyorum yaa her gün unutuyorum. askerim 22 ocakta terhis olcak şafağım kaç benim:roflol:

selam bayanlar havai fişek gösterilerine gitttim mükemmeldi...
neyse ben bugün aşkıma naber 29 ekimim dedim başladı gülmeye cumhuriyetim için nöbet tuttuğumdanmı bugün bana 29 ekimim dedin diyor...dedim aşkım biz nerdeyiz dedim bana nasıl nerdeyiz dedi plakalarda dedim ben saymıyorum sayamıyorum ağrı il jandarmadan belge bekliyorlarmış terhis için o yüzden bişey söyleyemeyeceğim dedi benimki 18-19-20-21-22 ocak tarihlerinde her hangi birinde terhis olcak o yüzden saymıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…